cubur Meme Estetiği Ameliyatı

Sevgili Kalem okuyunca bende üzüldüm ve ne olduğunu anlayamadım okurken sizi üzen bir şey varsa bunun için veda etmeniz buradakilere haksızlık olur çünkü ben bile size daha eveligün soru sordum yardımcı oldunuz ve dedimki size daha Eskisiniz bilirsiniz bu konuda diyerek sordum bu yüzden :26: üzüldüm umarım her şey yoluna girer ve mümkün olduğunca burada olursunuz

Canım arkadaşım,Kalemcigim.Bu siteye daha yeni yeni girerken,yorumlarınızı okurken bana yardımcı olan arkadaşlarımdansın.Senin,oraletcigimin,mumunun bana çok yararlı bilgileri oldu.Tabi ben ameliyat olmadan birçok arkadaşımda benden önce ameliyatlarını oldular ve onlarında birçok yararlı bilgilerini aldım.Hepinize buradan çoook ama çook teşekkür ederim.Bazı kendini bilmez kişilerin yorumlarıda oldu tabi,ne kadar umursamazlıktan gelsekte bu bizi biraz üzdü tabi.Ben bu siteye ameliyat olacagım gün belli olsunda öyle forum açiyim diye bekledim hep,günüm belli oldu forum açtım ilk yorum yapan kişide o dengesiz insan oldu,saçma sapan yorumlar,yazılar filan.Bu benim tabi kesinlikle fikrimi degiştirmedi,ama daha güzel yorumlar beklerken böyle bir yorum tuhafıma gitti.Şimdi senin yazını ve oraletcigimin yazısını okuyunca tabi üzüldüm.Sizlerin buradan birçok kişiye yardımınız oldu,birçok bayan sizin desteginizle ameliyat oldu,korkusunu ve gerginligini attı.Sizin forumdan ayrılmanıza üzüldüm ama dogru olan kararı siz bilirsiniz tabi.Buradan bazı dengesiz insanlara sesleniyorum,mem eprotez ameliyatını yada estetik ameliyatını gereksiz görenler lütfen bu sayfaya girmesin ve yorum yapmasınlar.Kendi alanları ve ilgileri olan sayfalarla muattap olsunlar,bazı kararlar vermiş olan insanları kendi yorumlarıyla mutsuzluga itmesinler.Herkezin düşüncesi kendine göre haklıdır.Hiçkimse hiçkimseye zorlada birşey yaptıramaz.Saygıya davet lütfen.....

Ben çok dışardan bir takipçi olarak ayrılışlara tepki vermek istiyorum...
forumlarınızı geç takip etmeye başladım aslında ameliyat sonrasında keşfettim diyebilirim, ama aynı dili konuşabilen, kimselere soramadığınız şeyleri paylaşabildiğiniz platformların olması oldukça kıymetli... Bence bunun değerini anlamayacak kadar sığ olan insanların sizi bezdirmesine izin vermemelisiniz.

kalemcim ne kadar kırılmışsın ne kadar alınmış üzülmüşsün arkadaşım.hiç takılacak bir şey değilki.istersen keyfi ameliyatta olursun bu kimseyi ilgilendirmezki bence başkalarına tepeden bakan ve onların istek karar yada duygu adı her ne ise tüm bunlara saygı duyamayacak kadar sığ düşünen ve sığ cümleler kuran kimselere bu kadar alınıp kırılman doğru değil canikom hadi tüm güleryüzün ve sevecenliğinle fikrinii değiştir canım
rumuz:göğsünde 350cc slikonu olan tuhaf insancık

Son düzenleme:
merhaba kızlar..siteye bugün,bu forrum sebebiyle üye oldum..ben de naci çelik'e meme büyütme operasyonu olmak istiyorum..ancak fiyatı,ameliyat süreci ve sonrası ile ilgili bilgi almak istiyorum..yardımcı olur ve mesajımı cevaplarsanız sevinirim..fatih dağdelen ve güner uysal'ı da duydum ancak düşük meblag ödeyipte astarının yüzünden fazlaya gelmesini ve sonrasındapişman olmak istemiyorum..güner uysal 2000-2500 TL arası fiyat werdi ama içime sinmedi..sizden yardım ve cevap bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim..

kızlar dun konturolum vardı cok ıyı bı sorun yok muş cok sevındım artık sutyen takmıyabılırmısım yupppppppiiiiii. bıraz sekıl almayada basladı cok mutluyum.
agrısız bır amelıyat gercırdıgım ıcın doktoruma tesekkur ettım. benım mütevazi doktorum bunun benımle ılgısı yok tamamen senın agrı esıgınle ılgılı dıye bır cevap verdı. ben doktorumu cokkkkkkk sevıyorum.

cubuurr ben de bugün gecikmeli olarak kontrole gittim.. Bir daha 3. ayında görüşebiliriz dedi Naci bey Bir süre daha balenli sütyen kullanma dedi. İzler için en az 6. aya kadar kremimi kullanıcam..

cubuurr ben de bugün gecikmeli olarak kontrole gittim.. Bir daha 3. ayında görüşebiliriz dedi Naci bey Bir süre daha balenli sütyen kullanma dedi. İzler için en az 6. aya kadar kremimi kullanıcam..

evet canım banada soyledı balenlı sutyen kullanma dıye aldıgım amelıyat sonrası sutyenımıde kucuk buldu c cup takmalısın dedı. acemılık ıste bılmıyorum kı sutyen kulturu nedır? ayy cok guzel bı duygu dunde berı sutyensız gezıyorum cok rahat

kadınlar kulübünün şeker kızları hepinize çok teşekkür ediyorum,siteyi uzaktan uzağa takip ediyorum,biraz ara vermek biraz düşünme zamanı sağladı bana bu bikaç gün. her zaman tecrübelerimden ihtiyacı olan,isteyen herkes ile paylaşmaya devam edeceğim,ama sözlerini başkalarının canını acıtmak için yazan insanlar amaçlarına ulaşıyorlar.. sizin desteğnizle daha iyiyim sağolun canlarım..

merhaba kalem
seni tanımıyorum hatta yorumlarınla bile çok fazla karşılaşmadım denk gelmedi demekki
senin düşünceni okuyunce atlim dedim :)
boşverrrrr
herkesin düşüncesisne göre takılmaya çalışırsak kendimizi unuturuz
kimse başkalarının neler yaşadığını bilemez
estetik denen operasyona neden kalkıştığını BİLEMEZ...
ama burdan bu mübarek gecede tek bir şey istiyorum anlasınlar neden istediğimizi
okadar kızdımki parmaklarımın ucundan çıkıyor ateş
daha neler yazardım ama rütük kardeşle aram bozulmasın
o ne olduğu belli olmayan düşünceyede diyorumki hadi cnm hadiiiiii

Sende SAĞOL kalemcim

heheyyyyyyy bılıyodum kendını bılmez bırının senı yıldıramayacagını:81: burdasın artık supersın

İşte budur

Bİtanemm İyice oturmaya ve NormaL formuna kavuşmaya başlamış Ayy ben böyle seviyorum Açıkçası dolu dolu olmalı Bayıldım nazar değmesin bebeğimmm Maşallaahhhh

Bİtanemm İyice oturmaya ve NormaL formuna kavuşmaya başlamış Ayy ben böyle seviyorum Açıkçası dolu dolu olmalı Bayıldım nazar değmesin bebeğimmm Maşallaahhhh

canım saol hıc bırımıze nazar degmesın hepımız mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…