Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet artık tamamen ıyıleştım kollarımı tam kullanabılıyorum yan yatabılıyorum hıc amelıyat olmamış gıbıyım her ısımı yapıyorum yumusamaını beklemekten baska sorunum kalmadı arkadaslar bırde su sutyenden kurtulsam hersey super olucak
canım ya sen ne zaman ameliyat olmuştun??? daha yeni değil mi???? sen de benim gibi kas altı olmuşsun ama bu yazdıkların beni çok şaşırttı valla süpersin çok sevindim senin adına. çok hızlı iyileşmişsin. benin tam 4.haftam bitti ama hala yan yatamıyorum uyurken yanlışlıkla yana döneyim hemen keskin bi acıyla uyanıp sırt üstü yatmaya mecbur kalıyorum. inşallah en kısa zamanda ben de senin gibi güzel şeyler yazabilirim. canım çok geçmiş olsun...
canım ya sen ne zaman ameliyat olmuştun??? daha yeni değil mi???? sen de benim gibi kas altı olmuşsun ama bu yazdıkların beni çok şaşırttı valla süpersin çok sevindim senin adına. çok hızlı iyileşmişsin. benin tam 4.haftam bitti ama hala yan yatamıyorum uyurken yanlışlıkla yana döneyim hemen keskin bi acıyla uyanıp sırt üstü yatmaya mecbur kalıyorum. inşallah en kısa zamanda ben de senin gibi güzel şeyler yazabilirim. canım çok geçmiş olsun...
matmazelllcım benım 12. gunum gercekten cokhızlı ıyılestım ama emınım sende en kısa zamanda ıyılesırsın sunu soylemek ısterı kı senın surecın cok normal doktorum bana 3 haftayı bulabılecegını soylemıştı o nedenle hıc uzme kendını en yakın zamanda guzel seyler yazman dılegıyle
kızlar benımkıler bıraz kuculduler sızde var mı boyle durumlar ?
Canım küçülmesi mümkün mü Bana öyle gelmişti hatta arayıp sormuştum. Protezin küçülmesiiçin kesilip içindeki jelin alınması lazımmış Şu anda ödemler geçiyor daha meme yerine oturup doğal bir hal alacak.
Ben artık sütyen takmıyorum valla.. sıkıldım
Canım küçülmesi mümkün mü Bana öyle gelmişti hatta arayıp sormuştum. Protezin küçülmesiiçin kesilip içindeki jelin alınması lazımmış Şu anda ödemler geçiyor daha meme yerine oturup doğal bir hal alacak.
canım boyle halımden sıkayet edıyormuş gıbı gozukuyorum bılıyorum asla sıkayet degıl ben cok mutluym sadece gelişmelerı paylasıyorum
bende sutyen takmadan gezecegım gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum.
canım boyle halımden sıkayet edıyormuş gıbı gozukuyorum bılıyorum asla sıkayet degıl ben cok mutluym sadece gelişmelerı paylasıyorum
yakındır yakın..
Eskiden yani geçen sene bugünlerde mesela sabah kalkıyorum işe geç kalmışım çarçabuk çıkıyorum bir de bakıyorum bir şey eksik bir keresinde yazın çıkmıştım işe gitmeden çamaşırcıya gitmiştim sinirimden ağlamıştım hatta. Nasıl unuturum böyle bir şeyi diye çünkü ben ultra dolgulu çamaşır giydiğim için bir gün giymezsem çok dikkat çekerdi :))
Ameliyattan sonrada aynısını yaşadığım oldu ama unutmuşum unutmamışım hiçç dert olmuyor :))
Eskiden yani geçen sene bugünlerde mesela sabah kalkıyorum işe geç kalmışım çarçabuk çıkıyorum bir de bakıyorum bir şey eksik bir keresinde yazın çıkmıştım işe gitmeden çamaşırcıya gitmiştim sinirimden ağlamıştım hatta. Nasıl unuturum böyle bir şeyi diye çünkü ben ultra dolgulu çamaşır giydiğim için bir gün giymezsem çok dikkat çekerdi :))
Ameliyattan sonrada aynısını yaşadığım oldu ama unutmuşum unutmamışım hiçç dert olmuyor :))
ya benim de ev sabahları çok soğuk olduğu için sabahın köründe kople soyunup sütyen takmak çok zor gelirdi kışın. şimdi sporcu sütyeni ile kalkıp giyinip gidiyorum işe. çoook rahat hissediyorum kendimi. ya da markete ineceğim aşağıya, üzerimdeki kıyafet düzgün bile olsa soyunup sütyen takıp tekrar giyinmek sinir ederdi beni. şimdi montumu giyip gidiyorum.
