yani o zaman yeni üye takıma başlasa.. 5 kilo alsa.. sonra liste haftası da hoop 7 kilo verse.. bu etik ve bunda sorun yok mu?Sonuçta bu hafta kilo vermiş. Eğer kurallara aykırıysa çıkarılır ben benim insiyatifimde diye biliyorum. 4. takım için de şimdiye kadar çok kilo aldığı için bildirimde bulunmadı yazılan oldu. Zaten giriş yapmadığı için diskalifiye olacak bir üye. Bilmiyorum ben şahsen bir sakınca görmüyorum.
2 hafta süresinin mantığı nedir o zaman? öylesine süre mi o , yoksa var olan ödeml kiloları gitsin de yarışma adil olsun diye mi? hepimiz açısından..
bildirimde bulunan üye artı geldi diye kafaya göre yazmamak inisiyatifi var mı anka? olur mu öyle şey? 4. takım şmdiye kadar öyle yaptıysa bu yanlıştır. ve sen kurala aykırı yanlış birşey gördüysen uyarır düzeltirsin ben öyle biliyorum öyle tanıyorum seni. üye cuma günü hangi kilodaysa o yazılmak zorundadır. ben böyle biliyorum. diğeri kandırmaca oluyor yalan oluyor. yanlış mıyım?
gelen bildirimlerden kafama göre beğendiğimi yazayım yüzdemizi etkilemeyecek olanı yazayım.. böyle mantık var mı?
o zaman diğer tüm takımlar şimdiye kadar artı kiloları neden listeye yazıyor?
sen kurallara çok hakim ve dikkatlisin, etiksin diye çok şaşırdım şuan açıkcası.