Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilendirme için teşekkürler kaptanım..seaBahAR Lovedreams evet bu sene 2 ci izini mecbur cikmak zorunda kaldi...zaten yarismamizin mezuniyeti 3-4 kilosu kaldi..insallah yine izine ihtiyaci olmaz.
ceren06_35 evet ayni üye eskiden 4. Takimda yarismis yanlis görmediysem....yeniden yarisabilir ama 1.kez mezun oldugu icin mezuniyet karnesi almiycak.
Kusura bakma Baharcim ben izindeyim suan..yardimcilariminda gözünden kacmis.. daha dikkatli olmak icin gayret edecegiz.
Iyi geceler dilerim
Ellerine sağlık tatlım..Sevgili kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR 23. tur 2. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır . umarım hatam yoktur
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-20#post-51286932
yukarıdaki linkten bakabilirsiniz
Teşekkürler kaptanım.Evet canım daha önce aynı nikle 9. Takımda yarışmış mezun olmuş.
kusura bakmayın orda bende biraz sıkıntı yarattım sanırım nasıl müdahale etmem konusunda panikledim bi an yazmış bulundum tekrar özür dilerim , hayırlı kandiller diliyorum.Kaptanlarım, Karar Defterinde güncelleme yapmadım.
Gereksiz paylaşımlar yapıldığı için son mesajımı güncelledim.
Ve konuyu yeniden kilitledim, demek ki kilitsiz olmayacak.
aa farketmedim ben kuzum valla sağolasınkaptinn kaptanımızla 1dk arayla paylaşmısız lıstelerı..ıkımızde duzenleme yaparken son lısteyı aldıgımız ıcın bırbırımızın takımları yoktu paylaşımlarda..
2.kez butun takımları kontrol ederek paylaştım bılgınıze sevgılı kaptanlarım