• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

ayağa kalkan kimse yok ki canım,düşüncelerimizi paylaşıyoruz aynı senin ve diğer arkadaşların yaptığı gibi. bundan sonra sana alıngan arzu dicem yahuu:9: sen mutlu musun evet mutlusun,ben mutlu muyum evet mutluyum,oralet, cubur,miks,copyright,poisa,gizeml.... herkes farklı yöntem ve farklı büyüklüklerle mutlu olduğuna göre ortada bir sorun yok demek ki.. önemli olan yaşadığımız süreci birbirimize en iyi şekilde yansıtabilmek.. :66:

31.03.2011 Tarihinde saat 22.22 de yazdıgın yorumdan sonra ben bu konu ile alakalı yorum yapmayarak noktayı koydum,ama bakıyorumki sen noktayı koyamamışsın ve hala üzerimize gelmeye devam ediyorsun,400cc denilince normal olarak kendi üzerime alıyorum sözlerinizi,çünkü forumdaki tek 400cc lik benim.Bana alıngan Arzu demene gerek yok,aynı şey senin başına gelseydi sende aynı davranışları yapardınki,bizim sohbetlerimizin içinde sen yoktun kesinlikle,buna ragmen ortaya atılıp sürekli cevaplar yazıyorsun.Bence artık bu muhabbetleri kapatalım artık,kimse kimseye sataşmasın,herkes kendine göre dogru olan yorumlar yapsın,ameliyat olacak insanlarda hangi yorumun kendisine dogru bululyorlarsa ona göre tercihini yapsın,siz öyle düşünüyorsunuz diye benim dogrularımdan vazgeçemem.Siz 300cc ile mutlı olmuşsunuzdur,ben 400cc ile.Evet mutluyum,sende mutlusun,herkes mutlu.Arkadaşlar Allah mutlulugumuzu daim etsin.Ortada ki sorun,ortaya igneleyici laflar atıpta kenardan köşeden yorumları okuyup kıs kıs gülerek mutlu olan kişilerden kaynaklanıyor.Lütfen şu cc muhabbeti yüzünden birbirimize yorum yapmayalım,sen düşünceni özgürce söyle,bende söyliyim arkadaşım.Başkası 300cc den daha büyük bir protez takarsa bında benim ne karım olur,senin ne zararın olur,herkes istedigini seçmekte özgürdür.Umarım bu mesajdan sonrada cevap yazılmaz ve noktayı koyarız,seni bilmeden kırdıysam özür diliyorum,benim seninle bir sorunum yoktu neden böyle oldugunuda anlamıyorum arkadaşım.

:29: Benimde Mentor Gizemin de Arzumun da :51: :87::79:

benim de benim de:3:

cuburcum naci bey bende mentor kullandı, ama ben istedim sayılır orası biraz karışık :)
yoksa kendi tercih etmiyormus mesela arion daha cabuk sekil alıyormus..Neticede hepsi yumusuyor, kısa süreli kullanımlık birsey olmadıgından cabuk yumusaması benim için farketmiyordu tabi herkesin kendi tercihi...

damla - yuvarlak protez konusuna gelince damla dogal meme görüntüsüne daha yakındır, yuvarlak ise daha diri bir görüntü verdiginden damla kadar dogal görünmediği düşünülür.. Bazılarına her ikisi de uygun olabilecekken bazılarında biri daha güzel durabilir. Ama bence aralarında daglar kadar fark yok ki zaten yuvarlak protez de zaman içinde damla protez görüntüsü verecektir yercekimine karsı koyamayarak :) Kisisel tercihinizi belirleyip , doktorunuzun önerisini dinledikten sonra üzerinde çok düşünülmesine gerek olmayan bir konu bence :16:

Kalemciimm çook güzeel yazmışsıın canıımm:81::81: bazı yuvarlak protezlerde kas altında damla görüümü veriyor, demişsin. peki kas zarı altından da damla görünümü werme olasılığı warmıdır canım?

dual plan dede verıo aynı goruntuyu onemlı olan doktorunu ıyı secmek ve her yontemı uygulayan bır doktor secımı cunku herkesın vucut yapısı farklı ve herkese aynı yontem olmayabılıyo.

canıım beniim çook teşekkür ederim çok güzel açıklamşsın yine... ben de doktorlardan böyle açıklamalar bekliorum ama malesf ikna edici bir açıklama duyamıyorum....:19::19:

