• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pinpinky Meme Estetiği Ameliyatı

Canım merhaba, doktorunun adını öğrenebilir miyim? Senin silikonun pürtüklü mü ve de markası nedir.

herkese selam sıze sılıkon amelıyatımdan bahsedeyım bıraz.bugun 2. gunum hıc acı cekmedım desem yerıdır yıllarca bır cok estetık yaptırmama ragmen bu amelıyattan hep cok korkmustum ama ınanın dusunduklerımın bınde bırını bıle yasamadım sag mememın altında bı sızlama vardı sadece oda dun cıkan drenle bırlıkte yok oldu.meger dren batıyormus onun dısında hıc bırsey yok amelıyattan cıktıgımdan berı yerde oturmus puzzle yapıyorum hesap edın bıde alıs verıse cıktım dun posetlerıde tasıdım :) benım doktorum boyum 170 oldugu ıcın 300cc takmak ıstedıgını soylemıstı bende olmusken cok kucuk ıstemıyordum ztn .ama amelıyattan bır cıktım sılıkonun kutusunu gordum 275cc.ztn memelerde cok kucuk geldı gozume bırde odem oldugu halde . ama doktor bey benı tatmın edıcek acıklamayı yaptı 300 cc protez sıgmamıs ben ztn cok ınceyım bu yuzden hak verdım.neyse uzun lafın kısası amelıyat oldugumu bıle unuttum cok ıyı bır doktorum var dıleyenlere ısmını verebılırım acı cekmemen ıcın herseyı yapıcam demıstı gercekten yapmıs.umarım en kısa zmnda sıslıklerdende kurtulurumda gercek boyutlarını gorebılırım :)))

Sarkma konusuna çok şaşırdım canım. Bana da 350 cc takıldı bir ay önce ve ben de korkmaya başladım şimdi:26:

Drita tatlım merhaba,

Benim doktorum Aykut Mısırlıoğlu
Benim boyum 1.76, kilom 62 kg.
Dokularım diri imiş,
Doktorum bana dual tekniğiyle 350cc silikon takmayı düşünüyor, Seninde 350 cc memnun olduğunu yazmışsın çok sevindim tatlım.
Alışabildin mi çok büyük durmuyor mu ? Senin boyun ve kilonu öğrenebilir miyim?
* Sanırım sende ileride sarkmasından korkuyorsun, bende korkuyorum napacağız ? Bu konuda bişeyler öğrenebildin mi ?
Bir de 350 cc doğal duruyormu?

Çok soru sordum biliyorum ama yardımına ihtiyacım var...

MAİL ADRESİ VERMEYİNİZ, İNSANLARIN SİZE GÜVENMESİ İÇİN LÜTFEN FORUMDA KATILIM YAPIN !

Merhaba
Benim boyum 1.70 kilom 62 evet bana 350 cc takıldı ve gayet doğal oldu. Ben onlara çoktan alıştım silikon olduğunu hissetmiyorum bile artık. 1 yıl olmak üzere ve benim parçam oldular diyebilirim.
Sarkma konusunda sanırım yapacak bir şey yok. Yerçekimine ne kadar karşı koyabiliriz ki:26: Şu an için kesinlikle öyle bir durum sözkonusu değil, fakat yıllar sonra ne olur bilemem... Kas altı olması sebebiyle sarkma çok fazla olmaz diye umuyorum.
Resim yollama konusunda kusura bakmayın. Ben mail yoluyla kimseye resim yollamıyorum. Burada albümüm vardı, ama onuda kaldırdım. Forumda resimleri eşlerine gösterenler, başka üyelerin resimlerini mail yoluyla başkalarına gösterenler v.s. ile karşılaşınca albümümü de sildim canım.
Üstelik henüz iki mesajı olan yeni üyesiniz!
Ameliyat ile ilgili sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,,

Ben de herkes gibi birçok estetik cerrahla görüştüm.
Op.Dr.Aykut Mısırlıoğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorken,
Bir arkadaşımın önerisiyle bir de Prof.Dr.Fuat Yüksel'e gittim... Sanırım Prof.Dr.Fuat Yüksel'e ameliyat olacağım.
Her Doktor farklı teknik ve farklı cc'den sözediyor....
** Boyum 1.76 kilom 62.
Sonuç itibariyle Prof.Dr.Fuat YÜKSEL;
*Bana 350 veya 375 cc
*Pütürlü Mentor marka
*Meme başından ve kas altı tekniğiyle yapacağını söyledi...
*** Meme büyütme ameliyatı olan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum, bu konuda Siz ne dersininz ? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ???

Back