- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
izne ayrilmak degil, bildirim yapmadan ayrilmak sorun olan. sizin icin demiyorum sadece, bazi uyeler kilo aldiginda arti yazdirmak yerine bildirim yapmamayi tercih ediyor bu gunlerde. bildirim yapmamanin tek makul sebebi tartiya erisemeyecek ya da internete erisemeyecek kadar zor durumda olmaktir benim icin. bence de bu arti kilo bildiren diger takimlar icin haksizlik.Merhaba arkadaslar
Karar ne olursa olsun saygi duyarim bunu seabaharada ilettim. Sadece benim hakkimda yanlis dusunmenizi istemem.
Evet sayfamda bir arkadas bana karaciger temizligi sonrasi kilo alip almadigimi sordu ve bende tabiki aldim dedim. Cunku 2 haftalik tuzsuz ve proteinsuz diyet sonrasinda 3 gunluk acligi takiben karaciger temizligi yaptim ve 1.5ltlik lavmanla bagirsaklarimi bosalttim. Yemege baslayinca ister istemez kilo aliyorum. Gecen hafta cuma 69.2 bildirimden sonra karaciger temizligimi yaptim ve hafta ici 67i gordum. Ertesi gun yemege baslayincada almaya basladim. Evet 2.5 kg aldim ve totalde kilom 6.9 oldu. Yani ben 69.2nin uzerine 2.5 kilo alip 71.7 olmadim. Bu normal bir surec ve kilo almam kacta duracak sporla ne kadar sabitleyebilecegim yeni seviyeme adapte olabilmek icin izine ayrilmak istedim. Tabiki takimimin menfaatini dusundum. Benim yuzumden ileriki haftalarda arkadaslarimin emekleri bosa gitmesin diye. Zaten herkes bu nedenle izine ayrilmiyor mu?
Benim vicdanim rahat bu da bugunku kilom girdugunuz gibi hala 70 olmadim
Eki Görüntüle 2587707
Sayfam herkese acik isteyen gidip yazdigim mesajlari okuyabilir. Ben gecen haftaya gore kilo aldim demedim karaciger temizliginden sonra kilo aldim dedim. Tabi bunu baska yere cekmek isteyen art niyetliler olabilir belki cekemeyenler kiskananlarda vardir bilemiyorum. Ben yarismada olayim ya da olmayayim 6. Takimin gucune inaniyorum. Butun arkaaslarimi cok seviyirum hepsine basarilar diliyorum. Insallah her hafta takim ve bireysel dereceler hep sizinle olur ❤❤
O zaman neden diger bildirimsiz izne ayrilan uyelere ayni muamele yapilmiyor ya da arastirilmiyor. Ben +0.3 oldugumu kaptanimla paylassaydim zaten o da bu yuzde bizi cok etkilemez yazipta ayiralim izne seni derdi. Ben bu kadar buyutulecegini dusunmedim acikcasi. Neyse olan oldu artik bir kere ne yapalim. Olmusla olmuse care yok demisler.izne ayrilmak degil, bildirim yapmadan ayrilmak sorun olan. sizin icin demiyorum sadece, bazi uyeler kilo aldiginda arti yazdirmak yerine bildirim yapmamayi tercih ediyor bu gunlerde. bildirim yapmamanin tek makul sebebi tartiya erisemeyecek ya da internete erisemeyecek kadar zor durumda olmaktir benim icin. bence de bu arti kilo bildiren diger takimlar icin haksizlik.
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 40. etap 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
40. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 655. Etap =>-%0,134 => 1. NOTA...www.kadinlarkulubu.com
Telefonumda sıkıntı vardı 2 gündür çok giremedim. Tabii özel mesajla çok ulaşılıyorsa ona bişey diyemem. bu arada turkmenkizi86 nın hedefi 80 hala.Ben sorun kılığına girmiş herhangi bir şeyi hayatımda istemiyorum Ankacım.
Olabilir, herkes her konuda elbette farklı düşünebilir.
Ben doğru dedim diye kimse buna alkış tutmak zorunda değil. Kendi fikirlerimi çok önemsiyor ve doğru diye zıplıyor olsa idim oylamalarda oy hakkım da olurdu. Sırf böyle bir intiba uyandırmamak için kendime oy hakkı bile tanımadım.
Yani kısaca, "ben böyle istedim oldu" tutumum olsa idi 13 yıldır bu yarışma platformu ayakta kalmazdı.
Bu kararım sadece özel mesajlaşmayı kapatmak istememle ilgili. Karar defterine bakınca bana özel mesaj atmak zorunda olunan tek kural bu idi. O nedenle de bu kuralı lağvettim.
Bundan sonra yarışmaya dair sorunları burada konuşuruz. Siz karar verirsiniz.
izne ayrilmak degil, bildirim yapmadan ayrilmak sorun olan. sizin icin demiyorum sadece, bazi uyeler kilo aldiginda arti yazdirmak yerine bildirim yapmamayi tercih ediyor bu gunlerde. bildirim yapmamanin tek makul sebebi tartiya erisemeyecek ya da internete erisemeyecek kadar zor durumda olmaktir benim icin. bence de bu arti kilo bildiren diger takimlar icin haksizlik.
Ellerine sağlık toplightım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 40. etap 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
40. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 655. Etap =>-%0,134 => 1. NOTA...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler Ankacım.Telefonumda sıkıntı vardı 2 gündür çok giremedim. Tabii özel mesajla çok ulaşılıyorsa ona bişey diyemem. bu arada turkmenkizi86 nın hedefi 80 hala.
Eline emegine saglik kaptanım ❤Eki Görüntüle 2589100
6. Takımdanpastelfit 51 haftada 18,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Ellerinize saglik. İlk hedefime ulastim tekrar mezuniyet nasip olurmu bilmem o yüzden ben tesekkurlerimi edeyim. Sayesinde motive oldugum 5,takim arkadaslarim,kaptanlarim @toplight @morordek ,yeni ve eski kaptan yardimcilarim @emnis @parkbyull (acil şifalar tatlim) @ayvacicegi ,bu platformu...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuda cokk haklisiniz kaptanım hepimiz durustlukten yanayız onlem olarak kisi bildirim yapmiyor ve ayni gun siteye giriyorsa cezai yaptirim getirebiliriz kuralla tabi siz daha iyi bilirsinizNihayet bir kişi çıkmış ne demek istediğimi anlayan ve bunu paylaşm alanında açıkça ifade eden.. Teşekkür ederim.
Herkes kendi yandaşına göre (kendi takımı veya kendi arkadaşları) değerlendirilirse o ortamda ne hak ne de demokrasi arayabiliriz.
Genel bakmak lazım, empati kurmak lazım.
Başka takımın başka üyesi aynı şeyi yapsa idi ve bu nedenle o takım birinci olsa idi ne hissedilirdi?
İnsanların vicdanlarına sorması gereken tek soru bu.
Sordum ve benim vicdanımı rahatsız etmiyor, çünkü ben de aynı şeyi yapıyorum diyenler de çıkacaktır muhakkak.
Ama kanaatimce yapılan yanlış.
Başka üyeler de yapıyor ise yanlış.
Ben geçmişte burada bir takımın üyesi iken ki bu dönem yaklaşık 8 ay sürmüştü.
Kaçamak da yapıyordum, kilo da alıyordum. Ama aldığım kiloyu takımıma yansıtmamak için her Perşembe lapa diyeti yapıyordum ki bir şekilde Cuma tartısında kilo almamış olayım. 8 ay her Perşembe aralıksız lapa diyeti yaptım. Bu benim takım sorumluluğundan ne anladığımda ilgili. Ve elbette dürüstlükten.
Takımın amacı bu, ya da ben yanlış inançlara sahibim.
Dilerim tekrarı olmaz. Olursa aynı şeyi yapacağım. Keşke bu tür şeylerin yapılmasını önleyecek bir kural geliştirebilseydik. Ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Nihayet bir kişi çıkmış ne demek istediğimi anlayan ve bunu paylaşm alanında açıkça ifade eden.. Teşekkür ederim.
Herkes kendi yandaşına göre (kendi takımı veya kendi arkadaşları) değerlendirilirse o ortamda ne hak ne de demokrasi arayabiliriz.
Başka takımın başka üyesi aynı şeyi yapsa idi ve bu nedenle o takım birinci olsa idi ne hissedilirdi?
Sordum ve benim vicdanımı rahatsız etmiyor, çünkü ben de aynı şeyi yapıyorum diyenler de çıkacaktır muhakkak.
