gibi mi? ben boyle dogdum zaten:))
senınde resımlaerını beklıyoruz canım
Yeni bikini aldım fotoları ekledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gibi mi? ben boyle dogdum zaten:))
senınde resımlaerını beklıyoruz canım
Yeni bikini aldım fotoları ekledim canım
kızlar yeni amelıyat olanlra seslanıyorum ıstedıgımiz sutyenleri henüz gıyemıyoruz ya bunada care buldum istedigim sütyeni alıp suyenın içinden tellerın bulundugu yerden kuçuk bır delık acıp telerı cıkarıyorum ve istediğim sütyeni gyebılıyorum. sutyenın seklıde bozulmuyor cokta rahat. cok sıkılmıştım amelıyat sonrası sutyenlerden. sız yınede doktorunuza danışmadan yapmayın ben daha fazla dayanamadım cicili sutyenleri giymeyi beklemek için:92:
kızlar yeni amelıyat olanlra seslanıyorum ıstedıgımiz sutyenleri henüz gıyemıyoruz ya bunada care buldum istedigim sütyeni alıp suyenın içinden tellerın bulundugu yerden kuçuk bır delık acıp telerı cıkarıyorum ve istediğim sütyeni gyebılıyorum. sutyenın seklıde bozulmuyor cokta rahat. cok sıkılmıştım amelıyat sonrası sutyenlerden. sız yınede doktorunuza danışmadan yapmayın ben daha fazla dayanamadım cicili sutyenleri giymeyi beklemek için:92:
kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım
ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun
doktorum naci çelik e cok tesekkurler
1.ay resımleri ekledım
Ayyy inanılmaz güzellik bu nazarlar değmesin o kadar güzel olmuş ki, doktorun ellerine sağlık. güle güle kullan :)
darısı başımıza inşallah
canım tesekkurler sızınkı dahada guzel olur ınsallah
nazar değmesin inş sağlıkla kullan.
canım gerçekten çok güzel olmuş ya harika duruyolar ahh darısı başımaaa söyle desteksiz istedğm gibi sutyen takmak ne kadar harika olucak kimbilir
Cuburcum çamaşırların çok zevkli sana çok yakışmış güle Güle kullan ve iyice Göğüs formuna Kavuşmuş zaman geçtikçe sağlıkla kullan canım..
Bende alacagım o tül çamaşırlardan,en büyük hayalimdi benimde
allah allah ne yakışır sanadaa be arkadasım offfffff