hedef kilosu 50 şekercim
listeleri yapma sırası bu hafta bizdetatlım dikkat ettimde 1., 10., 13. ve 14. takımları yazmamışsın..bi özelliğimi var gözündenmi kaçtı
ufacık bir not:oyy ben o lulutumun yatışını severim yaa..resimde takılı kaldım yatış keyfini görünce...sanki o yatak aslında onunmuş gibi yatıyor yaa..benim yerimede sarılırmısın o şekere püskütçüm yaa
günaydın iyi haftalar herkese
bi kaç sorum olacak
yeni açılan takımımızda 3 arkadas 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılmıstı
cuma günü baslangıc kiloları o olacak değil mi
hedef kilolar ne oluyor onlarıda bildiricez mi.. daha önce yoktu sanki..bir yazıda okudum aklım karıstı
birde bu hesaplarla ve kurallarla ilgili topiği bulamadım ben liink verebilirmisiniz..
evet nasil hesaplicaz bu hafta?
ben birinci takimdanim, kaptanimiz yok bu hafta izinde
o yüzden ben yapicam ilk defa, ama eski sisteme göre mi yeni sisteme göre mi hesaplicaz bilemedim bende :44:
canım siz geçen hafta yaptınız..1 takım sırasını saldı:)
kendi listemiz bende cnm. kaptan yapiyordu normalinde listeyi ama o olmadigi icin listemizi ben hesaplicam bu hafta
günaydın iyi haftalar herkese
bi kaç sorum olacak
yeni açılan takımımızda 3 arkadas 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılmıstı
cuma günü baslangıc kiloları o olacak değil mi
hedef kilolar ne oluyor onlarıda bildiricez mi.. daha önce yoktu sanki..bir yazıda okudum aklım karıstı
birde bu hesaplarla ve kurallarla ilgili topiği bulamadım ben liink verebilirmisiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
al canım buradan bakabilirsin..
arkadaşlar mai arkadaşımızın önerisi nerdeyse kabul oldu sayalır.7 kabul o ygördü artık.şimdi bu haftamı başlayacağız yüzde hesaplamasına yoksa haftayamı başlanacak??
püsküütcüm 14. takımın kaptan yardımcısı emidaf oldu canım
MAİBEYAZIN ÖNERİSİ;
Arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL
4. TAKIM ----- KABUL
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?