• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma namazı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Her derdimde buraya koştuğum sevgili arkadaşlarımmmm yardım edin
Yarın bir görüşmem var cuma namazından sonra gel dedi cuma namazı öğle namazı mı oluyor yani? istanbuldayım 13.17 diyor öğle namazı icin.
Kaçta gideyim sizce??? yardımmmmm :(

Bence de bir saate yakın sürüyor heralde cuma namazı 3 de orda olmanız mantıklı.

Uygun saat 14tür sizin için. Cuma namazından sonra olsun diyen birçok firma da vardır. İlk değil bu duyduğum ki büyük şirketlerle çalışmış biriyim.

Hayırlısı olsun hakkınızda bu arada. İnşallah güzel geçer

Sanki bakkal isletiyor isyeri sahibinin dogru duzgun bir saat vermesi gerekiyor ben olsam gitmezdim profesyonel bir yaklasim degil

Ciddi kurumsal bir firmada çalışıyordum en son.
Orada da Cuma günleri öğle vakti ne muhasebe ne lazım diğer departmanlardan bir kişiyi bulamazdık muhattap :KK70:
Allah kabul etsin.
Öğle 14-15 arası uygundur.
Hayırlı olsun.

Netten bakarsanız, tam vakit ve ne kadar sürdüğünü öğrenebilirdiniz, fikir üretilecek bir şey değil ki bu konu?
Araştırdım ama tam anlayamadım, yanı cuma namazı öğle namazıyla aynı vakıt mı, asagı yukarı ne kadar sürer bilemedim o yüzden. Bırkac sitede farklı rekat sayısı verilmiş, mezheplere göre verılmıs vs. Gercekten anlayamadığım icin sordum

Araştırdım ama tam anlayamadım, yanı cuma namazı öğle namazıyla aynı vakıt mı, asagı yukarı ne kadar sürer anlamadım o yüzden sordum. Bırkac sitede farklı rekat sayısı verilmiş, mezheplere göre verılmıs vs. Gercekten anlayamadığım icin sordum
O kadar detaylı düşünmemiştim, haklısınız kusura bakmayın.
Ortalama 45 dk dan hesaplayın siz, öğle namazı vaktinden.

:KK200:
15.00 derim, cami uzaktır yakındır vaaz uzundur garanti olsun.

Adam gibi saat/randevu vermemek hiç profesyonelce değil başka taliplerin varsa burayı tercih etme.

Bence de bir saate yakın sürüyor heralde cuma namazı 3 de orda olmanız mantıklı.

Bu ne biçim saat verme?

14 olur bu arada.
Yarım saat falan sürer, camiye göre değişir.

Uygun saat 14tür sizin için. Cuma namazından sonra olsun diyen birçok firma da vardır. İlk değil bu duyduğum ki büyük şirketlerle çalışmış biriyim.

Hayırlısı olsun hakkınızda bu arada. İnşallah güzel geçer

uzak camimi varki adim basi cami zaten heryerde :)
14 diyorum ben anca çikar vaaz faman derken

Sanki bakkal isletiyor isyeri sahibinin dogru duzgun bir saat vermesi gerekiyor ben olsam gitmezdim profesyonel bir yaklasim degil

O nasil bi işyeri ? Patron degil camii imamı sanki.

Ciddi kurumsal bir firmada çalışıyordum en son.
Orada da Cuma günleri öğle vakti ne muhasebe ne lazım diğer departmanlardan bir kişiyi bulamazdık muhattap :KK70:
Allah kabul etsin.
Öğle 14-15 arası uygundur.
Hayırlı olsun.

Haklısınız söylediklerinizde ben de anlayamadım cıdden panik oldum bır de maili bu saatte görünce ekstra panik oldum. Artık bırcok ısyeri cuma namazı uygulamasına gectıgı ıcın sanırım bu sekılde ıfade Etti. Guzel dıleklerınız ıcın cok teşekkür ederim:KK200: Allah razı olsun

Ya yok ne ikisi daha erken öğlen ezanı okuyunca cuma işte.Cuma kılınır sonra da öğle namazına geçilir.Cuma da kısadır.Öğlen namazı hutbeydi az uzar.Ama yine de iki iyi bir seçim

Back
X