4. Takım uzunca bır süredır sorunlu
Üye gonderdım
Lısteyi yapayım dedım
Gecıcı bır süre takımla ılgılenmeyı teklıf ettım öncekı donemlerde
Ama her seferınde bır sekılde halloldu dendı
Bu son konudada takımda kaptan teklıf ettım ama yıne hallolmuştu konu
Şimdi referans olduysak ve haberdar olmadığımız konularda ne kadar sorumlu olmalıyız bılemıyorum
Yada bazen referans olduğumuz takım kaptanının sorunlarından da haberdar olmuyoruz
Bılmedıgım ıcın sormak öğrenmek ıstıyorum
Kaptanlar haberdar etmesede referans oldum dıye takımı takıbebı alalım
Hayırlı sevgı dolu günler
Hamile olan hamilelik nedeniyle ayrıldı diye belirtiliyor zaten. Cenazesi veya hastası olan 6 ay sürmez. 6 zaten örnekti. Ben 2011 de ayrılmıştım bu sene döndüm mesela. Böyle uzun süreli durumlar için dedimGıdenın geldıgı cok az gördüm Şahsen
İzin konusunda cenazesı,hastası,hamıle olan var
Ayrılma işi pek adıl olmaz sanırım
Aslında bır temızlık yapılsa fena olmaz sanırımHamile olan hamilelik nedeniyle ayrıldı diye belirtiliyor zaten. Cenazesi veya hastası olan 6 ay sürmez. 6 zaten örnekti. Ben 2011 de ayrılmıştım bu sene döndüm mesela. Böyle uzun süreli durumlar için dedim
Aslinda berilcee kaptanim ayrilmak isteyen kaptan bu paylasima yazmadan once referans kaptanlarla gorusse daha mantikli ama nedense buraya yaziliyor ilk once referans olanlar birsey yapamadigi zaman buraya yazilsa diyorum4. Takım uzunca bır süredır sorunlu
Üye gonderdım
Lısteyi yapayım dedım
Gecıcı bır süre takımla ılgılenmeyı teklıf ettım öncekı donemlerde
Ama her seferınde bır sekılde halloldu dendı
Bu son konudada takımda kaptan teklıf ettım ama yıne hallolmuştu konu
Şimdi referans olduysak ve haberdar olmadığımız konularda ne kadar sorumlu olmalıyız bılemıyorum
Yada bazen referans olduğumuz takım kaptanının sorunlarından da haberdar olmuyoruz
Bılmedıgım ıcın sormak öğrenmek ıstıyorum
Kaptanlar haberdar etmesede referans oldum dıye takımı takıbebı alalım
Hayırlı sevgı dolu günler
Kesınlıkle haklısın canımAslinda berilcee kaptanim ayrilmak isteyen kaptan bu paylasima yazmadan once referans kaptanlarla gorusse daha mantikli ama nedense buraya yaziliyor ilk once referans olanlar birsey yapamadigi zaman buraya yazilsa diyorumseaBahAR kaptanim karar defterine eklenebilir mi bu durum ne dersin
Yok canım 3 hadi bilemedin 4 kişi var. Listede olanlar takıma uğramadığı için sorun var zaten takımda.Anka kaptanim aslinda 4.takimda bayaa bir uye var gordugum kadariyla kazenle konusmaya gerek varmiydi mesela bizde 5 uye var denemede olanlarda var ama listedekiler yeterli katilimi yapsalar yeter
Izinli uyelerle de ilgili olarak izne ugrayip hic takima hatta kk ya ugramayan uyeler oldugu gibi duzenli takimda olup kg veremedigi icin listeye giremeyen uyeler de var buna nasil cozum olur bilemedim
Sen takımı kurtaracağına ınanıyormusun4. Takımın durumuyla ilgili kapanma durumu varsa eğer bildirim göndermeyelim hiç oylama mı yapsak napsak arkadaşlar.
Yani kızlarla el ele verdik bence kurtarabiliriz. Ama son karar genel olarak bütün kaptanların veSen takımı kurtaracağına ınanıyormusun
Burayı kurtarayım derken kendı takımını etkılendırmeden yurutebılırmısın
Bunların cevabına göre kararı sen ver bence
Üzerıme düşen bırsey varsa seve seve yardım ederım
Ben üye topıgıne yazdım takımın üye ıhtıyacı var dıyeYani kızlarla el ele verdik bence kurtarabiliriz. Ama son karar genel olarak bütün kaptanların veseaBahAR ın tabii ki
O zaman ben kazene bi daha yazayım bildirim gönderilmesin. Kesin kızacak bu sefer ama napalım kesinleşince başvuran üyelerle devam ederiz.Ben üye topıgıne yazdım takımın üye ıhtıyacı var dıye
Sagolsun hıcbır kaptan gormedı sanırım
Gelenlerde gıdıyor
Egerkı üye bulamadığım bır dönem olursa takımımı kapatma kararı aldım
Uğraştığım halde olmuyorsa zorlamama kararı aldım
Aslında bu konu cuma günü bıldırımler olacakken konusmayalım
Liste bıtınce bır karar verılır sanırım kaptanım
Bızım bıldırım arada kayboldu bıle
Ne zamana kadar iki takimi idare edeceksin ki. Su zamana kadar kaptan bulunmadi bu saatten sonrada zor bulunur diye dusunuyorumO zaman ben kazene bi daha yazayım bildirim gönderilmesin. Kesin kızacak bu sefer ama napalım kesinleşince başvuran üyelerle devam ederiz.
Ozaman elimden geldigince sana yardimci olurum 4. Takimla ilgili her konuda. Bir kac hafta beraber yurutelim eger olmazsa yeniden konusulur.İşte aktif takımı herkes yapar amaç pasif olan takımı kurtarmak burada. Belli düzeni olan takımı yönetmeye ne var. Yeni bir düzen kurulması lazım kapanmayacaksa. Kazene yeniden yazdım bildirim iptal oldu.
Ozaman elimden geldigince sana yardimci olurum 4. Takimla ilgili her konuda. Bir kac hafta beraber yurutelim eger olmazsa yeniden konusulur.
seaBahAR ve diger kaptanlarim sizler icin uygunmudur
Bildirimler bitsin konuşalım inşallah canım yenidenBen yeni üyeyim kızlar ama grubu kurtarmak için neler yapmak gerekir biraz bahsedirseniz kurtarmaya yardımcı olmak isterim kendi çapımda. Ev hanımıyım zaten ben buraya bol bol vakit ayırırım innşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?