Kaçamak da yapıyordum, kilo da alıyordum. Ama aldığım kiloyu takımıma yansıtmamak için her Perşembe lapa diyeti yapıyordum ki bir şekilde Cuma tartısında kilo almamış olayım. 8 ay her Perşembe aralıksız lapa diyeti yaptım. Bu benim takım sorumluluğundan ne anladığımda ilgili. Ve elbette dürüstlükten.
Dilerim tekrarı olmaz. Olursa aynı şeyi yapacağım. Keşke bu tür şeylerin yapılmasını önleyecek bir kural geliştirebilseydik. Ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Kaptanim nacizane fikrimNihayet bir kişi çıkmış ne demek istediğimi anlayan ve bunu paylaşm alanında açıkça ifade eden.. Teşekkür ederim.
İlk yazdığım mesaja ben de senin takımının 659. etap bildirimini ekleyecektim. Ama daha fazla detaya girip konuyu uzatmak istemedim.Söylediklerinin hepsine harfiyen katılıyorum. Açıklamanı okuduğum gün bende düşüncelerimi yazacaktım aslında ama uygun bir zamana denk gelemedim. Sonra da üzerinden zaman geçtiğini düşünüp belirtmedim fikrimi.Sismaniye da çok güzel anlatmış zaten. Bir takım kaptanı olarak en çok etap sonuncusu olmamdan da düşüncelerim belli oluyordur. Böyle bir konuyu dile getirdiğin için de çok teşekkürler Dediğin gibi bu konuya çözüm bulmamız gerekiyor. Ama düşünmeme rağmen henüz sağlıklı bir çözüm gelmedi aklıma.
Eline emegine saglik kaptanım ❤
Bu konuda cokk haklisiniz kaptanım hepimiz durustlukten yanayız onlem olarak kisi bildirim yapmiyor ve ayni gun siteye giriyorsa cezai yaptirim getirebiliriz kuralla tabi siz daha iyi bilirsiniz
Kaptanim nacizane fikrim
Bu konunun sorumlulugu daha cok kaptanlara düşüyor
Eğer üye "takimi etkilemek istemiyorum bu yuzden bildirim yapmicam" derse bunu sorgulamasi gerekir.
Belki üyeler gerektigi kadar kurallari bilmiyor olabilirler
Baska sebeplerle üye tartilamadiysa bisey diyemeyiz ama artiyim deyip bildirim yapmamisini en basta kaptan kabul etmemesi gerekir
Son zamanlarda cok fazla bu konuda rahatsizlik kulagima geldi ama ben artik biseye karismak istemedigim icin, yorum yapmak istememiştim :)
İyi günler.. eğer izne ayrılan üyenin kilo aldığı için izne ayrıldığı düşünülüyorsa bildirimsiz izne ayrılmak kaldırılabilir.. yani üye kilo bildirimi yapıp izne ayrılsın..İlk yazdığım mesaja ben de senin takımının 659. etap bildirimini ekleyecektim. Ama daha fazla detaya girip konuyu uzatmak istemedim.
Düşünmeye devam edelim Laydim.
İkinizin fikrinin birleştirince aklıma gelen taslak şu:
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir.
Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.
Gelelim üyenin böyle bir şeyi talep etmesine. Zaten böyle bir şey oluyor ve kaptan da bunu kabul ediyorsa bu ciddi bir problem. O zaman takım kapatmaya kadar gider konu. Gerçekten bunu yapan kaptan varsa (inanmak istemiyorum) kaptanlığını bıraksın lütfen. Her kim ise. Ama dedim böyle lise dengi kulislerin yapıldığına inanmak istemiyorum.
Neyse konumuza dönelim. Koyulaştırdığım bölümün üzerine düşünmeye devam edelim. Sil baştan yeni bir fikir de bulabilirsiniz.
Bildirim yapmamak kilo almak ile eşitlenip kafadan +1 kilo almış gibi de hazırlayabiliriz listeyi. Belki? Bilemedim.
+1 kilo almis gibi yaparsak gelecek hafta icin artı avantaj olmaz miİlk yazdığım mesaja ben de senin takımının 659. etap bildirimini ekleyecektim. Ama daha fazla detaya girip konuyu uzatmak istemedim.
Düşünmeye devam edelim Laydim.
İkinizin fikrinin birleştirince aklıma gelen taslak şu:
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir.
Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.