ya ben sarkar diye korkuyorum. bi gece sütyensiz yatmıştım. alışkın olmadığımdan rahatsız oldum büyük göğüslerle :))) bu duyguyu yaşamak da varmış kaderde.
evet canım sabah uyurken kapı caldıgında teleşla yastıgımın altındakı sutyeni aradıgım gunler aklıma geldı sımdı ıse gulerek anımsıyorum o gunlerı
Valla son 3-4 gündür bende pek takmadım. Ucuna o şeffaf şeylerden koydum öyle çıktım. Ne büyük rahatlıklmış Allahıma şükürler olsun..
bende aldım super kullanamasamda denedım
evet canım sabah uyurken kapı caldıgında teleşla yastıgımın altındakı sutyeni aradıgım gunler aklıma geldı sımdı ıse gulerek anımsıyorum o gunlerı
ıyyyy ne iğrenç günlerdi değil mi? ben bi keresinde panikten sütyeni bulup takamamıştım.. gözümün önündeki sütyeni görememiştim..yuppppiiiii yaşasın yaşadığımız özgüvenimiz ve bu özgüveni bizlere sağlayan doktorlarımıza sonsuz teşekkürler... ben çok mutluyum kızlar yaaaa.. ayakalrım yere basmıyo resmen,umarım her ameliyat olan en az benim kadar mutlu olur..
ya ben sarkar diye korkuyorum. bi gece sütyensiz yatmıştım. alışkın olmadığımdan rahatsız oldum büyük göğüslerle :))) bu duyguyu yaşamak da varmış kaderde.
Sarkmaz sarkmaz cildimiz çok esnek değilse sarkmazmış canım. Ya da 10-15 kilo alıp birden vermezsek
Sarkmaz sarkmaz cildimiz çok esnek değilse sarkmazmış canım. Ya da 10-15 kilo alıp birden vermezsek
ay kıyamam ben sarkmasın. gerçi biraz inmesi gerek zaten, yeni olduğu için çok dik ama olsun. bu halinden memnunum ben
ıyyyy ne iğrenç günlerdi değil mi? ben bi keresinde panikten sütyeni bulup takamamıştım.. gözümün önündeki sütyeni görememiştim..yuppppiiiii yaşasın yaşadığımız özgüvenimiz ve bu özgüveni bizlere sağlayan doktorlarımıza sonsuz teşekkürler... ben çok mutluyum kızlar yaaaa.. ayakalrım yere basmıyo resmen,umarım her ameliyat olan en az benim kadar mutlu olur..
evet canım msn de zamanını saatlerce bana ayırıp benım kafamdakı olumsuzlıkları yok etmeseydın ben hala o ığrec gunlerı yasıyor olacaktım. tesekkur ederım canım arkadasım
canım arkadaşım ne demek yaşadığım mutluluğun yansımalarını,tecrübelerini paylaşmaya çalışmaktı benim amacım. aklındaki soru işaretlerini kaldırabilmemde azıcıkta olsa katkım olduysa ne mutlu bana.. ben ameliyat sonrası o kadar mutlu oldum ki herkesin benim kadar mutlu olmasını istedim.naci bey için ben sanırım en zor hasta kategorileri içerisinde en önde yer almışımdır.Sadece estetik değil rekonstruktif öğeleri de barındıran ameliyatımda,sürekli kendisi ve bedeni ile çatışma içerisinde olan ve aynalara küsmüş olan bir insan yerine ruhunun yenilendiği henüz yaşamdan 1,5 senedir zevk alan bir insana dönüşümün hikayesi benimki.. bu 1,5 yaşındaki kız çocuğu artık çok ama çok mutlu öylesine mutlu ki yüzünde ve gözlerinin içinde hiç ama hiç kaybolmayan bir gülümseme var artık..yaşamım süresince her nefes alışımda kendime gelmemi, hayatın içerisine katılmama destek olduğu için naci beye sonsuz minnet duyuyorum...hayatı karşısına geçip izlemektense içine dahil olmayı geç de olsa öğrendim.. Kadınlar kulübüne 2007 den beri üyeyim ve o kadar çok insanla tanıştım ve benim ameliyat sürecimde o kadar çok insan destek oldu ki bu insanların bana olduğu destek gibi ben de başkalarına yardımcı olmak için elimden geldiğince çaba harcadım..kadınlar kulübünün güzeller güzeli bayanları,benim bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası destekleri ve dostlukları ile kucak açan meleklere sonsuz sevgilerimi sunuyorum..artık yeni yeni ameliyat olan birbirine destek olabilecek birçok şeker kız olduğu ve benim ameliyatımın üzerinden 1,5 sene geçtiği ve benim bilgilerimin artık eskidiğini düşündüğüm