Çok geçmiş olsun üyeye.. ama bu durum sağlık sorunlarından izne girer.. zaten istisnai bir durum olmazsa bu yöntem uygulanır dendi.. yani hepimiz insanız bu genelbi kural.. ama işte özel durumlar olabilir
çok teşekkür ederiz arkadaşlar bir dönem listeye yeni giren üyelerimin cep telefonunu alıyordum nete ulaşamadıklarında cepten bildirim yapsınlar diye ama bu da zamanında yanlış bir şekilde kullanılınca artık almayıp üyelerin insafına bırakıyoruz bu arada sağlık sebebiyle izne ayırmışım zaten üyemi bugün hafif çapta bir migren atağı geçirdiğim için hoş görünYazdıklarına baktığımda zaten olması gereken durumu gördüm.
Bir kaptan olarak üyenin koşullarına hakimsin.
Üye de seni kaptan olarak ciddiye alıyor ve hayatındaki buraya yansıyabilecek gidişattan haberli kılıyor.
Verdiğin örneğin yorumuna gelince @retro_hippo nun söylediklerine birebir katılıyorum. Bu zaten sağlık iznine girer, geçmiş olsun bu arada.
toplightım bildirim yapamamakta problem yok ki..bir de kendim listedeyken yaşadığım şöyle bir durum oluyordu işyerinden görevli olarak başka şehire gönderildiğim zamanlarda kk ya girip yazıyordum ama tartı olmadığı için tartılamıyordum o durumlarda bildrim yapmadığım olmuştu bu tarz bir durumda ne yapılabilir tabii bu arada bu konu suistimal e çok açık bir konu ama ben şahsen araziye gittiğim zaman çok yaşıyorum maalesef
haa yazşmalara bakılırsa o dönemlerde şehir dışında olduğum falan zaten yazıyor ama gene de bilemedim
ayy ben nasıl anlamışım yawwtoplightım bildirim yapamamakta problem yok ki..
bu durumlarda zaten etap listenizde üyenin açıklama satırına bildirim yapmadı yazıyorsunuz.
tartıştığımız konu bildirim yapmadan izne ayrılıyor olmak.
senin bahsettiğin durum benim hazırladığım taslakta zaten kaptanın kontrolü ve bilgisi dahilinde olmalıdır ve rahat rahat bildirim yapmadı yazacaktır.
Eline emegine saglik kaptanım ❤Eki Görüntüle 2589651
6. Takımdan @Ytmz 21 haftada 10,20 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Bir yol daha var aslinda tarti resmi paylasimi yapilabilir ,bir kac grupta takip ediliyor ama tum gruplarda zorunlu hale gelebilirArkadaşlar başka kimseden fikir çıkmıyor mu?
Sorumuz şu: Aldığı kiloyu saklamanın önüne nasıl geçeriz? Bunun üzerine bir kaç kişi ile oluşturduğumuz fikrin taslağı şu:
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir. Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.Bu durumda üye ortada yok ise - bildirim yapmadı notu ile listeye yazılır. Ancak bu üye için kırmızı kart olur. Tekrarında üye diskalifiye edilebilir. Üye sadece kilo bildirerek izne ayrılabilsin. Kilo bildirmediğinde eğer ortada izin durumu yok ise zaten yazılmalı ki üç kez üst üste kilo bildirmemenin diskalifiye şartı atlanmamış olur.
Lütfen konu üzerinde düşünün. Akıl, akıldan üstündür.
Haftaya oylama kıvamına getirmiş olalım bu taslağı. Sizden gelen önerilerle taslağı biçimlendirmeye devam edeceğim.
Eline emegine saglik kaptanım ❤
Bir yol daha var aslinda tarti resmi paylasimi yapilabilir ,bir kac grupta takip ediliyor ama tum gruplarda zorunlu hale gelebilir
Eline emegine saglik kaptanım ❤
Bir yol daha var aslinda tarti resmi paylasimi yapilabilir ,bir kac grupta takip ediliyor ama tum gruplarda zorunlu hale gelebilir
seaBahAR cnm özel msj yazdım bı bakabilirmisin mesaj kutuna
Bildirimsiz kilo bildiriminin disinda sadece arti kiloyu önlemek icin söylemiştimBu bildirimsiz izne ayrılmak konusunun dışında.
Ama yine de tek başına oylamaya sunabiliriz elbette. Kaptanım yarın Cuma bildirimi var, araya karışmasın. Sen bu oylamayı etaptan sonra başlat istersen. Sen bilirsin.
Daha önce gündeme gelmişti, karşı çıkanlar olduğu için de yapılamamıştı.
Yeniden deneyebiliriz. Üzerinden çok zaman geçti, takımlar değişti.
Ben de kendi adıma hep bu fikirden yana oldum. Buyrun ispatı:
Kilomuzu Koruyoruz!
Merhaba kızlar. Ben 4cü takımdan mezun oldum.kilomu korumak istiyorum,ama nasıl yapacağımı bilmiyorum...aranıza katılmak istiyorum.ama galiba çok kalabalık deyil burası. .. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.www.kadinlarkulubu.com
Canimcim daha öncede konuştuk biliyorsun malesef ne kadar toparlamaya calissamda olmuyor ilgilenemiyorum takımla. Kaptanda bulamadik alternatif , takımı kapatalım kizlarda aktif bir takıma geçsin üzülüyorum ilgilenemiyorum , önceden sana bildireyim dedimÖzel mesajlaşmam kapalı. Yazmıştım burada da.
Buradan yazabilirsin kaptanım.
Yalnız şimdi çıkıyorum ben. Daha sonra cevaplayabilirim.
Canimcim daha öncede konuştuk biliyorsun malesef ne kadar toparlamaya calissamda olmuyor ilgilenemiyorum takımla. Kaptanda bulamadik alternatif , takımı kapatalım kizlarda aktif bir takıma geçsin üzülüyorum ilgilenemiyorum , önceden sana bildireyim dedim
Bı çözüm yoksa kizlar yarın istedikleri takımda baslasin
Ceza: Kapalı takımı açıp kaptanlık yapmakBu bildirimsiz izne ayrılmak konusunun dışında.
Ama yine de tek başına oylamaya sunabiliriz elbette. Kaptanım yarın Cuma bildirimi var, araya karışmasın. Sen bu oylamayı etaptan sonra başlat istersen. Sen bilirsin.
Daha önce gündeme gelmişti, karşı çıkanlar olduğu için de yapılamamıştı.
Yeniden deneyebiliriz. Üzerinden çok zaman geçti, takımlar değişti.
Ben de kendi adıma hep bu fikirden yana oldum. Buyrun ispatı:
Kilomuzu Koruyoruz!
Merhaba kızlar. Ben 4cü takımdan mezun oldum.kilomu korumak istiyorum,ama nasıl yapacağımı bilmiyorum...aranıza katılmak istiyorum.ama galiba çok kalabalık deyil burası. .. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.www.kadinlarkulubu.com
Ceza: Kapalı takımı açıp kaptanlık yapmak
Oy çokluğu olursa kabul edilirKabul edilmezse eğer farklı düşüncelere gireceğim kesin