Gelelim üyenin böyle bir şeyi talep etmesine. Zaten böyle bir şey oluyor ve kaptan da bunu kabul ediyorsa bu ciddi bir problem. O zaman takım kapatmaya kadar gider konu. Gerçekten bunu yapan kaptan varsa (inanmak istemiyorum) kaptanlığını bıraksın lütfen. Her kim ise. Ama dedim böyle lise dengi kulislerin yapıldığına inanmak istemiyorum.
Neyse konumuza dönelim. Koyulaştırdığım bölümün üzerine düşünmeye devam edelim. Sil baştan yeni bir fikir de bulabilirsiniz.
Bildirim yapmamak kilo almak ile eşitlenip kafadan +1 kilo almış gibi de hazırlayabiliriz listeyi. Belki? Bilemedim.
sevgili bahar bende lady gibi vakit geçti diye yazmayanlardanım kesinlikle üye eğer kk ya girip bildirim yapmıyorsa tartılamadığı için kaptan kontrol etmeli o konuda katılıyorum amaretro_hippo ve Zipzip- teşekkür ederim.
Sizlerden gelen öneri ile taslağı biçimlendiriyorum o halde. Düşünmeye buradan devam ederiz hepimiz.
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir. Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.
Bu durumda üye ortada yok ise - bildirim yapmadı notu ile listeye yazılır. Ancak bu üye için kırmızı kart olur. Tekrarında üye diskalifiye edilebilir.
Üye sadece kilo bildirerek izne ayrılabilsin. Kilo bildirmediğinde eğer ortada izin durumu yok ise zaten yazılmalı ki üç kez üst üste kilo bildirmemenin diskalifiye şartı atlanmamış olur.
Çok geçmiş olsun üyeye.. ama bu durum sağlık sorunlarından izne girer.. zaten istisnai bir durum olmazsa bu yöntem uygulanır dendi.. yani hepimiz insanız bu genelbi kural.. ama işte özel durumlar olabilirsevgili bahar bende lady gibi vakit geçti diye yazmayanlardanım kesinlikle üye eğer kk ya girip bildirim yapmıyorsa tartılamadığı için kaptan kontrol etmeli o konuda katılıyorum amaretro_hippo nun önerisinde bir takım sıkıntılar yaşanabilir örneğin gecen hafta bir üyemiz eşi domuz gribi geçirdiği için hastanede refakatçi olarak kalıyordu bildirim yapamadı ertesi hafta bildirim yapmadı ama hafta içi girip hastanede yattıklarını iletmişti bize cuma gün üyemizin her zaman düzenli bildirim yaptığı saatte bildirim yapmayınca (üyemizin işyerinde telefon yasakve sadece öğle tatilinde bildirim yapabiliyor ve akşamları yazıyor) ben kaptan olarak kanaatimi kullandım ve bildirim yapmadan izne ayırdım o akşam üzeri üyemiz hala hastanedeyiz bana da bulaşmış eşim taburcu oldu ben yatıyorum beni izne ayırabşlirmisin geç olmadıysa diye mesaj atmış bu durumda tartılma şansı yok ne yapabiliriz bu yaşanan bir örnek bazen mecbur kalınıp bildirim yapmadan izne ayrılınabiliyor bu durumu göz önüne almak gerekiyor
sevgili bahar bende lady gibi vakit geçti diye yazmayanlardanım kesinlikle üye eğer kk ya girip bildirim yapmıyorsa tartılamadığı için kaptan kontrol etmeli o konuda katılıyorum amaretro_hippo nun önerisinde bir takım sıkıntılar yaşanabilir örneğin gecen hafta bir üyemiz eşi domuz gribi geçirdiği için hastanede refakatçi olarak kalıyordu bildirim yapamadı ertesi hafta bildirim yapmadı ama hafta içi girip hastanede yattıklarını iletmişti bize cuma gün üyemizin her zaman düzenli bildirim yaptığı saatte bildirim yapmayınca (üyemizin işyerinde telefon yasakve sadece öğle tatilinde bildirim yapabiliyor ve akşamları yazıyor) ben kaptan olarak kanaatimi kullandım ve bildirim yapmadan izne ayırdım o akşam üzeri üyemiz hala hastanedeyiz bana da bulaşmış eşim taburcu oldu ben yatıyorum beni izne ayırabşlirmisin geç olmadıysa diye mesaj atmış bu durumda tartılma şansı yok ne yapabiliriz bu yaşanan bir örnek bazen mecbur kalınıp bildirim yapmadan izne ayrılınabiliyor bu durumu göz önüne almak gerekiyor