31.03.2011 Tarihinde saat 22.22 de yazdıgın yorumdan sonra ben bu konu ile alakalı yorum yapmayarak noktayı koydum,ama bakıyorumki sen noktayı koyamamışsın ve hala üzerimize gelmeye devam ediyorsun,400cc denilince normal olarak kendi üzerime alıyorum sözlerinizi,çünkü forumdaki tek 400cc lik benim.Bana alıngan Arzu demene gerek yok,aynı şey senin başına gelseydi sende aynı davranışları yapardınki,bizim sohbetlerimizin içinde sen yoktun kesinlikle,buna ragmen ortaya atılıp sürekli cevaplar yazıyorsun.Bence artık bu muhabbetleri kapatalım artık,kimse kimseye sataşmasın,herkes kendine göre dogru olan yorumlar yapsın,ameliyat olacak insanlarda hangi yorumun kendisine dogru bululyorlarsa ona göre tercihini yapsın,siz öyle düşünüyorsunuz diye benim dogrularımdan vazgeçemem.Siz 300cc ile mutlı olmuşsunuzdur,ben 400cc ile.Evet mutluyum,sende mutlusun,herkes mutlu.Arkadaşlar Allah mutlulugumuzu daim etsin.Ortada ki sorun,ortaya igneleyici laflar atıpta kenardan köşeden yorumları okuyup kıs kıs gülerek mutlu olan kişilerden kaynaklanıyor.Lütfen şu cc muhabbeti yüzünden birbirimize yorum yapmayalım,sen düşünceni özgürce söyle,bende söyliyim arkadaşım.Başkası 300cc den daha büyük bir
protez takarsa bında benim ne karım olur,senin ne zararın olur,herkes istedigini seçmekte özgürdür.Umarım bu mesajdan sonrada cevap yazılmaz ve noktayı koyarız,seni bilmeden kırdıysam özür diliyorum,benim seninle bir sorunum yoktu neden böyle oldugunuda anlamıyorum arkadaşım.