canım saol darısı basına
canım büyüklüğü ve görüntüsü gerçekten çok yerinde olmus tekrar büyütücem demişşsin bence gerek yok gibi..yuvarlakmı damlamı kulanıldı kesi yeri neresiydi ve iz durumu nasıl bilgi verebilirimiisn acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım saol darısı basına
canım büyüklüğü ve görüntüsü gerçekten çok yerinde olmus tekrar büyütücem demişşsin bence gerek yok gibi..yuvarlakmı damlamı kulanıldı kesi yeri neresiydi ve iz durumu nasıl bilgi verebilirimiisn acaba.
cubur gecmis olsun öncelikle bende arkadaslik talebi gönderdim ama henüz kabul etmedin sanirim
miks tatlim keyfini cikaaar :)
canım burda yazılarını okumadıklarımı kabul etmıyorum herkez kafasına gore arkadaslık yolluyor benım amacım amelıyat olacaklara yardımcı olmak amelıyat olmuşların fıkırlerını almaktır. arkadaslık yolladım kabul edersen resımlerı gorebılırsın........
merhaba herkese,
ben de uzun bir süreçten sonra ameliyat olmaya karar verdim ve yazdıklarınız, paylaşımlarınız çok çok faydalı oldu benim için, teşekkürler. benim gibi bu kadar çok insan olduğunu bilmek rahatlattı açıkçası. şimdi dr seçimi ve ameliyat tekniği, profil büüyklüğü gibi konuları netleştirmeye çalışıyorum. fotoğraflarınıza bakma imkanım olursa çok memnun olurum, ama yeni üye olduğumdan nasıl yapacağım konusunda fikrim yok, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
canim cok tesekkür ederim..
resimlerini gördüm cok begendim gercekten.. sadece ameliyat degil sütyen secimide cok önemli bence.. ve sen bu isi gayet iyi basariyorsun ic camasirlarin cok tatli :)
gecmis olsun tekrar tatlim..
kızlar ben moralım bozuldukca bu mesajları okuyup kendıme gelıyım cok tesekkurler
hani gunluk hayatta olusan bazı olumsuzluklardan bahssedıyorum canım hep gulerek yasamıyoruz kı
cuburcum 4 numaralı resim varya baştan işte ben o resime bittiimmm ya
süper görünüyor
o çamaşırın reklamı için kimseyi aramasınlar adres bellii
cuburcum 4 numaralı resim varya baştan işte ben o resime bittiimmm ya
süper görünüyor
o çamaşırın reklamı için kimseyi aramasınlar adres bellii
tamamen katılıyorum
merhaba cubur;
rica etsem benı de ekleyebılır mısın resımlerını gormem ıcın :)
ekledım canım gorebılırsın
tesekkur ederım canım