Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cubur merhaba 18.gün görüntülerin çok iyi maşallah nazar değmesin.ayrıca profilinde çocuğun olduğu yazıyor formunu güzel korumuşsun
.göğüs altı ve göğüs üstü ölçülerini verebilirmisin canım tabi sakıncası yoksa.birde önceden göğüs dokun azda olsa varmıydı yoksa düzmüydün.bende 350cc var göğüs altı 75 üstü 88cm şişken 89 ölçmüştüm üzüldüm bugün hehe.gözüme küçük geliyor benimkiler o nedenle soruyorum.
birde ameliyat sonrası kaç beden sütyen alıyorsun sütyen sitelerinin verdiği ölçülere göre benim a kup almam gerekiyor bana c kup tam oluyor iyice aklım karıştı sen böyle karmaşa yaşadınmı merak ediyorum.
çok oldu umarım sıkmadım cevaplarsan sevinirim canım
.göğüs altı ve göğüs üstü ölçülerini verebilirmisin canım tabi sakıncası yoksa.birde önceden göğüs dokun azda olsa varmıydı yoksa düzmüydün.bende 350cc var göğüs altı 75 üstü 88cm şişken 89 ölçmüştüm üzüldüm bugün hehe.gözüme küçük geliyor benimkiler o nedenle soruyorum.
birde ameliyat sonrası kaç beden sütyen alıyorsun sütyen sitelerinin verdiği ölçülere göre benim a kup almam gerekiyor bana c kup tam oluyor iyice aklım karıştı sen böyle karmaşa yaşadınmı merak ediyorum.
arkadaşım fotoları göredm nutkum tutuldu..:92: süper süper olmuş... Artık böyle doğmuşsun gibi hissetmeye başaladın di mi???
gibi mi? ben boyle dogdum zaten:))
senınde resımlaerını beklıyoruz canım
bütün yorumlarınızı okudum, sanırım benim asla böyle bir cesaretim olamayacak ama cesaret edip ameliyat olan ve sonunda mutlu olan arkadaşlara cesaretlerinden ötürü tebrik ederim...
canım bu kolay bı amelıyat ınan bana anlamıyosun bıle amelıyat oldugunu uyuyup uyanıyosun sadece bu kadar sonra butun hayaatını mutlu geciriyosun ıstedıgını gıyebılmek cok guzel ınan bana eger ımkanın varsa bekleme derım. ben sımdı memesız gecırdıgım gunlere yanıyorum keske cok önceden olsaydım
benim boyum 1,72 ve 62 kg. fakat sahip olduğum bu boya göre komik sayılabilecek hatta yok diyebileceğiniz göğüslere sahibim... ben çok çok büyük göğüsüm olmasından çok biraz orantılı bir görünüme sahip olmak isterdim cünkü bu halde oğlan çocuğu gibi görünüyorum... bu yüzden psikolojik olarak hep mutsuzum, fiziğim genel anlamda ne kadar güzel olsada giydiğim hiçbirşey yakışmıyor asla göğüs dekoltesi olan kıyafet giyemiyorum vs.. bu tür şeyler yüzündende kendimi eksik hissediyorum bazen o kadar moralim bozuluyorki kendimi kadınmıyımki ben diye soruyorum...
topikdeki yorumları fırsat buldukça okuyorum, okudukça şaşırıyorum bu ameliyatı olan bu kadar çok insan varmıymış diyorum ben kendimi türümün son örneği gibi hissediyordum... ben ameliyattan korkuyorum neticede bıçak altına yatıyorsun (canım biraz tatlıdır) birazda cevremden tepki almaktan korkuyorum (anneme şaka yoluyla ben protez taktıracağım dedğimde baya bir tepki aldım) vs... sanırım benim pisikolojik olarak daha hazırlanmam için süreye ihtiyacım var...
ama bu forum iyiki var aklımdan gecen soruları acabaları birsekilde birileri daha önce sormuş sizlerde vakit ayırarak cevap vermişssiniz bende bunları okuyarak bilgi sahibi oluyorum... en önemlisi manevi olarak birbirinizin arkasında olmuşssunuz çok güzel şeyler.....
bu topikleri okumaya devam edeceğim umarım daha bir çok bayan bu mutluluğa ulaşır...
topikdeki yorumları fırsat buldukça okuyorum, okudukça şaşırıyorum bu ameliyatı olan bu kadar çok insan varmıymış diyorum ben kendimi türümün son örneği gibi hissediyordum... ben ameliyattan korkuyorum neticede bıçak altına yatıyorsun (canım biraz tatlıdır) birazda cevremden tepki almaktan korkuyorum (anneme şaka yoluyla ben protez taktıracağım dedğimde baya bir tepki aldım) vs... sanırım benim pisikolojik olarak daha hazırlanmam için süreye ihtiyacım var...
ama bu forum iyiki var aklımdan gecen soruları acabaları birsekilde birileri daha önce sormuş sizlerde vakit ayırarak cevap vermişssiniz bende bunları okuyarak bilgi sahibi oluyorum... en önemlisi manevi olarak birbirinizin arkasında olmuşssunuz çok güzel şeyler.....
bu topikleri okumaya devam edeceğim umarım daha bir çok bayan bu mutluluğa ulaşır...
