Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kalan sağlar bizimdir deyip gittiği yere kadar gidelim düşüncesindeyim. Bende uzun süre aktif kaptanlık yapamadım ama en son bir şekilde toparlayabildim kendimi. Her şeyden çok vefa borcum var buraya. Hayatımın akışı bu yarışma sayesinde değişti ve benim hayatıma dokundukları gibi bir çok kişinin hayatına dokundum. Bırakıp gitmek vicdanıma ağır geliyor ki buradan uzaklaşınca kendim de ağırlaşıyorum

Zamanla düzeleceğine inanıyorum

Sen zaten benim en önemli demirbaşlarımın içindesin. Beyaz koltuklu Laydim.
Yeniden kaptan olmanı senden rica ettiğimde kabul etmen beni çok mutlu etmişti. Duygum hep geçerli.
Enerji mühim. Burada insana el veren insanların varlığı güzel.

Bu yarışmada iki defa kilo verdim ve mezun oldum. bence kilo vermek isteyen herkes için burası bulunmaz bir fırsat. Şartlarım gereği, hiç sorumluluk almadım. ama başta kaptanım toplight ve takımım sayesinde hep hedefime ulaştım. Bu ortam beni güçlendirdi, istediğimi elde etmekte inatçı kıldı. O nedenle iyi ki var bu yarışma ve umarım bundan sonra da var olmaya devam eder

ben kendi adima bu durumun yeni uyelerle alakali oldugunu dusunuyorum. takimlarda demirbas uyeler var bunlar mezun vs ayrildiginda gelen yeni uyeler kalici olmuyor. kaptan da uyeleri zorla tutamiyor, bildirim yapmayanlarin takima kotu etkisi motivasyonu iyice dusuruyor. takim kaptanina cok fazla yuk biniyor.ciddi bir mesai istiyor. ben yardimci olana kadar bunu goremedim. herkesi bir arada toplamak, mesaj yazmayani yoklamak, menu yazmayani takip etmek, kacamak yaptiklarinda uzulmek, surekli yeni uye davet edip dogru durust kimsenin gelmemesi hep yipratan seyler. adi ustunde takim oyunu bu. uyelerin de gorev alip birbirini motive etmesi sart. yoksa diger takimlarin demirbas uyeleri de mezun oldugunda kapanmalar devam eder diye dusunuyorum.

Ah o toplightımız yok mu. Başlangıçtan bu yana birlikteyiz.
Ne güzel sözler yazmışsın.
Güzel bir enerjiye ihtiyaç vardı. Aynı şekilde hisseden herkes adına teşekkür ederim.

Çok güzel tespitlerde bulunmuşsun.
Kaptanlık çok önemli bir iş burada. Hep diyorum ya şeklen platformu ben oluşturmuş, başlatmış olsam da kaptanların özverisi ve dirayeti ile devam etti bunca yıldır.
O nedenle de "ben kaptan olmak istiyorum" cümlesi bana çok ulaşmıyor. Özellikle de son zamanlarda. Geçici bir heves olma olasılığı iyice yükseldi artık. Kaptanlığın ne olduğunu gerçekten de idrak etmek gerek.

Üyelerin kişiliği de önemli tabii.
Ama kanımca, kaptan üyelerin omzundaki iş yükünü almasını sağlayacak şekilde organize olabilir. Takımı kendi içinde küçük takımlara ya da ayrı fonksiyonlara bölüp katılımcı olunmasını sağlayabilir.
Her şeyin tek kişiden beklenmesi o tek kişiyi de zamanla yıpratıyor doğal olarak.

Ama yine de benim anlamadığım gariplikler var.
Yarışma tarihi 2007.
Bugün 2020.

Kapanmalar , kaptanlıktan vazgeçmeler son yıllara ait bir davranış değişikliği.
Biz 12 takım diye üst limit koyduk, sizce neden? Bu limiti koymasak daha çok takım açılacaktı da ondan.

Sanırım yine sosylojiye giriyor konu. Hani diyorlar ya eskiden dutluktu buralar.

Eskiden dutluktu insanlar.

Burası benim içinde çok önemli kilo durumu olmasada sosyalleşmek destek olmak adına ara sıra yokladım hep. Şimdi de tekrar destek almaya geldim.
Hoş geldin. Güzel sözlerin için teşekkürler.

Dutluk kelimesine bayılıyorum

deniz cim sen sadece burası değil gerçek hayatta da dostum oldun iyi ki varsın

bahar cım inan o kadar değerli ki bu diyet grupları benim için son dönemlerde kendime için bir faydam olmasa da sağolsun takımdaki arkadaşlarla ilerletiyoruz
benim hayatımda önemli bir yeri var senin buraların ve takımdaki arkadaşların
şu an kafamı toparlayamıyorum bir arkadaşım babasını kaybetmiş onun yanındaydım beni biraz sarstı kendimi toparlayınca yarışma için daha detaylı yazarım

Ben birazdan müsait olunca bakarım canım. Listeler saat 20:00 ye kadar paylaşılabiliyor.

Geldim kuzum. panik yok.

Kaptanım birkaç üye alabiliriz 10. takım olarak. Maalesef son duyuruda gelen üyeler ya takıma hiç uğramadı ya da bir iki mesaj yazıp ortadan kayboldular.

Geldim kuzum. panik yok.

Kaptanım birkaç üye alabiliriz 10. takım olarak. Maalesef son duyuruda gelen üyeler ya takıma hiç uğramadı ya da bir iki mesaj yazıp ortadan kayboldular.

Siz çağırın o zaman kaptanım yeni üyeleri beklemesinler orada. Takım sayımız çok azaldı. Bekleyenler çoğalırsa hep birlikte bir takıma el atıp canlandırabilir miyiz acaba diye düşünmeye başlamıştım.

Başı sağ olsun arkadaşının, sabır ve güç dilerim.
Sen nasıl olsa kafanı toparlayınca dönersin bize, sorun yok.

Diğer kaptanlardan davet eden olur belki.
Ayrıca kaptanlık yapabilecek birileri de lazım. Ama kendiliğinden olmalı bu talep. Zorla olmaz. Şimdi olsaydı yeni bir takım hoooop. Kimse beklemezdi topikte.
Devlet dairesi gibi olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…