syigit Burun Estetiği Ameliyatı

öyle dedilerse o iş yaş zaten.Bi keresi bile yetiyo o eziyetin anladığım kadarıyla...3-4 kez yatmak da neymiş.Güven verdiyse tamamdır o zaman.Yiğit ne durumda acaba son zamanlarda?

cin gibiyim cinnnnn.resim cekip duruyorum ama 40.gununde 40 ciksin öyle koyacagim yenileri ama cok sis var valla sanki 2 kilo yük tasir gibiyim burnumda.

eed cnm o yuzden zaten kafamda soru ısaretı varya verdı guven dahada dr aramıycam dedım anne:D annemlen beraber gıttık ılk defa:D syiğit nefes alışın eskısı gıbı oldumu pekı masaj vermısmıydı masaj yapıomusun

Yigitcigim, sen herhalde lokal anestezi ile oldun? Genel neden tercih etmedin veya doktorun neden geneö tercih etmedi? Doktorlarin dediklerine göre geneö daha tercih edilenmis burun ameliyatlarinda

canim benden cok selam söylermisin coskun beye almanyadan hastaniz üc cocuguyla gelmis hatta yigitin annesi derseniz bilir:)))))

genel istemedim cünkü lokal den sonra ayaktaydim tum besiktasi gezecek kadar dinctim.nefes problemim hic kalmadi.ama önden sismi yoksa azmi daraltti bilemiyorum cok genis duruyor ama yandan cok dogal öyle cok kavis vermemis resimlerimi yüklüycem bu aralar cocuklardan firsat bulunca..

canim benden cok selam söylermisin coskun beye almanyadan hastaniz üc cocuguyla gelmis hatta yigitin annesi derseniz bilir:)))))

genel istemedim cünkü lokal den sonra ayaktaydim tum besiktasi gezecek kadar dinctim.nefes problemim hic kalmadi.ama önden sismi yoksa azmi daraltti bilemiyorum cok genis duruyor ama yandan cok dogal öyle cok kavis vermemis resimlerimi yüklüycem bu aralar cocuklardan firsat bulunca..

söylerim tabii :) hayırlısı ile yarın görüşücem kendisi ile bakalım ne diyecek :) Umarım sende bir sorun yoktur.:69:

**Özelden mesajını aldım ama ordan cvp yazamıyorum hala. Yarın akşam gelişmeleri anlatırım.

bugün görüştüm Levent Bey ile ve 7 gün sonra ameliyat oluyorum. Kendisi inanılmaz pozitif ilgili, ne istediğini bilen biri. Umarım bir sorun yaşamayız.

syiğit o da sana çok selam söyledi :))

bugün görüştüm Levent Bey ile ve 7 gün sonra ameliyat oluyorum. Kendisi inanılmaz pozitif ilgili, ne istediğini bilen biri. Umarım bir sorun yaşamayız.

önceden tasarim yaptir iyice anlat ne istedigini mutlaka.ben tasarim yaptirmadim burnum su anda önden cok genis belki sislik gecince daralir .ama ben tasarim yaptirmadim dogal bir burun istedim bendede hata var yani.gercekten dogal ama keske biraz daha daraltsaydim.ama dedigimim gibi sislikler inince belki daralir.

aleyküm selammmm selami getüren götüren sagolunsunnn.:))))

cok cok gecmis olsun.umarim istedigin gibi bi sonuc almissindir.

önceden tasarim yaptir iyice anlat ne istedigini mutlaka.ben tasarim yaptirmadim burnum su anda önden cok genis belki sislik gecince daralir .ama ben tasarim yaptirmadim dogal bir burun istedim bendede hata var yani.gercekten dogal ama keske biraz daha daraltsaydim.ama dedigimim gibi sislikler inince belki daralir.

canım çok geçmişolsun .arkadaşlık teklifi yollıcam kabuledermisin resimlerini görmek istiyorum bende. anlattığın yöntem süper görünüyo..

Yiğit tebrikler tekrardan,iyi göze aldın hem lokal oldun hem de ameliyatı olup y.dışına çıktın,bi sorun olsa hemen çıkıp gelemiyceksin bile doktorunu ziyarete,sendeki cesaret bende de olsa da şu kararsızlıktan kurtulsam,son fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yanlış anlama ama sanki önden biraz geniş gibi burnun,açıkçası benim korkum biraz da bundan kaynaklı,yani burnum önden ince,estetikten sonra ya geniş bi burun ortaya çıkarsa diye korkuyorum,son durumun nasıl?memnun musun?

