• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

salolcanım yaaa:97:düşün düşün kafayı kırıcam sonunda kafadoktoru isticem sizden:1:senin cicişlerin :nazar:var:1:gerçi avatrım dediğin bu yanda çıkan resim oluor herhalde demi:17:

Canım benim bukadar düşünüpte kendini yormana gerek Yok bir kaç doktorla görüş sen ne nasıl bir şey istediğini biliyorsan Doktora ifade et güvenip inenırsanda ameliyat ol evet benim resmim bana ait canım yandan çıkan resim : )

31.03.2011 Tarihinde saat 22.22 de yazdıgın yorumdan sonra ben bu konu ile alakalı yorum yapmayarak noktayı koydum,ama bakıyorumki sen noktayı koyamamışsın ve hala üzerimize gelmeye devam ediyorsun,400cc denilince normal olarak kendi üzerime alıyorum sözlerinizi,çünkü forumdaki tek 400cc lik benim.Bana alıngan Arzu demene gerek yok,aynı şey senin başına gelseydi sende aynı davranışları yapardınki,bizim sohbetlerimizin içinde sen yoktun kesinlikle,buna ragmen ortaya atılıp sürekli cevaplar yazıyorsun.Bence artık bu muhabbetleri kapatalım artık,kimse kimseye sataşmasın,herkes kendine göre dogru olan yorumlar yapsın,ameliyat olacak insanlarda hangi yorumun kendisine dogru bululyorlarsa ona göre tercihini yapsın,siz öyle düşünüyorsunuz diye benim dogrularımdan vazgeçemem.Siz 300cc ile mutlı olmuşsunuzdur,ben 400cc ile.Evet mutluyum,sende mutlusun,herkes mutlu.Arkadaşlar Allah mutlulugumuzu daim etsin.Ortada ki sorun,ortaya igneleyici laflar atıpta kenardan köşeden yorumları okuyup kıs kıs gülerek mutlu olan kişilerden kaynaklanıyor.Lütfen şu cc muhabbeti yüzünden birbirimize yorum yapmayalım,sen düşünceni özgürce söyle,bende söyliyim arkadaşım.Başkası 300cc den daha büyük bir protez takarsa bında benim ne karım olur,senin ne zararın olur,herkes istedigini seçmekte özgürdür.Umarım bu mesajdan sonrada cevap yazılmaz ve noktayı koyarız,seni bilmeden kırdıysam özür diliyorum,benim seninle bir sorunum yoktu neden böyle oldugunuda anlamıyorum arkadaşım.

bence bu forum sitesi çok yararlı fakat gerçekten güzellik büyüklük küçüklük gibi konular kişiye göre değişiklik gösteren bir mevzu..önemli olan kişilerin mutlu olması yorumda abartmamak lazım..ayrıca BENDE fotoğraflarımı koydum ve kaldırdım herkesin yorumunu aldıktan sonra en doğrusu benim bildiğim benim mutlu olduğum dedim ve silikonlarımı çok erken olmasına rağmen değiştirdimm..herkesin zevki kendine eleştiriye açık olmak gerek ulu orta konuşurkende kişileri kırmadan ince bi dille anlatmak lazım adı üstünde paylaşım sitesi..arzum77 senin gögüslerinde çok güzel bence sen mutluysan okeydir isterse 400 isterse 175cc ihtiyacını karşılıyorsa bitti..güzel güzel sütyenler al giy misssssss gibi ohhhhh :54:

arkadaşlar bunu yabancı bir siteden buldum ameliyat sonrası yara izi diyor. sizin ameliyatlarınızdan sonra böyle bir görüntü oluştumu. böylesye çok kötü olur. :(

canım senın bu paylastıgın resım eger yanılmıyosam meme kucutme amelıyatından alıntı..cunku asagı dogru ızı meme kucultme amelıyatlarının..buyutmlerde meme ucu,meme altı ve koltuk altını kullanıyolar..

arkadaşlar bunu yabancı bir siteden buldum ameliyat sonrası yara izi diyor. sizin ameliyatlarınızdan sonra böyle bir görüntü oluştumu. böylesye çok kötü olur. :(

Evet bu hastaya meme küçültme operasyonu yapılmış,meme büyütme,yani silikon ameliyatlarında böyle bir iz olmaz.Resimdeki hastaya lolipop dedigimiz teknik uygulanmış.. :9::9: Biraz daha okusaymışım estetik doktoru çıkacakmışımda ,işte nasip degilmiş.:94::94:

arzum77 çok teşekkür ederim siteyi özelden yollamışsın fakat ben msj atamıyorum arkadaşlar..Burdan teşekkürlerimi iletiyorum herkese öpüyorum sağlıklı bol gülücüklü dekolteli bi yaz diliyorum....inşallah herkesin istediği olmuştur :70:sevinç ve heyecanla yaşadıklarını aktarır bybyss:81::81:

Canım benim bukadar düşünüpte kendini yormana gerek Yok bir kaç doktorla görüş sen ne nasıl bir şey istediğini biliyorsan Doktora ifade et güvenip inenırsanda ameliyat ol evet benim resmim bana ait canım yandan çıkan resim : )

miks cim mrb bana özelden msj atmışsın fakat msj yollayamıyorum ben burdan söyliyim :69:
275cc round high profile meme ucu kesisi ile kas üstü vardı şimdi ise
:66::66::66: 225 cc round moderato profile ile silikonum değiştirildi yöntem fln aynı :)) öpüyorum sağlıklı günler :54::54:

miks cim mrb bana özelden msj atmışsın fakat msj yollayamıyorum ben burdan söyliyim :69:
275cc round high profile meme ucu kesisi ile kas üstü vardı şimdi ise
:66::66::66: 225 cc round moderato profile ile silikonum değiştirildi yöntem fln aynı :)) öpüyorum sağlıklı günler :54::54:

Sağol Canım Benim teşekkürederim Cevabın İçin Sağlık ve Huzurla Kullan Yeni Cicişlerini :82:

Çok Teşekkürederiimmm Tatlımm Boyum 1.70 Kilom da 50 270 cc de memişlerim :13: :12:

tam bir bomba olmussun miks! boyumuz ve kilomuz hemen hemen ayni. cok kararsizim ben buyukluk konusunda, neyin nasil duracagini tahayyul etmek zor cunku tamamen kisiye ozel bir durum bu sanirim. sen kas ustu olmustun sanirim. oncesinde gogus olcun nasildi peki?

tam bir bomba olmussun miks! boyumuz ve kilomuz hemen hemen ayni. cok kararsizim ben buyukluk konusunda, neyin nasil duracagini tahayyul etmek zor cunku tamamen kisiye ozel bir durum bu sanirim. sen kas ustu olmustun sanirim. oncesinde gogus olcun nasildi peki?

Anlıyorum tatlım evet zor tabi ama aşağı yukarı tahmin edersin kendi meme doku durumuna bakıp nasıl duracağını ve hangi boyutta arzu ettiğini Benim KAS Üstü ve Az da olsa vardı meme dokum Lakin Doğurmuş Dokumuş Olsaydım esnemiş olacak tı e malum hamileleikte memeler Büyüyor Süt Bezleri Şişiyor Bende Oda Olmadı O yüzden anca Bukadar oldu Böyle oldu :1:

canım senın bu paylastıgın resım eger yanılmıyosam meme kucutme amelıyatından alıntı..cunku asagı dogru ızı meme kucultme amelıyatlarının..buyutmlerde meme ucu,meme altı ve koltuk altını kullanıyolar..

Sevgili gizeml ve arzum77 cevAplarinizi simdi okudum ve icim rahatlai boyle bir iz kalmasi ihtimali bile beni urkutmustu. Gerci yarin resmi yine gostericektim doktora ama sanirim gerek kalmadi.

Anlıyorum tatlım evet zor tabi ama aşağı yukarı tahmin edersin kendi meme doku durumuna bakıp nasıl duracağını ve hangi boyutta arzu ettiğini Benim KAS Üstü ve Az da olsa vardı meme dokum Lakin Doğurmuş Dokumuş Olsaydım esnemiş olacak tı e malum hamileleikte memeler Büyüyor Süt Bezleri Şişiyor Bende Oda Olmadı O yüzden anca Bukadar oldu Böyle oldu :1:

E daha ne olsun :) bence gayet basarili bir sonuc olmus, simdi keyfini surme zamani! Peki senin ust kisimlar bos muydu onceden? Benim alt taraflar iyi ama kas ustu olursa ust taraftaki doku protezi saklamaya yeterli olur mu bilemiyorum :s sende yanlatda veya ustte protezin ele gelmesi gibi bir durum yok degil mi? Bayagi benziyor vucut yapilarimiz sanirim, seni gorunce moralim yerine geldi :)

:26:
E daha ne olsun :) bence gayet basarili bir sonuc olmus, simdi keyfini surme zamani! Peki senin ust kisimlar bos muydu onceden? Benim alt taraflar iyi ama kas ustu olursa ust taraftaki doku protezi saklamaya yeterli olur mu bilemiyorum :s sende yanlatda veya ustte protezin ele gelmesi gibi bir durum yok degil mi? Bayagi benziyor vucut yapilarimiz sanirim, seni gorunce moralim yerine geldi :)

Sağol canım çok teşekkürederimm evet Yaa artık Ciddi :32: sefa sürüyorum baya bir keyifli :7: Beni Göğüslerimin Üst Kısımları Doluydu Sormuş olduğun gibi Yanlardan veya hiçbiryerden Ele gelen Bir durum Yok Beni azda olsa Göğüs dokum vardı tatlım O yüzden Doktorum zaten bu Yöntemi Uyguladı Eğer senin Dokun yetersiz ise Kas altı yada Kas zarı altı Olmalısın Heleki Üst kısımların Boşsa Memişlerinde kesinlikle Kas üzeri olmaz diye Düşünüyorum :78:

:26:

Sağol canım çok teşekkürederimm evet Yaa artık Ciddi :32: sefa sürüyorum baya bir keyifli :7: Beni Göğüslerimin Üst Kısımları Doluydu Sormuş olduğun gibi Yanlardan veya hiçbiryerden Ele gelen Bir durum Yok Beni azda olsa Göğüs dokum vardı tatlım O yüzden Doktorum zaten bu Yöntemi Uyguladı Eğer senin Dokun yetersiz ise Kas altı yada Kas zarı altı Olmalısın Heleki Üst kısımların Boşsa Memişlerinde kesinlikle Kas üzeri olmaz diye Düşünüyorum :78:

Evet canim dogru soyluyorsun. Persembe gunu randevum var bakalim dr ne diyecek...

Meraba ben yeni üyeyim :)) çoğu başlığı okudum en uygun buraya yazmaya karar verdim . Ben de zayıf bi bayanım 1.69 boyum var 48 kiloyum :) kiilo ve boy olarak en yakın cubur adlı kullanıcı geldi bana . Okuduğum kadarıyla da naci çeliği çok methetmişsiniz.. Sizde nasıl durduğunu merak ediyorum açıkçası cubur yardımcı olur musunuz? :26:

Back