- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledım kızlar fıkır verırsenız sevınırım
önden bi foto ekledim nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyoruuuum :)
kızlar fiyatlarla ilgilide bilgi verirmisiniz
herkese selam sıze sılıkon amelıyatımdan bahsedeyım bıraz.bugun 2. gunum hıc acı cekmedım desem yerıdır yıllarca bır cok estetık yaptırmama ragmen bu amelıyattan hep cok korkmustum ama ınanın dusunduklerımın bınde bırını bıle yasamadım sag mememın altında bı sızlama vardı sadece oda dun cıkan drenle bırlıkte yok oldu.meger dren batıyormus onun dısında hıc bırsey yok amelıyattan cıktıgımdan berı yerde oturmus puzzle yapıyorum hesap edın bıde alıs verıse cıktım dun posetlerıde tasıdım :) benım doktorum boyum 170 oldugu ıcın 300cc takmak ıstedıgını soylemıstı bende olmusken cok kucuk ıstemıyordum ztn .ama amelıyattan bır cıktım sılıkonun kutusunu gordum 275cc.ztn memelerde cok kucuk geldı gozume bırde odem oldugu halde . ama doktor bey benı tatmın edıcek acıklamayı yaptı 300 cc protez sıgmamıs ben ztn cok ınceyım bu yuzden hak verdım.neyse uzun lafın kısası amelıyat oldugumu bıle unuttum cok ıyı bır doktorum var dıleyenlere ısmını verebılırım acı cekmemen ıcın herseyı yapıcam demıstı gercekten yapmıs.umarım en kısa zmnda sıslıklerdende kurtulurumda gercek boyutlarını gorebılırım :)))
Sarkma konusuna çok şaşırdım canım. Bana da 350 cc takıldı bir ay önce ve ben de korkmaya başladım şimdi:26:
önden bi foto ekledim nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyoruuuum :)