Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık canım.Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, kilo veren tum arkadaslarimi ve takimlarimizi tebrik ediyorum.
Hepinize mutlu hafta sonlari.
Rica ederim kaptanim.Eline sağlık canım.
Rica ederim kaptanim.
Ellerine sağlık canımKaptanlarim sonuc listeleri hazir, kilo veren tum arkadaslarimi ve takimlarimizi tebrik ediyorum.
Rica ederim kaptanimEllerine sağlık canım
seaBahAR Püsküütümm ben geçen hafta bir hata yapmışım. Üyemin bildirmiş olduğu kiloyu yanlış yazmışım listeme. Hastalıktan ve yoğunluktan ise bunu değiştirmeyi maalesef unutmuşum Sıralamada herhangi bir değişiklik olmadı. Sonuç listelerini düzelttim affınıza sığınarak. Sendeki listeyi de düzeltmen gerekiyor mu bilmiyorum. Bu hafta başlangıç kilosunu doğru olarak aldım. Umarım sıkıntı olmaz çünkü tamamen benim hatam
Laydim notlarımı aldım. Gerekli kontrolü yapıp, bir sorun varsa geri dönerim sana tatlım.Üyenin ismi @Efsun64 bu arada bildirdiği kilo 77.5 ken ben listemize 75.5 yazmışım.
Ellerine sağlık kaptanım.Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, kilo veren tum arkadaslarimi ve takimlarimizi tebrik ediyorum.
Biz de turkmenkızı 86 arkadaşımıza ekstrem durum A-2 yazmayı unutmuşuz çok özür dilerimmLaydim notlarımı aldım. Gerekli kontrolü yapıp, bir sorun varsa geri dönerim sana tatlım.
Şimdi ezbere konuşmayayım.
Ellerine sağlık kaptanım.
Tamamdır Ankacım. Bendeki listeye ekledim.Biz de turkmenkızı 86 arkadaşımıza ekstrem durum A-2 yazmayı unutmuşuz çok özür dilerimm
Tüh ya kendisini gıptayla takip ediyorduk çok üzüldüm hayırlısı bakalımSevgili arkadaşlar,
Etap raporundan önce bir konuda sizleri bilgilendirmem gerekiyor.
6. Takım üyesi Bulamiyorum ile ilgili.
660. etap bildiriminde üyemiz bildirimsiz izne ayrılıyor. Ancak üyemiz aynı gün öğle saatlerinde başka bir başlık altında 2.5 kilo aldığını paylaşıyor:
107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)
Beni de alın aranıza zayıflayamıyorum beraber motive olalım belki yanlışlarım vardır bunları çözeriz. Merhaba. Bu konu uzun zamandır aktif değil. Ben katıldığımda birkaç arkadaş daha vardı ama sanırım sonrasında ayrıldılar. En son @HasibeG ile ben vardım. Konu tekrar aktif olacak mı bilmiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Kilo aldığını belirtmek yerine, bildirim yapmadan izne ayrılıyor yani.
6. Takımın kaptanı Zipzip- ile görüştüm. Üyenin kilo aldığından haberdar olmadığını, sadece özel sebepler nedeni ile izne ayrılmak istediğini söyledi.
Yapılan etik değildir.
Bu her şeyden önce, kilo alan ve aldığı kiloyu söyleyen ve bu nedenle de takım ortalamasının düşmesine sebebiyet veren ve hatta belki de bu yüzden etap sonuncusu da olan üyelerimize yapılan bir haksızlıktır.
Bir takımın üyesi olmak aldığı / verdiği kilodan takımına karşı mesul olmayı gerektirir.
Yoksa zaten takım oluşturmaya gerek kalmazdı, herkes bireysel topiğinde zayıflamaya devam ederdi.
Üyeyi diskalifiye ettim. Az sonra liste güncellemesini de yapacağım.
Ekstrem bir durum olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.
Bilginize.
Ellerine sağlık canım660. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2587628
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2587629
6. Takım yarışmacısı snglmlk 660. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı DeryaOnDiet 660. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
660. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2587630
660. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM (6 ► 5)
- 6. TAKIM (7 ► 1)
- 13. TAKIM (8 ► 4)
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 6.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.
10. TAKIM
yst38 ile ilgili olarak;
Mezun olduğu etabı yazmamışsınız. Bendeki kayıtlara göre 497. etapta mezun olmuş. Doğru mudur?
12. TAKIM
turkmenkizi86 ile ilgili olarak;
Uzun bir izin döneminden dönmesi sebebi ile sormak durumundayım: Bendeki kayıtlarda hedef kilosu 80 görünüyor. Geçerli midir?
ETAP MEZUNLARI
- 6. Takım yarışmacısı pastel34 mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı Ytmz ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ankacim biz de çok üzüldük. Vicdanen birkaç kelime yazmazsam arkadaşıma olan vefa borcum beni rahatsız edecekti.Tüh ya kendisini gıptayla takip ediyorduk çok üzüldüm hayırlısı bakalım
Ankacim biz de çok üzüldük. Vicdanen birkaç kelime yazmazsam arkadaşıma olan vefa borcum beni rahatsız edecekti.
Hasibe' nin izlediği program alışık olmadığımız bir sistem ben bu şekilde bir insanın yaşayabildigine ilk kez şahit oldum. Konuyu bilmeyen arkadaşlarin Hasibe' nin birilerini kandırdığını usulsüzlük yaptığını düşünmelerini istemiyorum. Geçenlerde beş kiloya yakın kilo verdi. Bu Şifa programı içinde 46 bedenden 38 bedene düştü. Bu hafta yağ olarak bir kilo artışı yok ama oruç sonrası ve karaciğer temizliği sonrası bu şekilde ekstrem bir durum takıma zarar vermesin diye izne ayrılmayı düşündü sanırım hicbirimizin bilgisi yok. Olsaydı hepimiz yuzdemizin düşmesine razı olurduk takım ruhu da bunu gerektirir. Pazartesi kilo kontrol bildiriminde eksi geldiğini de hatırlıyorum çünkü birbirimizi hep kontrol ediyoruz.....Keşke durumunu bizimle paylaşsaydi diskalifiye edilmeseydi. O kadar üzgünüm ki Ankacim. Çok dürüst, ince ruhlu ,azimli, tertemiz bir arkadaşım o....çok eskiden tanışıyorum kendisiyle.
Sevgili seaBahAR mümkünse bir komisyon kurulmasını arkadaşımızın bu durumunun tekrar görüşülmesini rica ediyorum sizden. Kendisini baştan sona iyice ifade ederse izlediği program hakkında sizi detaylı bilgilendirirse belki kararınızı tekrar gözden geçirme ihtimali bizi ziyadesiyle sevindirecektir. Umut edebilir miyim.... Saygılar sevgiler...
Ben sadece üzüntümü belirttim. Seviyordum kendisini. Tartışacak oylayacak bir durum değil bana göre. Ben kendi üyemle tartıştım geçen haftalarda yanlış bildirim yaptı diye. Kesinlikle kararı sorgulamak, karşı çıkmak bana düşmez zaten.Anka
Elhan
Bu konuyu tartışalım, zaman harcayalım diye iletmedim. Aldığım kararı herkesin bilgisine sundum sadece.
Burada "kötü" ben olacaksam da siz bilirsiniz. Hiç ilgilenmiyorum.
Burada her zaman yaptığım tek şey vardır o da hakları korumak. Yoksa ne Hasibe ne de yaptığı diyet beni ilgilendirmiyor. Kişi bazında bir durum değil bu. Hasibe yerine Ayşe yapsa yine aynı sonuç olurdu. Ben kişiden bağımsız "olay"ı değerlendiriyorum sadece.
Fikrim sabit. Burada tek doğru var: Aldığı kiloyu bildirir, takım listesine o şekilde yansıtılır ve izne ayrılır. O zaman bütün kilo alanlar saklasın ve izne ayrılsın. Etap sonuncusu diye bir uygulamamız da olmasın hatta. Neyse.. zaman gidiyor.
Sonuç olarak;
Ben bu kararı diğer takımların üyelerinin haklarını korumak için aldım. Ama size göre bu durum haksızlık değil ise, bu davranış diskalifiyeyi gerektirmiyor ise, bu fikrinizi oyunuzla belli edersiniz.
Kaptanlardan biri oylama başlatsın lütfen. Benim kararımı oylayın. Oybirliği ile karara varın ve ben de diskalifiyeyi kaldırayım.
Buyrun oylayın lütfen. Konuyu konuşup mesaj yağmurları yağdırmadan direkt oylamaya geçerseniz kimsenin zamanını da almamış oluruz.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.660. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2587628
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2587629
6. Takım yarışmacısı snglmlk 660. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı DeryaOnDiet 660. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
660. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2587630
660. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM (6 ► 5)
- 6. TAKIM (7 ► 1)
- 13. TAKIM (8 ► 4)
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 6.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.
10. TAKIM
yst38 ile ilgili olarak;
Mezun olduğu etabı yazmamışsınız. Bendeki kayıtlara göre 497. etapta mezun olmuş. Doğru mudur?
12. TAKIM
turkmenkizi86 ile ilgili olarak;
Uzun bir izin döneminden dönmesi sebebi ile sormak durumundayım: Bendeki kayıtlarda hedef kilosu 80 görünüyor. Geçerli midir?
ETAP MEZUNLARI
- 6. Takım yarışmacısı pastel34 mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı Ytmz ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Bu çok acil alınmış bi karar oldu. Ben şahsen kimseyi diskalifiye etmiyorum 1 kişi diskalifiye ettim şimdiye kadar. Kolay kolay da etmem. Ama geçmişte haksız yere diskalifiye edilen çok kişiye şahit oldum. Özür dilerim bu kararına saygı gösteremeyeceğim.Karar defterinde güncelleme yaptım.
Diskalifiye yürürlüğünde kaptan benden onay alıyordu biliyorsunuz.
Gerek yok. Ben çekiliyorum.
Kaptanlar, kendi doğrularına göre diskalifiye yapabilirler bundan sonra.
Özel mesajlaşmamı kapattım. Yarışmaya dair bir durum olduğunda paylaşım alanında konuşursunuz.
İyi akşamlar.
Bu çok acil alınmış bi karar oldu. Ben şahsen kimseyi diskalifiye etmiyorum 1 kişi diskalifiye ettim şimdiye kadar. Kolay kolay da etmem. Ama geçmişte haksız yere diskalifiye edilen çok kişiye şahit oldum. Özür dilerim bu kararına saygı gösteremeyeceğim.