Yiğit tebrikler tekrardan,iyi göze aldın hem lokal oldun hem de ameliyatı olup y.dışına çıktın,bi sorun olsa hemen çıkıp gelemiyceksin bile doktorunu ziyarete,sendeki cesaret bende de olsa da şu kararsızlıktan kurtulsam,son fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yanlış anlama ama sanki önden biraz geniş gibi burnun,açıkçası benim korkum biraz da bundan kaynaklı,yani burnum önden ince,estetikten sonra ya geniş bi burun ortaya çıkarsa diye korkuyorum,son durumun nasıl?memnun musun?

tasarım yapmadı ama anlattı ne yapılması gerektiğini. Benim burnumun ucu top gibi, onun dışında bir sorun yok. Asıl sorun içerde onu yapacak. Haftaya ameliyattan önce gidicem bir kere daha o zaman tasarım isterim :) Sen de hala bir sorun yok memnunsun ?

bu arada senin söylediğin fiyatı kabul etmedi :32: senin söylediğin rakama 1000TL ekledi o da içindeki kıkırdak eğri benim ve etim var burunda ondan dolayı dedi. Bende kabul ettim :) Gerçekten çok iyi bir insana benziyor umarım ameliyattan sonra da böyle düşünürüm :66:

tasarım yapmadı ama anlattı ne yapılması gerektiğini. Benim burnumun ucu top gibi, onun dışında bir sorun yok. Asıl sorun içerde onu yapacak. Haftaya ameliyattan önce gidicem bir kere daha o zaman tasarım isterim :) Sen de hala bir sorun yok memnunsun ?

bu arada senin söylediğin fiyatı kabul etmedi :32: senin söylediğin rakama 1000TL ekledi o da içindeki kıkırdak eğri benim ve etim var burunda ondan dolayı dedi. Bende kabul ettim :) Gerçekten çok iyi bir insana benziyor umarım ameliyattan sonra da böyle düşünürüm :66:

bu arada senden yeni resim bekliyorum, albüme koyarsan süper olur :)

özelden yazdığını aldım, evet beni de rahatsız eden şey aynen senin dediğin. Tavsiye ettiğin kişi ile de görüşeceğim, bu arada tasarım istedim bana mail ile yollayacak bakalım nasıl olacak. senin bana yazdığının aynısını söyledim bende o da bana şiş o nedenle dedi. Bakalım benim resimler nasıl olacak. Sen yeni resim ekledinmi?

arkadaslik istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim cok merak ettim lazer burun ameliyatini

canım burnun çok ama çok güzel olmuş
allah sana sağlık afiyet versin inşallah ömür boyunca..
benim burnumda kemer yok,önden de yandan da küçük ve dik bir burun
tek sorunum dışarıdan anlaşılmayan fakat benim bildigim deviasyon

ama bendeki deviasyon resimlerde gördügünüz burnun kıkırdagının çok saptıgı tarz burnu yamuk gösterenlerden değil
çok minimal bir sorunum var
normal bir operasyonla burnumu bozabilirler

bu yüzden levent beye gitmek istiyorum lazer kullandıgı için
sende kemiğe de müdahale edildi öyle değil mi?

peki burun deliklerinin şekli değişti mi? en büyük korkum o
bir de öncesinde levent bey resim cekti mi? (resim filan cektirmek istemiyorummm,kabul etmezse olmuycam )

selamlar dainnty, siz ameliyat oldunuz mu acaba durumun nedır? umarım istediginiz gibi olmuştur
bir de coskun beyin cep telefonuna nasıl ulasabilirim? direk kendisiyle görüştürmüyorlar ama sorularım var
başka bir ildeyim sırf konusmak icin istanbula gidemem gerçekten

çok geçmiş olsun sevgiler

benim için sanırım yapılması gereken sadece burun içinden ufak bir kesi ile kıkırdaktan minicik bir parca cıkaracak
sizce benden kac lira ister, yani biliyorum ben nerden bilim diyiceksiniz ama yine de sormak istedim

selamlar dainnty, siz ameliyat oldunuz mu acaba durumun nedır? umarım istediginiz gibi olmuştur
bir de coskun beyin cep telefonuna nasıl ulasabilirim? direk kendisiyle görüştürmüyorlar ama sorularım var
başka bir ildeyim sırf konusmak icin istanbula gidemem gerçekten

çok geçmiş olsun sevgiler

Selam ben henüz ameliyat olmadım, ağır bir grip geçiriyorum erteledik maalesef :(

Levent Bey inan ki çok yoğun biri bence görüştürmüyorlar değil de yakalayamıyorlar dır. Bende de cebi yok henüz :(

Mail adresini istersen eminim vereceklerdir, ya da sorularını asistanına gönder - o da çok ilgili bir bayan - o sana yardımcı olacaktır.

Back
X