ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. yada 3 hafta üst üste bildirim yapılmayınca diskalifiye olsa daha iyi olur. farklı zamanlarda olunca bu çok katı bir kural oluyor. ben bile bazen unutuyorum günlerden cuma olduğunu, insanlık hali.kilo nun bölünmesini kabul ettiğimizi ilk önerildiğinde yazmıştım..ancak diskalifiye konusu takımların kendi kararı olmalı takımlar duruma göre karar versin bence......
Canım çok teşekkür ederim,müslinin avantajı tok tutuşu ve bölgesel incelme mucizesi.Benim gıda tartım var onla ölçüyorum ama 30 gr silme 2 yemek kaşığına denk geliyor yaklaşık olarak.Su ile diyeti birleştirince,muazzam kilo verdiriyor,başlamadan önce ölçülerini al canım.Sormak istediğin kafana takılan birşey olursa 7. takımdayım,inşallah güzel sonuçlar alırsınNev cim tebrik ederim canım.. Aşağı yukarı bende senin gibi besleniyorum ama limonlu su ve müsli kullanmıyordum.Birde iftarda ekmekde yiyordum ben.Bu hafta bunu uygulayacgım.Yarın ilk işim müsli almak olacak :)) Peki bu gramajı nasıl ayarladın?1 kaşık 30 gr. falan mı?
Hanımlar merhaba.Adettenmiş,bireysel derece alanlar tüyolarını yazıyorlarmış,memnuniyetle yazarımBu hafta 2.7 kg verdim.Bunun için hiçbir şok diyet uygulamadım.Ender Saraç vesilesi ile tanıştığım müsliyi,kendi tasarladığım kalorilerini hesapladığım bir listeye uyarladım.Ramazan başından beri bu diyeti uyguluyorum.Diyet keyifli,sağlıklı ve tok tutucu.Sanırım ramazan için ideal olmasının sebebi bu.Öncelikle listemi yazıyım,sonra gerisini anlatırım.
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
İşte uyguladığım diyetin kaba hali bu.Müsli zaten içerdiği yulaf,fındık,badem ve kara üzüm içeriği ile hem tatlı ihtiyacını fazlası ile karşılıyor,hem de muhteşem bir enerji veriyor.Yani tam ramazanda ihtiyaç duyulan enerjiyi.Ayrıca yulaf sayesinde iftara kadar açlık duygusu engellenmiş oluyor.Tasarladığım bu diyetle en az 3-4 kiloya garanti veriyor ve en az 7 cm incelme vadediyorumDüşünün canlarım,ramazan nerdeyse tüm insanların kilo alma ayı iken,biz bu düzenli ve az yeme saatlerini lehimize çevirip en az 3 kilo atıp incelicez.Ben kefilim.Ayrıca müslinin muhteşem antioksidan etkisi,zaten herşeyin önünde bir güzellik.Takım arkadaşlarımdan üçü ile birlikte bu diyeti uyguladık ve bı hafta üçümüz toplam 5.2 kg attık. Ayrıca ben 21 günlük daha sıkı bir müsli programını nisan ayında uygulamış ve bel,kalça ve göğüsten 7'şer cm incelmiştim.Ramazanda bu diyeti seçmemin sebebi bu oldu.
Ve ayrıca,iftar ile sahur arası 3 lt suyumu mutlaka tükettim.Birden değil,çünkü hızlı içilen su vücuda dağılmadan hızla atılıyor.Çay içer gibi,yudum yudum 5 saate yaydım ve soğuk olarak tükettim.Bir de iftarda tercih ettiğim eti ya da sebzeyi soğan rendesi ve domates rendesi ile birlikte haşladım,kesinlikle yağ kullanmıyorum 5 gündür ve olumlu etkisini hissediyorum.7. takımdayım,uygulamak isteyen kafasına sorular takılan arkadaşlar olursa beklerim,her zaman başımızın üzerinde yeriniz var.
Sporu ise ramazan rehavetinden eski tempomda yapamasam da düzenli olarak günde 20-30 dakika kol-bacak ve bel-kalça egzersizleri yapıyorum.Bireysel birinciliğimden çok takımımın bu haftaki 1. liğini öncelikle kutluyor ve hayatımda oldukları için çok teşekkür ediyorum.Sözlerimi sevgili Püsküüt'ün güzel temennisi ile noktalıyorum,hepinize sağlıklı,kalıcı ve keyifli kilo vermeler diliyorum
herkese merhabalar..
10. takım olarak sahalara iniyoruz bu hafta.. sadece ben yasaklıyım 2 ay sonra yarısmada olucam
cuma yarısmasında belli aralıklarla kaptanlık yapmıstım ama hesapları falan unuttum sanırım birde değişen kurallar var
müsait olan bir arkadas bana bilgi verirse sevinirim..
bende takımdaki arkadaslara yardımcı olucam ...
püsküğütüm şimdi biz cuma günü sadece giriş kilolarımızlamı baslıcaz esas bildirim bir sonraki haftamı olacak..
son haftanın benim önerim şeklinde hesaplamaları takılmların altında...
bazı takımlarda küçük değişiklik olurken bazılarında baya farketti...
burada ben bütün takımların yüzde ortalamasını aldım...
karar sizin...
