- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Araştırdım ama tam anlayamadım, yanı cuma namazı öğle namazıyla aynı vakıt mı, asagı yukarı ne kadar sürer bilemedim o yüzden. Bırkac sitede farklı rekat sayısı verilmiş, mezheplere göre verılmıs vs. Gercekten anlayamadığım icin sordumNetten bakarsanız, tam vakit ve ne kadar sürdüğünü öğrenebilirdiniz, fikir üretilecek bir şey değil ki bu konu?
O kadar detaylı düşünmemiştim, haklısınız kusura bakmayın.Araştırdım ama tam anlayamadım, yanı cuma namazı öğle namazıyla aynı vakıt mı, asagı yukarı ne kadar sürer anlamadım o yüzden sordum. Bırkac sitede farklı rekat sayısı verilmiş, mezheplere göre verılmıs vs. Gercekten anlayamadığım icin sordum
15.00 derim, cami uzaktır yakındır vaaz uzundur garanti olsun.
Adam gibi saat/randevu vermemek hiç profesyonelce değil başka taliplerin varsa burayı tercih etme.
Bence de bir saate yakın sürüyor heralde cuma namazı 3 de orda olmanız mantıklı.
Bu ne biçim saat verme?
14 olur bu arada.
Yarım saat falan sürer, camiye göre değişir.
Uygun saat 14tür sizin için. Cuma namazından sonra olsun diyen birçok firma da vardır. İlk değil bu duyduğum ki büyük şirketlerle çalışmış biriyim.
Hayırlısı olsun hakkınızda bu arada. İnşallah güzel geçer
uzak camimi varki adim basi cami zaten heryerde :)
14 diyorum ben anca çikar vaaz faman derken
Sanki bakkal isletiyor isyeri sahibinin dogru duzgun bir saat vermesi gerekiyor ben olsam gitmezdim profesyonel bir yaklasim degil
O nasil bi işyeri ? Patron degil camii imamı sanki.
Ciddi kurumsal bir firmada çalışıyordum en son.
Orada da Cuma günleri öğle vakti ne muhasebe ne lazım diğer departmanlardan bir kişiyi bulamazdık muhattap
Allah kabul etsin.
Öğle 14-15 arası uygundur.
Hayırlı olsun.
EstagfurullahO kadar detaylı düşünmemiştim, haklısınız kusura bakmayın.
Ortalama 45 dk dan hesaplayın siz, öğle namazı vaktinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?