Oyy bunun başıma geliceeni biliodum benn
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
İlk nedenim 3ay arayla dizanteri olmam bunu takımca bilirler ikinci nedenim işimdeki sıkıntılı dönemim kendimi sıkıp kasmaktan midem çok rahatsızlandı bi dönem diğerleride tamamen şımarıklığımdan kendimi salmamdan başka bişi deil kendimi savunamam haksızım çünkü
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
Ben 21ocakta tekrardan toparlanmak üzere başladım hayal arkadasımla dakikamızı kontrol edioruz metabolizmam mahvolmuş durumda ve bu ayın sonuna 2 kg daha vermeyi istiorum ilk hedefim 65 daha sonra 60a düşmeyi istiorum ve inşallahta olucak
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
Beni destekleyen arkadaslarım yanımdan eksilmesinler yeter çok sewiorum ben takım arkadaslarımı tek bekarım bana okadar çok akıl veren büyüklerim(yaşıtlarım) arasında olmaktan çok mutluyum…
4 - Kardeş takımınız olan 6. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan Tinkimi den koçluk yapmalarını ister misin?
Tabiî ki isterim ama şu an gayet güsel gidiorum günlük raporumu veriorum yanlış bişey yaptığımda uyarıyı alıorum zaten:)
Püsküütüme bu yorucu analizleri üstlenip yaptığı için çok teşekkür ederim değerin çok büyük gözümde sen bitanesin başımızdan hiç eksik olma emi seni çok sewiorum…a.s.