canım arkadaşım ne demekyaşadığım mutluluğun yansımalarını,tecrübelerini paylaşmaya çalışmaktı benim amacım. aklındaki soru işaretlerini kaldırabilmemde azıcıkta olsa katkım olduysa ne mutlu bana.. ben ameliyat sonrası o kadar mutlu oldum ki herkesin benim kadar mutlu olmasını istedim.naci bey için ben sanırım en zor hasta kategorileri içerisinde en önde yer almışımdır.Sadece estetik değil rekonstruktif öğeleri de barındıran ameliyatımda,sürekli kendisi ve bedeni ile çatışma içerisinde olan ve aynalara küsmüş olan bir insan yerine ruhunun yenilendiği henüz yaşamdan 1,5 senedir zevk alan bir insana dönüşümün hikayesi benimki.. bu 1,5 yaşındaki kız çocuğu artık çok ama çok mutlu öylesine mutlu ki yüzünde ve gözlerinin içinde hiç ama hiç kaybolmayan bir gülümseme var artık..yaşamım süresince her nefes alışımda kendime gelmemi, hayatın içerisine katılmama destek olduğu için naci beye sonsuz minnet duyuyorum...hayatı karşısına geçip izlemektense içine dahil olmayı geç de olsa öğrendim.. Kadınlar kulübüne 2007 den beri üyeyim ve o kadar çok insanla tanıştım ve benim ameliyat sürecimde o kadar çok insan destek oldu ki bu insanların bana olduğu destek gibi ben de başkalarına yardımcı olmak için elimden geldiğince çaba harcadım..kadınlar kulübünün güzeller güzeli bayanları,benim bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası destekleri ve dostlukları ile kucak açan meleklere sonsuz sevgilerimi sunuyorum..artık yeni yeni ameliyat olan birbirine destek olabilecek birçok şeker kız olduğu ve benim ameliyatımın üzerinden 1,5 sene geçtiği ve benim bilgilerimin artık eskidiğini düşündüğüm için sanırım kadınlar kulübündeki desteğim belli bir yere kadar olabiliyor.Aslında nokta koymayı düşünmek en son alacağım kararlardan birisiydi,ama estetiği, ihtiyaçtan öte keyfi bir mantığa büründüren bir üyenin "tuhaf insancıklar" yakıştırması beni çok üzdü.. bu yüzden sevgili kadınlar kulübünün iyi yürekli meleklerini çok ama çok sevdiğimi ne zaman isterlerse yardımlarına hazır olacağımı söyleyerek artık aranızdan ayrılmanın vaktinin geldiğine karar verdim.. sizleri çok ama çok seviyorum sevgilerimle: kalem1981
not: oraletim,cuburum,altın,poisacım ismi aklıma gelmeyen nice nice kızlar artık tecrübeleri aktarma sırası siz de..kendinize çok ama çok iyi bakın
Canım biz eskiler olarak sana el verdik. Tabii ki en eskimiz Kalem ve oralet. Artık sen de yeni dimağlara ışık ol..
cubuurr ben de bugün gecikmeli olarak kontrole gittim.. Bir daha 3. ayında görüşebiliriz dedi Naci beyBir süre daha balenli sütyen kullanma dedi. İzler için en az 6. aya kadar kremimi kullanıcam..
kadınlar kulübünün şeker kızları hepinize çok teşekkür ediyorum,siteyi uzaktan uzağa takip ediyorum,biraz ara vermek biraz düşünme zamanı sağladı bana bu bikaç gün. her zaman tecrübelerimden ihtiyacı olan,isteyen herkes ile paylaşmaya devam edeceğim,ama sözlerini başkalarının canını acıtmak için yazan insanlar amaçlarına ulaşıyorlar.. sizin desteğnizle daha iyiyim sağolun canlarım..
kadınlar kulübünün şeker kızları hepinize çok teşekkür ediyorum,siteyi uzaktan uzağa takip ediyorum,biraz ara vermek biraz düşünme zamanı sağladı bana bu bikaç gün. her zaman tecrübelerimden ihtiyacı olan,isteyen herkes ile paylaşmaya devam edeceğim,ama sözlerini başkalarının canını acıtmak için yazan insanlar amaçlarına ulaşıyorlar.. sizin desteğnizle daha iyiyim sağolun canlarım..
Bİtanemm İyice oturmaya ve NormaL formuna kavuşmaya başlamış Ayy ben böyle seviyorum Açıkçası dolu dolu olmalı Bayıldım nazar değmesin bebeğimmmMaşallaahhhh
işte budur dedirtiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?