- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eline saglik kaptanım ❤663. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2598659
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2598660
5. Takım yarışmacısı nrmyn 663. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Ekrl 663. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
663. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2598661
663. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Yeni üye geçmiş kontrolüne yönelik ceza gereği 664. etap sonuç listeleri takımınızca hazırlanacaktır. Gerek etap raporu cezanız gerekse sonuç listeleri programında ilgili durum güncellenmiştir.
(Üzerinde konuştuk ancak ben etap raporu cezası olarak kaydetmeyi unuttuğum için geçmişe yönelik bir güncelleme yaptım.)
5. TAKIM
hmavidag ile ilgili olarak;
Üyemizin kilo farkının bölünme nedeni ekstrem madde 2 mi? Listede belirtilmemiş.
9. TAKIM
1- Furha63 ile ilgili olarak;
Yeni üye değildir. Mezun olmuştur. (517. etap, 3. Takım)
Not bölümünde belirtilmesi gerekmektedir.
Yeni üye geçmiş kontrolüne yönelik ceza gereği 665. etap sonuç listeleri takımınızca hazırlanacaktır. Gerek etap raporu cezanız gerekse sonuç listeleri programında ilgili durum güncellenmiştir.
2- Jasminium84 ile ilgili olarak;
Sağlık izninden dönüşleri listede belirtmeye özen gösterirsek iyi olur, hatırlatmak isterim. Çünkü ekstrem duruma giriyor.
Ayrıca üyemiz 658. etapta bildirim yapmadan izne ayrıldığı için dönüşte kilo farkının 5'e değil 6'ya bölünmesi gerekmektedir.
Hata yapma olasılığıma karşı kontrol ederek gereğini lütfen yapınız.
10. TAKIM
1- 662. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Açıklama: Etap birincisi reklam adlı üyeniz gerekli paylaşımı yapmamıştır.
2- Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.
Rapor Kaynağı