cubur Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar yeni amelıyat olanlra seslanıyorum ıstedıgımiz sutyenleri henüz gıyemıyoruz ya bunada care buldum istedigim sütyeni alıp suyenın içinden tellerın bulundugu yerden kuçuk bır delık acıp telerı cıkarıyorum ve istediğim sütyeni gyebılıyorum. sutyenın seklıde bozulmuyor cokta rahat. cok sıkılmıştım amelıyat sonrası sutyenlerden. sız yınede doktorunuza danışmadan yapmayın ben daha fazla dayanamadım cicili sutyenleri giymeyi beklemek için:92:

Güzel fikirmiş valla,ama benim için yinede çok erken,ben ay yıldızdan aldım ameliyat sonrası sütyenimi,çok güzel duruyorlar,bikini gibi.Varlıgı yoklugu pek bellli olmuyor ama(Doktorun taktıgı sütyenden sonra )İyidir iyi,ama fikir güzel,tuttum

hehe süper fikir

Merhaba cuburcum,

öncelikle coooook gecmis olsun, saglikli günlerde kullan cicislerini CNM !!!
Arkadaslik teklifi gönderdim kabul eder misin ? Resimlerini cok merak ediyorum. Ve ücretini merak ediyorum, ne kadar ?

Merhaba cuburcum, tebrikler senin adına çok sevindim, güle güle kullan yeni memişlerini :)
Ben de doktor araştırıyorum şuanda, Naci beyi düşünüyorum. Beni arkadaş olarak eklermisin, resimlerine bakmak isterdim fikir edinmek için. kesi nerden oldu?

Son düzenleme:
canım gerçekten çok güzel olmuş ya harika duruyolar ahh darısı başımaaa söyle desteksiz istedğm gibi sutyen takmak ne kadar harika olucak kimbilir

canım gerçekten çok güzel olmuş ya harika duruyolar ahh darısı başımaaa söyle desteksiz istedğm gibi sutyen takmak ne kadar harika olucak kimbilir

evet canım super bı duygu ımkanın varsa hıc gecıktıme derım kendime aynada bakmayı sevıyorum sımdı cok mutluyum darısı basına

Cuburcum çamaşırların çok zevkli sana çok yakışmış güle Güle kullan ve iyice Göğüs formuna Kavuşmuş zaman geçtikçe sağlıkla kullan canım..

Cuburcum çamaşırların çok zevkli sana çok yakışmış güle Güle kullan ve iyice Göğüs formuna Kavuşmuş zaman geçtikçe sağlıkla kullan canım..

daha fazla beklıyemedım cicilerimi giymek icin napıyım canım allah ısteyen herkeze yasatsın bu duyguyu benım ayaklarım yere basmıyo sankı...........

allah allah ne yakışır sanadaa be arkadasım offfffff

Evet Bencede Çok yakışırı ahh ahhh Hemde ne hayaL kurmaktı kızlar öyle çamaşır giysemde belli bir büyüklükte olmadıktan sonra Kişinin Gözüne Güzel gelmiyor bende şu an çıldırmış gibi sütyen alıyorum özel bir bölüm yaptım onları düzgün düzgün dursunlar diye Tutamıyorum kendimi Birileri beni Durdursun Bu Normalmidir kendimi bu konuyla ilgili Normal karşılamalımıyım sizce Görüşlerinizi Almak İstiyorum bunun bir duru vardır sanırım sonu vardır heves falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…