selam kızlar ben 4. takımdan nurcan:) ayy 16 ay da3,4 kilo verdi diye insanın gözüne gözüne sokulmazki :roflol: şimdi tek tek soruları samimiyetle cevaplayayım
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
aslında takımda kaldığım sürede güzel kilo vermiştim ama bu 16 ayın 9 ay 10 gününü hamile olarak geçirdim :CüvCüv
nun dışında lohusalıktan sonra buraya damadım hemen . ben itiraf edeyim şekerden ve ekmekten istediğim gibi eksiltemiyorum . bebeğim doğduktan sonra ise bi kaç ay gece yemelerim devam etti . ama bu sıralar toparlandım yeni yeni . çavdar ekmeği aldım ekmek yemeyi biraz azalttım . tv 8 de ebru şallıyla plates yapıyorum yapabildiğim kadar haftada 3 ü geçemedim daha ama :)
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
temmuz ayında yani bebeğimin ilk yaş gününde 60 kilo olmayı hedefliyorum :ecrin_bebek:
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
buraya gereken özeni göstermemeye başladım net açık oluyo çoğu zaman . ev hanımı olsamda pcden ufak tefek alım satım işleriyle uğraşıyorum bu yüzden pc hep açık .takım kaptanımın ve arkadaşalrımın arada beni dürtmeleini istiyorum . topiğe gel diye :)
4 - Kardeş takımınız olan 7. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan sebnemselayfurkan dan koçluk yapmalarını ister misin?
takımımdan şebnemin koçluğumu yapmasına razıyım
KIR KALEMİ KES CEZAMI PÜSKÜÜTÜM.
elin kolun dert görmesin canım o kadar işinin arasında bize vakit ayırdığın için çoook teşekkür ederiz Şeniz