Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sonuçlar hazır. bu hafta yarış kıyasıya idi. takım sıralamasında 9. ve 14. takımlar yüzdeden sonra 3. basamağa göre sıralandılar. bireyselde ise 6. takımdan naz 3.lüğü 4. takımdan minnoşprenses'e kaptırdı.
bir hatam olduysa affola.
teşekkür ederim canımRabiacım ellerine sağlık bitanem :) hem senin hemde takımının ikinciliğini tebrik ederim kardeşiniz olarak
teşekkür ederim akrepcim, o senin güzelliğinne güzel dillendirmişsin öyle emeğine sağlık şekercim ellerin dert görmesin tatlışım
Tamamdır meyvenullcum.. hayırlı olsun..püsküüt ümmm
4. takımın kaptanı ve yardımcısı değişmiştir
beni silip kaptan olarak hasretim34 ü ve yardımcı olarakda minnos prensesi silip nidah ı yazarmısın
yeni kaptan ve yardımcımız hayırlı olsunnn
O halde yapacak bi'şeyin yokmuş aynalarcım.. Haklısın..tamam canım bundan sonra dikkat ederim ama bizden ayrıldıktan sonra başka takıma geçti o yüzden kendi isteği ile ayrıldı yazdım
Haticecim defterimizde her sorunun cevabı var:kızlar 3. takım olarak biz bildirim yapamadık bu hafta çalışıyorum işyerinde toplu olarak bi yere başsağlığına gitmek zorunda kaldım bildirim yapabilirim sanıyordum ama kısmet olmadı cezamız nedir
LİSTEMİZ HAZIR! Yarışmanın; bana göre en heyecanlı, bütün süreci kapsaması anlamıyla da en gerçekçi listesini Mart ayını da geride bırakmamız üzere hazırladım..
111 yarışmacının, hangi tarihte ve kaç kilo ile yarışmaya başladığı ve geçen süre içinde nasıl bir killo verme süreci yaşadığı listede yer alıyor..
Ve liste bana göre; kilo verme işinin başarılabileceğini gösteren en önemli kanıt..
İlk sıralara yerleşen arkadaşlara kocaman kocaman tebrikler..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post18483785
Esen kalın..
***3.TAKIM 201. ETAP***
Hatice_84(54.8/54.8/ 0 /0%)
Samanyolu(65.8/65.8/ 0 /0%)
Pinup(60.4/60.4/ 0 /0%)
Vafers(60 /59 / 1 /1.7%)
tgull(60.7/60 /0.7/1.15%)
ali_ye(65/65/ 0 /0%)
esraersoy(70.4/69.3/1.1/1.56%)
lifegoeson(52.5/52.5/0/0%)
banucan1975(88.5/88/0.5/0.57%)
Krakker(78/76.1/1.9/2.43%)yeni üye
S.A(76.2/79.5/-0.55/-0.72%)195.etapta ayrıldi geri döndü aldığı kilo 6ya bölündü
3.TAKIM TOPLAM KILO 793.2/788.06/5.14/0.64%
Canım nev 81 ben,benim kilomda yanlışlık yapılmış.Ben 103,50 ile başladım 1 şubatta diyete ve 10,10 kilo verdim.Burada 6 yazıyor,düzeltilmesini rica ederim,ellerinize sağlıkLİSTEMİZ HAZIR! Yarışmanın; bana göre en heyecanlı, bütün süreci kapsaması anlamıyla da en gerçekçi listesini Mart ayını da geride bırakmamız üzere hazırladım..
111 yarışmacının, hangi tarihte ve kaç kilo ile yarışmaya başladığı ve geçen süre içinde nasıl bir killo verme süreci yaşadığı listede yer alıyor..
Ve liste bana göre; kilo verme işinin başarılabileceğini gösteren en önemli kanıt..
İlk sıralara yerleşen arkadaşlara kocaman kocaman tebrikler..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post18483785
Esen kalın..
[/B]