kallisim birtanem..
seni candan kutluyorum.. uzun bir yol katettin. hepimize örnek olabilecek bir performans gösterip nihayet mezun oldun. mezun olanlar iste biryerlere tayin olurlar. baska görevler alirlar falan ya? hicde mezun oldugun düsüncesini kabul etmiyor yüregim. kallisin olmadigi bir 5. gurup himmmmm?? düsüncesi bile abuk..onun icin güzelim sakin kendini bu mezuniyet moduna fazla kaptirma..:1closedeyes:
saka bir yana canim. 25 kilo..(( yani ceyrek kallisi)) üzerinden attin. insallah bir daha asla geri gelmez..
takima girmek icin ilk yazdigimda, epey cekingendim.. yasimdan cekinmistim.bu yasta kilo veremez diye düsünülebilirdi. takimdakiler anneleri yasinda biriyle ne yazisacagini bilemeyip onlardada cekingenlik olabilirdi. eger ilk zamanlarda takimi olumsuz etkiledigimi düsündürecek birsey hissetseydim hemen gidecektim. ama ben bunu hic hissetmedim, hissettirmedin kallisim.. beni oldugum gibi kabulleniverdin.. takimdaki tüm arkadaslarda öyle... yeri olmasada burada bunun icin tesekkür etmek istedim.
besinci takimda bir insan tanidim:::::
zehir gibi ince keskin zekasiyla hem evini, esini,cocuklarini spikei,yirtigi hemde burada12 kadar kisiye varan bir toplulugu amaclari dogrultusunda bir araya getirip destekliyebilen. bunu cok cok iyi bir sekilde yaparak hepimizin takdirini kazanan bir insan. bunlarin yanisira yapip bizimle paylastigin elislerin. bahcen. canim daha neler sayayim? bukadar cok yönlü bir insan ben az tanidim..
yüregine okadar cok sey sigdiran, okadar cok sevgi dolu kallisim seni cok sevdim ben. seni tanimaktan gurur duydum, duyuyorum.......
mezuniyetin hayirli olsun güzelim..a.s.