ya kızlar benide takımların birisine alın hangisi olursa olsun bende yarışmak istiyorummm:84:
tatlım ben sana cevap yazmıştım..2. takıma gelebilirsin diye..burası paylaşım alanı canım..buraya yazmıyoruz..
bu hafta listeyi 5. takım yapıyor canım. yalnız misafiri varmış, kardeş takım olarak ben yapıcam ama 3. takımı bekliyorum.eeee saat 5 oldu..3. takım gelmedi henüz..bu hafta listeyi kim yapıyordu:26: hemen bakiim ben
maibeyaz (60,1/57,5/2,6/4,33%)
canım napmışın seniyiki yarışalım dedik yani maaşallah bacıma
bu hafta listeyi 5. takım yapıyor canım. yalnız misafiri varmış, kardeş takım olarak ben yapıcam ama 3. takımı bekliyorum.
ama ben sizi uyarmıştım baştan...
sizinle tek başıma yarışıyorum diye...
peki canım, o zaman ben listeleri yapmaya başlıyorum.tatlım ama zamanları çoktan doldu..son liste paylaşma saati 16:30
beklemene gerek yok canım..3. takım cezalı olucak bu hafta
peki canım, o zaman ben listeleri yapmaya başlıyorum.
kızlar sonuçlar hazır. bu hafta yarış kıyasıya idi. takım sıralamasında 9. ve 14. takımlar yüzdeden sonra 3. basamağa göre sıralandılar. bireyselde ise 6. takımdan naz 3.lüğü 4. takımdan minnoşprenses'e kaptırdı.
bir hatam olduysa affola.
rica ederimellerine saglik,tesekür ederim..
kızlar sonuçlar hazır. bu hafta yarış kıyasıya idi. takım sıralamasında 9. ve 14. takımlar yüzdeden sonra 3. basamağa göre sıralandılar. bireyselde ise 6. takımdan naz 3.lüğü 4. takımdan minnoşprenses'e kaptırdı.
bir hatam olduysa affola.
kızlar sonuçlar hazır. Bu hafta yarış kıyasıya idi. Takım sıralamasında 9. Ve 14. Takımlar yüzdeden sonra 3. Basamağa göre sıralandılar. Bireyselde ise 6. Takımdan naz 3.lüğü 4. Takımdan minnoşprenses'e kaptırdı.
Bir hatam olduysa affola.
rica ederim canım.Emeğin için teşekkürler canım
Dereceye giren takımlarım ve üyeleri tek tek tebrik ederim, listelere baktım da çok çetin bir mücadele olmuş :)
Yaz geliyor ve yarışmaya nihayet heyecan geldi
tebrikler canım. kaptan olarak ilk paylaşımını yaptın.offf çok şükür ilk haftamı atlattım 9. Takım olarak herkesi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?