Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...
evet canım ne mutlu bize artık geçen gün bende gömleğin düğmelerini kapatamadım süperdi ay dar geldi bir beden büyüğü lütfen süperrrrrrrrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun, şu korkumu yenebilirsem bende istiyorum.
a a ne korkusu sonunda yasadıgın kendıne guven mutluluk herseye deger ımkanın varsa erteleme sonra gecen gunlerıne yanarsın....
Cuburcum herseyden önce memelerinin sekli cok guzel, yani birbirine yakiliklari, dogalliklari, bayildim canim, boyut sana super olmus gercekten, masallah yeniden!
canım cok tesekkur ederım baskalarınında beyenmesı benı cok mutlu edıyor
canım beni de eklermisin çok merak ediyorum bende olmayı düşünüyorum yılbaşından 1-2 gün sonra..
ekledım canım bı de sen gor bakalım:)
cok tesekkur ederım artn bıraz gec oldu ama ekledım canım bakalım beyenecekmısın.
evet geç oldu. çok beğendim. o kadar doğal duruyor ki ! forumunu baştan okuttun bana bu mutluluğu inşallah ben de tadacağım
alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...
Herşeyin özeti bu. Bu tür şeyleri duyunca cesaretlenip bıçak altına yatası geliyor insanın.
Herşeyin özeti bu. Bu tür şeyleri duyunca cesaretlenip bıçak altına yatası geliyor insanın.
eger ılerde bır sorun yasarsam tereddut etmeden tekrar tekrar bıcak altına yatabılırım
evet geç oldu. çok beğendim. o kadar doğal duruyor ki ! forumunu baştan okuttun bana bu mutluluğu inşallah ben de tadacağım
tesekkur ederım beyeenmene sevındım en kısa zamanda senıde aramıza beklıyoruz:)) en guzel memışlerle
tesekkur ederım beyeenmene sevındım en kısa zamanda senıde aramıza beklıyoruz:)) en guzel memışlerle
inşallah cuburcum. iyi ki varsınız, iyi ki kk var. 20 küsür senedir her gün her dakika ağladım, ağlıyorum... hayattan, yaşama sevinci veren herşeyden uzak kaldım. mutluluklarım hep yarım oldu, çünkü ben hep eksiktim. o büyük günden sonra da artık göğüslerimin varlığını düşünmek istiyorum her gün ve her dakika... umarım her şey yolunda gider ve mutlu olurum.
inşallah cuburcum. iyi ki varsınız, iyi ki kk var. 20 küsür senedir her gün her dakika ağladım, ağlıyorum... hayattan, yaşama sevinci veren herşeyden uzak kaldım. mutluluklarım hep yarım oldu, çünkü ben hep eksiktim. o büyük günden sonra da artık göğüslerimin varlığını düşünmek istiyorum her gün ve her dakika... umarım her şey yolunda gider ve mutlu olurum.
kesınlıkle kk ıyıkı var ben butun cesaretımı burda okuduklarımdan sonra ve kalem sayesınde topladım bıran bıle pısmanlık hıssetmedım
ınsallah sende en kısa zamanda bu mutlulugu yasarsın