için sanırım kadınlar kulübündeki desteğim belli bir yere kadar olabiliyor.Aslında nokta koymayı düşünmek en son alacağım kararlardan birisiydi,ama estetiği, ihtiyaçtan öte keyfi bir mantığa büründüren bir üyenin "tuhaf insancıklar" yakıştırması beni çok üzdü.. bu yüzden sevgili kadınlar kulübünün iyi yürekli meleklerini çok ama çok sevdiğimi ne zaman isterlerse yardımlarına hazır olacağımı söyleyerek artık aranızdan ayrılmanın vaktinin geldiğine karar verdim.. sizleri çok ama çok seviyorum sevgilerimle: kalem1981evet canım msn de zamanını saatlerce bana ayırıp benım kafamdakı olumsuzlıkları yok etmeseydın ben hala o ığrec gunlerı yasıyor olacaktım. tesekkur ederım canım arkadasım
not: oraletim,cuburum,altın,poisacım ismi aklıma gelmeyen nice nice kızlar artık tecrübeleri aktarma sırası siz de..kendinize çok ama çok iyi bakın
canım arkadaşım ne demek yaşadığım mutluluğun yansımalarını,tecrübelerini paylaşmaya çalışmaktı benim amacım. aklındaki soru işaretlerini kaldırabilmemde azıcıkta olsa katkım olduysa ne mutlu bana.. ben ameliyat sonrası o kadar mutlu oldum ki herkesin benim kadar mutlu olmasını istedim.naci bey için ben sanırım en zor hasta kategorileri içerisinde en önde yer almışımdır.Sadece estetik değil rekonstruktif öğeleri de barındıran ameliyatımda,sürekli kendisi ve bedeni ile çatışma içerisinde olan ve aynalara küsmüş olan bir insan yerine ruhunun yenilendiği henüz yaşamdan 1,5 senedir zevk alan bir insana dönüşümün hikayesi benimki.. bu 1,5 yaşındaki kız çocuğu artık çok ama çok mutlu öylesine mutlu ki yüzünde ve gözlerinin içinde hiç ama hiç kaybolmayan bir gülümseme var artık..yaşamım süresince her nefes alışımda kendime gelmemi, hayatın içerisine katılmama destek olduğu için naci beye sonsuz minnet duyuyorum...hayatı karşısına geçip izlemektense içine dahil olmayı geç de olsa öğrendim.. Kadınlar kulübüne 2007 den beri üyeyim ve o kadar çok insanla tanıştım ve benim ameliyat sürecimde o kadar çok insan destek oldu ki bu insanların bana olduğu destek gibi ben de başkalarına yardımcı olmak için elimden geldiğince çaba harcadım..kadınlar kulübünün güzeller güzeli bayanları,benim bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası destekleri ve dostlukları ile kucak açan meleklere sonsuz sevgilerimi sunuyorum..artık yeni yeni ameliyat olan birbirine destek olabilecek birçok şeker kız olduğu ve benim ameliyatımın üzerinden 1,5 sene geçtiği ve benim bilgilerimin artık eskidiğini düşündüğüm için sanırım kadınlar kulübündeki desteğim belli bir yere kadar olabiliyor.Aslında nokta koymayı düşünmek en son alacağım kararlardan birisiydi,ama estetiği, ihtiyaçtan öte keyfi bir mantığa büründüren bir üyenin "tuhaf insancıklar" yakıştırması beni çok üzdü.. bu yüzden sevgili kadınlar kulübünün iyi yürekli meleklerini çok ama çok sevdiğimi ne zaman isterlerse yardımlarına hazır olacağımı söyleyerek artık aranızdan ayrılmanın vaktinin geldiğine karar verdim.. sizleri çok ama çok seviyorum sevgilerimle: kalem1981
not: oraletim,cuburum,altın,poisacım ismi aklıma gelmeyen nice nice kızlar artık tecrübeleri aktarma sırası siz de..kendinize çok ama çok iyi bakın
Sevgili dostum, kardeşim, kalemim..
Sanki ailemden biri uzak bir şehirde yaşama kararı almış gibi duygulandım.
Senin yaşadıkların, anlattıkların her şey gerçekti buna en canlı şahitlerden biri bendim. Çoğu zaman yersiz kırıcı yakıştırmalara maruz kaldık önemli olan bu kulüpte bir paylaşım içinde olmaktı. Bunun değerini kavrayamadılar. Yeri geldi cümlelerinden samimiyetsizlik akan insanlarla aynı sayfayı paylaştık kiminin derdi reklamdı, kiminin ne olduğu bile belli değildi.