Yeniden listeye aldım..Püskütüm çitlenbikbesyo arkadaşımızı yanlış algılamışım kusura bakma şekercim nolur..sanırım bu aralar benim kanşekeri fazla düşüyor
Öneri ile ilgili bir ricam var benim 4.takim adina..
önerinin 2 öneri seklinde sunulmasini istiyorz bölünme ve diskalifiye olarak cünkü takimda bölünmeyi kabul ama diskalifeyi red etmek isteyenler var
bölünme tamam da diskalifiye edilme yanlış bence..bazen net kesiliyor elektrik gidiyor yarışmacı haber de veremiyor..
bu konuda daha esnek olma yanlısıyım..:103:
kilo nun bölünmesini kabul ettiğimizi ilk önerildiğinde yazmıştım..ancak diskalifiye konusu takımların kendi kararı olmalı takımlar duruma göre karar versin bence......
ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. yada 3 hafta üst üste bildirim yapılmayınca diskalifiye olsa daha iyi olur. farklı zamanlarda olunca bu çok katı bir kural oluyor. ben bile bazen unutuyorum günlerden cuma olduğunu, insanlık hali.
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
püsküüt olmuş mu...
9. Takım
Transfer olan triptofan arkadaşımızın hedefini 59 olarak belirtmişsiniz. Listemizde 65 görünüyor. Anladığım kadarı ile hedef daha aşağıya çekildi.. Bi'hata yapmamak adına soruyorum..
herkese merhabalar..
10. takım olarak sahalara iniyoruz bu hafta.. sadece ben yasaklıyım 2 ay sonra yarısmada olucam
cuma yarısmasında belli aralıklarla kaptanlık yapmıstım ama hesapları falan unuttum sanırım birde değişen kurallar var
müsait olan bir arkadas bana bilgi verirse sevinirim..
bende takımdaki arkadaslara yardımcı olucam ...
püsküğütüm şimdi biz cuma günü sadece giriş kilolarımızlamı baslıcaz esas bildirim bir sonraki haftamı olacak..
* * * ÖNEMLİ * * *
Karar defteri topiğimize son bir mesaj ekledim.
Bu mesajda hem karar defteri hem de normalde güncelleme yaptığım diğer mesaj bir arada yer alıyor.
Dolayısı ile yarışma ile ilgili bilgilere bakabilmek için ilgili topiğin SON mesajına bakmanız yeterli olacak bundan sonra..
Ben de herhangi bir yenilik olduğunda hep son mesaj olarak güncelleme yapacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-5.html#post20391871
Lütfen herkes bilgilensin. Okumadım, görmedim olmasın..
Okudum canım... Ancak şunu belirtmek istiyorum.Takımlar en fazla 12 kişi olacak demişsin ya, biz su an listede 10 kişiyiz ama ramazan sonu yada 2 haftaya kadar gelecek 3 arkadaşım var.Yani 13 kişi oluyoruz.Ben 12-13 kişi olabilir diye biliyordum.O yüzden 2 yeni üye aldım.Ne yapalım şimdi bu durumu? :26: Yani ben 12 13 kişi olabilir diye bildğim için alım yaptım.Keşke yapmasaymışım
Tatlım o kural başından beri var..
Ama istisna uyguluyoruz aynı sizin takım gibi başka takımlarda da bazen 13 kişi olabiliyor..
İstisnayı neden uyguluyoruz.. Çünkü zaten 12 olması gereken takım sayımız 12 değil.. di. Bu hafta çok uzun aradan sonra artık 12 takım olarak devam ediyoruz.
Ancak her zaman geri dönmek üzere ayrılanlar olabildiği için 13.kişi olabiliyor.. Zaten bunu da paylaşımda konuşuyor ve herkesi de bilgilendirmiş oluyoruz..
Rahat ol sen..
Yeniden listeye aldım..
Yalnız bu tip anlaşmazlıklarda ben listeden silerke hedef kiloyu da siliyorum..
Dolayısı ile arkadaşımızın hedef kilosunu lütfen tekrar bildirin..]
* * * ÖNEMLİ * * *
Karar defteri topiğimize son bir mesaj ekledim.
Bu mesajda hem karar defteri hem de normalde güncelleme yaptığım diğer mesaj bir arada yer alıyor.
Dolayısı ile yarışma ile ilgili bilgilere bakabilmek için ilgili topiğin SON mesajına bakmanız yeterli olacak bundan sonra..
Ben de herhangi bir yenilik olduğunda hep son mesaj olarak güncelleme yapacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-5.html#post20391871
Lütfen herkes bilgilensin. Okumadım, görmedim olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?