arkadaşım fotoları göredm nutkum tutuldu..:92: süper süper olmuş... Artık böyle doğmuşsun gibi hissetmeye başaladın di mi???
bütün yorumlarınızı okudum, sanırım benim asla böyle bir cesaretim olamayacakama cesaret edip ameliyat olan ve sonunda mutlu olan arkadaşlara cesaretlerinden ötürü tebrik ederim...
cubur merhaba 18.gün görüntülerin çok iyi maşallah nazar değmesin.ayrıca profilinde çocuğun olduğu yazıyor formunu güzel korumuşsun
.göğüs altı ve göğüs üstü ölçülerini verebilirmisin canım tabi sakıncası yoksa.birde önceden göğüs dokun azda olsa varmıydı yoksa düzmüydün.bende 350cc var göğüs altı 75 üstü 88cm şişken 89 ölçmüştüm üzüldüm bugün hehe.gözüme küçük geliyor benimkiler o nedenle soruyorum.
birde ameliyat sonrası kaç beden sütyen alıyorsun sütyen sitelerinin verdiği ölçülere göre benim a kup almam gerekiyor bana c kup tam oluyor iyice aklım karıştı sen böyle karmaşa yaşadınmı merak ediyorum.
çok oldu umarım sıkmadım cevaplarsan sevinirim canım
saol cuburcum biran evvel tamamen iyileşmen dileklerimle canım.bende 350cc ile ancak 88cm oldum.bende senin gibiyim yerim yerim kilo almam.göğüslerimizde oldu tam anlamıyla fitiz artık sevgiler
evet yaa albüm yapın öyle faydalı oluyor ameliyat henüz yaptırmamıs olanlar için..
Ne güzelpierloticim seninde resimlerini merak ediyorum albüm yapmayacakmısın
evet yaa albüm yapın öyle faydalı oluyor ameliyat henüz yaptırmamıs olanlar için..
arkadaşım benim sana önereceğim en önemli şey göğsünü alt sınırdan ölç cm olarak belirle mesela 75cm diyelim.git sütyenciden 75a b ve c 3 sütyen al fişini kaybetme sakın.doktoruna söyle tek tek içlerine slikonları dene hangini beğenirsen ısrar et.yoksa küçük ccleri tercih ediyorlar.ben sütyen götürmemiştim yanımda ama dolgulu sütyende denedik ondan sonra ikna oldu doktorum yoksa 270cc takacaktı benim gibi düz tahta 350cc ile ancak 88cm oldu onu söyleyeyim büyük protezin düz tahta göğüste ancak normal göğüs halini alıyor bil yani.sonra atmadığın fişle sütyenleri iade edebilirsin canikom neticede kullanmamış olacaksın
iyiyim gizemcim gayet iyi hergün masajlarımı yapıyorum 28 şubatta 1 ayım doldu oldum bitti gitti.ben 1.69-1.70 boylarında ve 55 kloyum kemiklerim ince ama bendede normal durdu 350cc birde büyük protez diyorlar anlamadım gitti.
cuburun sayfayı işgal ettik off dedirtmeden kaçıyorum öpüldünüz sende öpüldün cubur
arkadaşım benim sana önereceğim en önemli şey göğsünü alt sınırdan ölç cm olarak belirle mesela 75cm diyelim.git sütyenciden 75a b ve c 3 sütyen al fişini kaybetme sakın.doktoruna söyle tek tek içlerine slikonları dene hangini beğenirsen ısrar et.yoksa küçük ccleri tercih ediyorlar.ben sütyen götürmemiştim yanımda ama dolgulu sütyende denedik ondan sonra ikna oldu doktorum yoksa 270cc takacaktı benim gibi düz tahta 350cc ile ancak 88cm oldu onu söyleyeyim büyük protezin düz tahta göğüste ancak normal göğüs halini alıyor bil yani.sonra atmadığın fişle sütyenleri iade edebilirsin canikom neticede kullanmamış olacaksın
rica ederim arkadaşım küçük ama önemli ayrıntılar o nedenle aklıma geldikçe yazim istiyorumGüzel bir bilgi.. Tesekkürler pierlotti =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?