Yeri geldi sabahlara kadar konuştuk, mutsuz olanlarla üzüldük, mutlu olanlarla havalara uçtuk, ameliyat tarihi için gün sayanlara aynı heyecanla katıldık. Önemli olan doktor değil kader kardeşliğiydi. Bu gerçekliği gerektirir. Biz gerçektik.
Ben senin gibi aynı yorumdan çok büyük üzüntü duydum. Bu bizi yıpratmak için yazılmıştı ki. İnsanlar kış gününde bile avucumuzda bir güneş tuttuğumuzu farkedemediler. Çünkü onlar gerçek değildi, bir başkasının hayatını umursamak yerine kişiliklerinden ödün verip ticari kaygılarla karşımıza çıkıyorlardı.
Ben burada hayatım boyunca belki de edinemeyeceğim kadar güzel dostluklar buldum birbirinden iyi kızla tanıştım iyi de yaptım. Benim halimden yine benim gibi olanlar anlar dedim şanslıydım hep anlaşıldım.. Ben bulunduğum yeri parselleyip kalmak gibi bir düşünce içinde değilim. 1.yılımın heyecanıyla beklerken bir fikir çaktın zihnimde..
Kendine çok iyi bak KK da belki bir daha asla ama gerçek hayatta yine birlikteyiz dostum :)
Bu hayatıma kattığın renk için :)
Not: Kırmızı sana yakışıyor dostum
canım arkadaşım ne demek yaşadığım mutluluğun yansımalarını,tecrübelerini paylaşmaya çalışmaktı benim amacım. aklındaki soru işaretlerini kaldırabilmemde azıcıkta olsa katkım olduysa ne mutlu bana.. ben ameliyat sonrası o kadar mutlu oldum ki herkesin benim kadar mutlu olmasını istedim.naci bey için ben sanırım en zor hasta kategorileri içerisinde en önde yer almışımdır.Sadece estetik değil rekonstruktif öğeleri de barındıran ameliyatımda,sürekli kendisi ve bedeni ile çatışma içerisinde olan ve aynalara küsmüş olan bir insan yerine ruhunun yenilendiği henüz yaşamdan 1,5 senedir zevk alan bir insana dönüşümün hikayesi benimki.. bu 1,5 yaşındaki kız çocuğu artık çok ama çok mutlu öylesine mutlu ki yüzünde ve gözlerinin içinde hiç ama hiç kaybolmayan bir gülümseme var artık..yaşamım süresince her nefes alışımda kendime gelmemi, hayatın içerisine katılmama destek olduğu için naci beye sonsuz minnet duyuyorum...hayatı karşısına geçip izlemektense içine dahil olmayı geç de olsa öğrendim.. Kadınlar kulübüne 2007 den beri üyeyim ve o kadar çok insanla tanıştım ve benim ameliyat sürecimde o kadar çok insan destek oldu ki bu insanların bana olduğu destek gibi ben de başkalarına yardımcı olmak için elimden geldiğince çaba harcadım..kadınlar kulübünün güzeller güzeli bayanları,benim bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası destekleri ve dostlukları ile kucak açan meleklere sonsuz sevgilerimi sunuyorum..artık yeni yeni ameliyat olan birbirine destek olabilecek birçok şeker kız olduğu ve benim ameliyatımın üzerinden 1,5 sene geçtiği ve benim bilgilerimin artık eskidiğini düşündüğüm için sanırım kadınlar kulübündeki desteğim belli bir yere kadar olabiliyor.Aslında nokta koymayı düşünmek en son alacağım kararlardan birisiydi,ama estetiği, ihtiyaçtan öte keyfi bir mantığa büründüren bir üyenin "tuhaf insancıklar" yakıştırması beni çok üzdü.. bu yüzden sevgili kadınlar kulübünün iyi yürekli meleklerini çok ama çok sevdiğimi ne zaman isterlerse yardımlarına hazır olacağımı söyleyerek artık aranızdan ayrılmanın vaktinin geldiğine karar verdim.. sizleri çok ama çok seviyorum sevgilerimle: kalem1981
kalemcım bunları okurken gercekten cok kotu hıssedıyorum kendımı ben cok sanslıyım burda olmasanda hep konusucaz ama kendını bılmez bırının ıkı kelımesıyle ıstedıgını elde etmesı benı dahada cok uzuyor. dımdık karsısında olman gerekırken. yınede sen nasıl mutlu olucaksan oyle olsun hersey
senı cok sevıyorum arkadasım
Kalemim ne yaptın sen yaa. Pire için yorgan yakılır mı hiç? Hangi yoruma kızdığını anlayamadım ama kendini bilmezin birinin lafına bakıp neden bizleri bilginden, güzel önerilerinden mahrum bırakıyorsun. Arkadaşım hiç yakımaz bu sana. Veda meda kabul etmiyorum yaa.. aşkolsun vallahi..