• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...:52::62::32:

alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...:52::62::32:

evet canım ne mutlu bize artık geçen gün bende gömleğin düğmelerini kapatamadım süperdi ay dar geldi bir beden büyüğü lütfen süperrrrrrrrrrrrrrrr

Cuburcum herseyden önce memelerinin sekli cok guzel, yani birbirine yakiliklari, dogalliklari, bayildim canim, boyut sana super olmus gercekten, masallah yeniden!

cuburcum sanada geçmiş olsun bende burda yeniyim ve bende gögüs ameliyatı oldum protez msj dolduruyorum seninkileride merak ettim bende albüm yapacam ben sizden bayagı eski sayılırım 8 aylık benimde memişlerim:69:senide arkadaş olarak ekliyorum

Cuburcum ya neredeyse tüm konuyu okudum daha önce ameliyatın ne kadara mal olduğunu okumuştum bu konuda tekrar yazabilir misin acaba:69:

uzun bır aradan sonra geldım sonunda forumda neler oluyor fırsat buldukca hepsını okumaya calışıcam soyle bır goz attım cok sayıda yenı amelıyat olanlar var herkeze gecmış olsun......

canım beni de eklermisin çok merak ediyorum bende olmayı düşünüyorum yılbaşından 1-2 gün sonra..

Herşeyin özeti bu. Bu tür şeyleri duyunca cesaretlenip bıçak altına yatası geliyor insanın.

tesekkur ederım beyeenmene sevındım en kısa zamanda senıde aramıza beklıyoruz:)) en guzel memışlerle

inşallah cuburcum. iyi ki varsınız, iyi ki kk var. 20 küsür senedir her gün her dakika ağladım, ağlıyorum... :43: hayattan, yaşama sevinci veren herşeyden uzak kaldım. mutluluklarım hep yarım oldu, çünkü ben hep eksiktim. o büyük günden sonra da artık göğüslerimin varlığını düşünmek istiyorum her gün ve her dakika... umarım her şey yolunda gider ve mutlu olurum.:nazar:

inşallah cuburcum. iyi ki varsınız, iyi ki kk var. 20 küsür senedir her gün her dakika ağladım, ağlıyorum... :43: hayattan, yaşama sevinci veren herşeyden uzak kaldım. mutluluklarım hep yarım oldu, çünkü ben hep eksiktim. o büyük günden sonra da artık göğüslerimin varlığını düşünmek istiyorum her gün ve her dakika... umarım her şey yolunda gider ve mutlu olurum.:nazar:

kesınlıkle kk ıyıkı var ben butun cesaretımı burda okuduklarımdan sonra ve kalem sayesınde topladım bıran bıle pısmanlık hıssetmedım
ınsallah sende en kısa zamanda bu mutlulugu yasarsın:34:

Back