Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kaptanım haklısın çözemedik bu sorunu. Üye açığı olan bir kaptan varsa sizin takımı komple kendi takımına transfer edebilir, seni de kaptan yardımcısı atayabilir. Üye sayısı az olan takımlarımız var. Dur bakalım bir ses çıkar belki kaptanlarımızdan.

Ceza: Kapalı takımı açıp kaptanlık yapmak
Yani düşün artık nasıl da korkulu rüyam

zaten bazilarimiz mezuniyet, izin vs ayrilacak. transfer isteyen cok fazla kisi olmayacak. simdiden yardimci olacak kaptanlara tesekkurler :)

Teşekkür ederim elinize sağlık 2. Kez herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim Zipzip- @snglmlk @Gulumse25

zaten bazilarimiz mezuniyet, izin vs ayrilacak. transfer isteyen cok fazla kisi olmayacak. simdiden yardimci olacak kaptanlara tesekkurler :)

Canım bizim takım biraz relax takılıyor. Fazla hırsımız yok. Az ya da çok kilo vermeye çalışıyoruz. Eğer sizinkiler bize gelmeyi kabul ederlerse gelmek isteyen herkesi beklerim 13. takıma. 3. takım benim diğer takımım sayılır Bu mesajımı ilet lütfen takıma

Özelden yazmıştım. Sanırım iletilmedi sana.
Biz takımı tamamen kapatmaya karar verdik. 4 çocukla olmuyor yapamadım. Öncelikle sana sonra destek olan herkese emekleri için çok teşekkür ediyorum.
nasıl yanii ben bugün dumur durumdayım önce sahgüll kaptanım sonra anka kaptanım takımlar teker teker kapanıyor ne oluyor arkadaşlar yaa benim kaçırdığım birşeyler mi var

Bu arada paylaşım alanını takip eden birkaç kişi özel mesajlaşmamı kapattığımı ilettiğimi okumuştur.
Ancak dün de oldu bugün de.. Birkaç kişi bana özel mesaj yazdığını söyledi.
Tabii kapattığım için ben özel mesajları almıyorum.

Burada sorun, yazanın bundan haberdar olmaması.
Yani o sanıyor ki, bana özel mesaj yazdı.

Bu manasız bir durum. Ben almadığım halde özel mesaj alıyor gibi görünüyorum. Daha da kötüsü okumuyor görünüyorum.

Bu durum beni kişilik olarak rahatsız eder. Sonuç olarak mesajlaşmayı açtım.

nasıl yanii ben bugün dumur durumdayım önce sahgüll kaptanım sonra anka kaptanım takımlar teker teker kapanıyor ne oluyor arkadaşlar yaa benim kaçırdığım birşeyler mi var

Arka planda bir şeyler oluyordur, diye düşünüyorum.
Ama önemi yok toplightım.
Belki benden, belki de gelişmelerden kendi adlarına rahatsızlık duymuş olabilirler.
Belki de ben yanılıyorumdur, zamanlama ilginç olduğu için böyle yorumladım. Haklı olma iddiam yok.

Herkesin yolu açık olsun.

Eski mesajlardan gönderince gidiyordu. Geçen hafta da yazmıştım gitti beğen tuşuna basmıştın . Yine gitmiştir diye düşünmüştüm. Neyse önemli değil zaten yolumuz açık gidiyoruz hoşçakalın son bildirimimizi yaparız üyeler geri dönerse kaptan arkadaşlarımıza sıkıntı olmaz rahat bulurlar.

Yok vallahi benim icin kendi adıma daha öncede konuştuk bu konuyu toparlamaya çalıştım ama hem iş hem hastalıklar üst üste geldi vicdanımda rahat etmiyor uzak kalınca
Çok uğraştım birine bırakabilmek için oda olmadı yoksa hiç kapatmak istemezdim
Yardımcı arkadaslarda bunaldı sorumluluktan baska çarem kalmadı

Yarışmanın bütünüyle hiç alakası yok. Tamamen benimle alakalı. Daha önce de takım içinde kapatsak mı acaba demiştim. Üyeler devam etmek istediler. Mefkurem sağolsun destek oldu. Ama olmuyor 4 çocuk bi yandan sağlık problemlerim bir yandan. Bir de üyelerin sıkıntıları. Yapamıyorum maalesef

Geçmiş mesajları silmeye başlamıştım o günden beri peyder pey.

Evet biliyorum süreci ve senin bir şekilde çözmeye çalıştığını.
Epeydir konuştuğumuz ama çözemediğimiz bir sorun.
Zaten bunalma duygusu hissediliyorsa devam etmeye de gerek yok.

12 takımdan 6 takıma düştük.
Yarışma yarı yarıya kan kaybetti. Bu durum son iki yılda olan bir şey. Herkesin coğrafyada giderek daha zor hayatlar yaşıyor olması ile de ilintili olabilir. Tam bilemiyorum. Sosyolog olmak gerekir sanırım.

Hep dediğim gibi yarışma, kaptanların dirayeti ile devam ediyor.
Benim varlığım kenar süsünden öteye gitmez.

Kaç takıma düşene kadar devam ederiz.
Ya da yarışmayı kapatmak gerekir mi? Onu da bilemiyorum.

Yorumu olan yazar zaten diyerek kenara çekiliyorum ben.

Yok kesinlikle alakası yok. Ben zaten artıyı artı yazan biriyim niye rahatsız olayım. Böyle düşünmene ayrı üzüldüm.

Yok kesinlikle alakası yok. Ben zaten artıyı artı yazan biriyim niye rahatsız olayım. Böyle düşünmene ayrı üzüldüm.
Üzülecek bir şey demedim. Bütün cümlelerimde "belki" var.
Yanılma payımı da belirttim.

Yazarak iletişim her zaman zordur. Problem yok Ankacım.

Ben her zamanki gibi genele odaklanıyorum. Çünkü enerji sinerjiye dönüşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…