Papatya 55 avatardaki fotoğraf sizin fotoğrafınız mı çok hoş duruyor
evet benim fotoğrafım teşekkür ediyorummm, darısı başına inşallah en yakın zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatya 55 avatardaki fotoğraf sizin fotoğrafınız mı çok hoş duruyor
canım çok güzel ya benim göğüslerimde biraz sarktı ve estetik düşünüyorum ama silikon falan değil sadece toparlamayı düşünüyorum bide ameliyatdan sonra kaç günde toparlandın canım hissiyat kaybı oluyor diyolar sende öyle bi durum oldumu?fiyat konusunuda söylersen k.i.bevet benim fotoğrafım teşekkür ediyorummm, darısı başına inşallah en yakın zamanda
evet benim fotoğrafım teşekkür ediyorummm, darısı başına inşallah en yakın zamanda
hayal gibi geliyor ya çok heyecanlıyım .p
ayy çok utanıyorum . Kendim bile bakamazken onlara doktora nasıl göstericem :S
inan çok kolay oluyor, karşındakini bir erkek değil bir doktor olarak gör, onlar da zaten seni bir kadın değil bir hasta gibi değerlendiriyorlar ve meme onlar için el, kol gibi bir organ. rahat ol muayene olurken zaten herşey doğal bir şekilde kendiliğinden gelişiyor. henüz kimseyle görüşmedin sanırım? aklında bir isim var mı muayene için?
İlk önce Denizlidekileri değerlendiricem .. Babam şehir dışında ameliyat konusuna pek sıcak bakmıyor .. Kontrollere gidemem diye . ama istanbulda kesinlikle Naci Çeliğe uğrıcam . Çok methetmişler :))
Ben de çok methediyorum doktorcuğumu Mutlaka randevu alıp uğra. Kontrol deyince zaten ameliyattan 4-5 gün sonra pansumana gidiyorsun ondan sonra sadece foto çekilerek gelişmeleri takip ediyorlar..
canım çok güzel ya benim göğüslerimde biraz sarktı ve estetik düşünüyorum ama silikon falan değil sadece toparlamayı düşünüyorum bide ameliyatdan sonra kaç günde toparlandın canım hissiyat kaybı oluyor diyolar sende öyle bi durum oldumu?fiyat konusunuda söylersen k.i.b
Cubur artık bu siteye girmiyor mu ya :S Ben çok merak ediyorum protezini
kızlar uzun bı aradan sonra geldım gelışmelerı henuz okuyamadım yavas yavas okuyacagım nerden baslıyacagımı bılmıyorum herkeze slm ve amelıyat olanlara hayırlı olsun dıyorum
Meraba ben yeni üyeyim :)) çoğu başlığı okudum en uygun buraya yazmaya karar verdim . Ben de zayıf bi bayanım 1.69 boyum var 48 kiloyum :) kiilo ve boy olarak en yakın cubur adlı kullanıcı geldi bana . Okuduğum kadarıyla da naci çeliği çok methetmişsiniz.. Sizde nasıl durduğunu merak ediyorum açıkçası cubur yardımcı olur musunuz?
Yazmıştım ben :) Finallerim bitiyor artık ameliyat konusuna asılıcam :) boyunuz kilonuz nedir onu merak ediyorum birde fotorağfınız yok arkadaşımsıznı ama göremiyorum.
nereye yazacağımı bilemedim. miks ameliyatını sanırım Ahmet Seyhan'a olmuştu. cuma günü görüşmeye gideceğim.memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum. ya da Ahmet beye ameliyat olan var mı?
nereye yazacağımı bilemedim. miks ameliyatını sanırım Ahmet Seyhan'a olmuştu. cuma günü görüşmeye gideceğim.memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum. ya da Ahmet beye ameliyat olan var mı?
:) makusla ben siteyi ne zamandır takip etmiyordum ama sende aktif takipçilerden değilsin anlaşılan :)
miks, hilton, miami, pink_hera bunlar aynı kişiye ait üyelikler çıktı.
Yani Ahmet Seyhan'a hakkaten ameliyat olmuş ve hakkaten dürüst tek üyelikli, masal anlatmayan birini bulman konusunda başarılar dilerim..
Cuburum kusura bakma bilmeyenlere yazmak gerek.. Konuyu kapattım, yaz sezonunu açtım!!
:) makusla ben siteyi ne zamandır takip etmiyordum ama sende aktif takipçilerden değilsin anlaşılan :)
miks, hilton, miami, pink_hera bunlar aynı kişiye ait üyelikler çıktı.
Yani Ahmet Seyhan'a hakkaten ameliyat olmuş ve hakkaten dürüst tek üyelikli, masal anlatmayan birini bulman konusunda başarılar dilerim..
Cuburum kusura bakma bilmeyenlere yazmak gerek.. Konuyu kapattım, yaz sezonunu açtım!!