bu hafta listeyi hazırlama da birbiriyle yarışan iki kardeş takımımıza 13. ve 1. takıma sonsuz
teşekkür ederiz 5. takım olarak
hızır gibi yetiştiniz feci bi cuma yaşadık internet sorunu nedeniyle
siz de olmasanız özellikle maibeyaz halimiz nice olurdu
tekrar tekrar çok teşekkürler
anladığım kadarıyla geçen hafta ki listede sorun var değil mi...
geçen haftadaki listede sorun varsa püsküüt onu çoktan almış kayıtlarına eklemiştir...
o yüzden püsküütle görüşmen lazım...
ama bu haftaki listede değişmesi gereken bi yer varsa değiştireyim canım...
ya ben 14. takımın hesabını yanlış yapmışım bu haftaki toplam kiloyu 1 kilo fazla yazınca aradaki fark 4.4 olması gerekirken 3.4 yazmışım. bu nedenle bu haftaki yüzdemiz P iken ben 9 hesaplamış oldum. bu hafta 7. değil 5. olmamız gerekiyor ooff offf benim hatam :26:
Uruzcum.. Sözkonusu yanlışlığın listelere yansıyan kısmı maibeyaz tarafından düzenlenmiş..Listeyi hazırlayan Maibeyaz'a emeği için çok teşekkürler, elleri dert görmesin :)
Bu hafta ilk 3'te yer alan takımları ve üyeleri tek tek tebrik ediyoruz 8. takım olarak
Bir konuda düzeltme yapmam gerekiyor ama nasıl yapaağımı bilemedim, hem Püsküüt'ün hem de diğer kaptan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
8. takımın listesine geçen hafta 71 kilo giren üyemiz Tal'in kilosu yanlışlıkla 70 olarak yazılmış, geçen hafta 0.7 kilo vererek 70.3, bu hafta da yine 0.7 kilo vererek 69.6 kg oldu kendisi ama geçen haftaki yanlışlık nedeniyle bu hafta kilo almış gibi yansıtmış oldum listeye. Bu konudaki gerekli düzeltmeleri yapmak için Püsküüt'ü mü beklemeliyiz yoksa listeyi hazırlayan arkadaşlardan biri de bu düzenlemeyi yapabilir mi? Aslında üyemiz bu hafta kilo verdi ama yanlışlık nedeniyle kilo vermemiş gibi görünüyor.
Herkese teşekkürler
merhabalar kızlar,
ben 13. takım kaptanıyım. bugün acilen istanbula gitmem gerekiyor. yarınki hesaplamalara muhtemelen yetişemeyeceğim. bizim takım daha önce hiç hesaplama yapmadı. onlara bu hafta yardımcı olur musunuz? boş haliyle ben listeyi bıraktım. eğer ilgilenebilirseniz çok sevinirim.
merhabalar kızlar,
ben 13. takım kaptanıyım. bugün acilen istanbula gitmem gerekiyor. yarınki hesaplamalara muhtemelen yetişemeyeceğim. bizim takım daha önce hiç hesaplama yapmadı. onlara bu hafta yardımcı olur musunuz? boş haliyle ben listeyi bıraktım. eğer ilgilenebilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?