tamam işte şekercim bunu sağlamak da takım kaptanlarının görevi..akrep ablacım bizim dediğimiz takımlar arası üye dağılımını eşitlemek içindi..
kimi takımda az kimi takımda fazla çünkü bu durum..
püsküüt'cüm,
13. takım kaptanı, ad1, bir müddet izne ayrılmak istiyor. bu süre içerisinde takım kaptanlığını ben devralıyorum. şimdilik bir yardımcım yok. ad1'in dönme durumlarına göre belki bir yardımcı ilerleyen zamanlarda seçebiliriz.
püsküüt'cüm,
13. takım kaptanı, ad1, bir müddet izne ayrılmak istiyor. bu süre içerisinde takım kaptanlığını ben devralıyorum. şimdilik bir yardımcım yok. ad1'in dönme durumlarına göre belki bir yardımcı ilerleyen zamanlarda seçebiliriz.
Takım kaptanlığın hayırlı olsun
teşekkür ederim kızlarhayırlı olsun canım
püsküüt'cüm,
teşekkür ederim canımhayırlı olsun şekercim
bol bol mezunlar verin olurmu
makeu cım teodase nın yüzdesi (72.0/70.0/2.0/2,78%) yetişemedim ama ben listemi eklerken düzeltirim şekercik..toplam yüzdesini etkilemiyor ama sanırım düzeltirken gzden kaçmış
akrep abla o arkadası geri dönmek üzere ayırmıslar 2 hafta kilo bildiriminde bulunmamıs bu 3. haftası bu hafta dönmüş. o yüzden kilosunu 2 ye bölerek hesapladı.
ama verdiği kiloyu ikiye bölüp yamamıs yanlıslıkla 1 yerine 2 yazmıs..
yüzdesi doğruydu yani ..
akrep abla o arkadası geri dönmek üzere ayırmıslar 2 hafta kilo bildiriminde bulunmamıs bu 3. haftası bu hafta dönmüş. o yüzden kilosunu 2 ye bölerek hesapladı.
ama verdiği kiloyu ikiye bölüp yamamıs yanlıslıkla 1 yerine 2 yazmıs..
yüzdesi doğruydu yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?