Son düzenleme:
cubur merhaba 18.gün görüntülerin çok iyi maşallah nazar değmesin.ayrıca profilinde çocuğun olduğu yazıyor formunu güzel korumuşsun
pıerlootticım ben kılo alamayanlardanım o yuzden hep fıt ım. benım göğüs altı 75 cm göğüs üstü 88 cm meme dokum cok cok azdı yok denecek kadar yanı 75 b cup alıyorum tam oluyor bende kucuk buluyorum gögüslerımı galıba resımlerde daha buyuk gözüküyorlar yanıltmasın 75 b sadece. tabıkı bu tıp karmasaları bende yasıyorum yınede mutluyum eskı halını dusundukce
saol cuburcum biran evvel tamamen iyileşmen dileklerimle canım.bende 350cc ile ancak 88cm oldum.bende senin gibiyim yerim yerim kilo almam.göğüslerimizde oldu tam anlamıyla fitiz artık sevgiler
Ne güzel pierloticim seninde resimlerini merak ediyorum albüm yapmayacakmısın
evet yaa albüm yapın öyle faydalı oluyor ameliyat henüz yaptırmamıs olanlar için..
Tatlım çok şekersin sen yaff ben Pierlotti Arkadaşım olduğu için sürekli iletişimim olduğu için istedim arzu ettim görmeyi Doktorundan da Gidince öğreneceksin zaten Silikonlu göğüs nasıldır nasıl durur diye bakacaksın Burada görmek le Yetinme Oldumu Yeterlide olmamalı zaten kendi adına ..
Ne güzel pierloticim seninde resimlerini merak ediyorum albüm yapmayacakmısın
canikom eşim kızıyo kızmasa çoktan yapacağım albüm.ancak bende belki avatar yaparım senin biara yaptığın gibi .yada albüm yapar sonra kaldırırım bakalım artık.
evet yaa albüm yapın öyle faydalı oluyor ameliyat henüz yaptırmamıs olanlar için..
arkadaşım benim sana önereceğim en önemli şey göğsünü alt sınırdan ölç cm olarak belirle mesela 75cm diyelim.git sütyenciden 75a b ve c 3 sütyen al fişini kaybetme sakın.doktoruna söyle tek tek içlerine slikonları dene hangini beğenirsen ısrar et.yoksa küçük ccleri tercih ediyorlar.ben sütyen götürmemiştim yanımda ama dolgulu sütyende denedik ondan sonra ikna oldu doktorum yoksa 270cc takacaktı benim gibi düz tahta 350cc ile ancak 88cm oldu onu söyleyeyim büyük protezin düz tahta göğüste ancak normal göğüs halini alıyor bil yani.sonra atmadığın fişle sütyenleri iade edebilirsin canikom neticede kullanmamış olacaksın
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
arkadaşım benim sana önereceğim en önemli şey göğsünü alt sınırdan ölç cm olarak belirle mesela 75cm diyelim.git sütyenciden 75a b ve c 3 sütyen al fişini kaybetme sakın.doktoruna söyle tek tek içlerine slikonları dene hangini beğenirsen ısrar et.yoksa küçük ccleri tercih ediyorlar.ben sütyen götürmemiştim yanımda ama dolgulu sütyende denedik ondan sonra ikna oldu doktorum yoksa 270cc takacaktı benim gibi düz tahta 350cc ile ancak 88cm oldu onu söyleyeyim büyük protezin düz tahta göğüste ancak normal göğüs halini alıyor bil yani.sonra atmadığın fişle sütyenleri iade edebilirsin canikom neticede kullanmamış olacaksın
evet pıerlottı dogru soyluyo..benımde 375 cc ancak benı doyurdu ve ancak normal bır gogus gıbı duruyo..bıras uzun boylu ve ırı kemıklıysenız bunların altının cok mutlu etcegınoı dusunmuyorum en azından benı mutlu etmezdı..
canım senın ıkı aya yaklasıyo dımı nasıl oldun? ben senı merak edıyorum yaa
Son düzenleme:
iyiyim gizemcim gayet iyi hergün masajlarımı yapıyorum 28 şubatta 1 ayım doldu oldum bitti gitti.ben 1.69-1.70 boylarında ve 55 kloyum kemiklerim ince ama bendede normal durdu 350cc birde büyük protez diyorlar anlamadım gitti.
cuburun sayfayı işgal ettik off dedirtmeden kaçıyorum öpüldünüz sende öpüldün cubur
cuburun sayfayı işgal ettik off dedirtmeden kaçıyorum öpüldünüz sende öpüldün cubur
iyiyim gizemcim gayet iyi hergün masajlarımı yapıyorum 28 şubatta 1 ayım doldu oldum bitti gitti.ben 1.69-1.70 boylarında ve 55 kloyum kemiklerim ince ama bendede normal durdu 350cc birde büyük protez diyorlar anlamadım gitti.
canım ne demek offf dermyım hıc sayfa paylasım ıcın rahat ol dıledıgın gıbı yaz çiz
bende senı opuyorum ve resımlerını beklıyorum
Güzel bir bilgi.. Tesekkürler pierlotti =))
rica ederim arkadaşım küçük ama önemli ayrıntılar o nedenle aklıma geldikçe yazim istiyorumGüzel bir bilgi.. Tesekkürler pierlotti =))