Eser hanm bana kas zarı altına yuwarlak koyacağım demşti, ben kas zarı altının dha iyi oldğnu herkesten duydum , bazı doktor yorumlarından da okudum ikna olmuştum amaa Hasan bey ben sana KAS ALTINA yuwarlak koyacağım dedi we ben şaşırdım dedim neden KAS ALTINA , kas zarı altına değil?? sana ben öyle uygun görüyorum dedi.... ben de anlıyrum heralde bana öyle uygun gördğünü.. ama benim istedğim cvp bu değill! bu beni ikna etmiyor işte!

mesela senin yazdığın gbi bir cümle kursaydı : göğüs dokun olmadığı için ben yuwarlak protezi KAS ALTINA koyacağım ki, yapacağı baskıdan dolayı sana damla görünümünü wersin !! haaa işteee tamamm demekki nedeni buymuş diyeyimm, ikna olayıımm!!! yanlışmıyımmm........

sen benım oncesı ve sonrası resımlerıne bak ve benımde sıfır meme dokum vardı hatta eskı resımlerıde ekledım..375 cc gıbı buyuk bır protezde kullanıldı... yuvarlak ve dual plan yontemıyle yapıldı..benımde hıc gogus dokum yoktu protezım yontemı nedeıyle yarısı kasustu yarısı kasaltında ve hıcte protez bellı olmuyo ve bır o kadar da dogall..
tamamen doktorun uyguladıgı yonteme bakıyo..kımı doktor meme dokusu olmayana kasaltı daha dogal olur derken kımısıde farklı yontemlerle aynı dogallıgı saglıyo.. benım doktorum dual planle yanı ust kısmı kasaltında ,alt kımınıda kasustune bırakarak cok dogal bır gorunum sagladı..

sen benım oncesı ve sonrası resımlerıne bak ve benımde sıfır meme dokum vardı hatta eskı resımlerıde ekledım..375 cc gıbı buyuk bır protezde kullanıldı... yuvarlak ve dual plan yontemıyle yapıldı..benımde hıc gogus dokum yoktu protezım yontemı nedeıyle yarısı kasustu yarısı kasaltında ve hıcte protez bellı olmuyo ve bır o kadar da dogall..
tamamen doktorun uyguladıgı yonteme bakıyo..kımı doktor meme dokusu olmayana kasaltı daha dogal olur derken kımısıde farklı yontemlerle aynı dogallıgı saglıyo.. benım doktorum dual planle yanı ust kısmı kasaltında ,alt kımınıda kasustune bırakarak cok dogal bır gorunum sagladı..

Gizeml'cim ikimize aynı yöntem uygulnmıs tek farkı seninki high profil benimki moderate...
Resimlerini gördüm çok guzel ve dolgun görünüyorlar..Ama mesela benimkiler boyut olarak daha küçük görünüyorlar ( yada umarım bana öyle geliyordur:) )...
Dediklerin dogru hatta aynı yöntemle bile herkesde farklı sonuc alınabiliyor....
en iyisi ne istedigini iyice ifade edip gerisini doktora bırakmak...

Gizeml'cim ikimize aynı yöntem uygulnmıs tek farkı seninki high profil benimki moderate...
Resimlerini gördüm çok guzel ve dolgun görünüyorlar..Ama mesela benimkiler boyut olarak daha küçük görünüyorlar ( yada umarım bana öyle geliyordur:) )...
Dediklerin dogru hatta aynı yöntemle bile herkesde farklı sonuc alınabiliyor....
en iyisi ne istedigini iyice ifade edip gerisini doktora bırakmak...

moderate hıgh profıle gore memeyı bıras daha gerıde bırakıyo..hıgh profıl memeyı one dogru daha fazla buyutur aralarındakı fark bu..ondan dolayı senınkıler sana kucuk gelıyo..

Son düzenleme:
moderate hıgh profıle gore memeyı bıras daha gerıde bırakıyo..hıgh profıl memeyı one dogru daha fazla buyutur aralarındakı fark bu..ondan dolayı senınkıler sana kucuk gelıyo..

belki de canım.... doktor zaten buyuklugu yanlara verecek öne degil demişti... 3 boyutlu calısmada sanki moderate daha dolgun duruyor gelmişti bana ama neyse ne olursa olsun benim gözüm doymacaktı herhalde :)

arzum77, KALEM1981

Bir daha bu protez büyüklüğü konusunda yazışırsanız en az 1 hafta ceza almanızı sağlayacağım bilesiniz!!
Bu size son uyarımdır...

benim de benim de:3:

cuburcum naci bey bende mentor kullandı, ama ben istedim sayılır orası biraz karışık :)
yoksa kendi tercih etmiyormus mesela arion daha cabuk sekil alıyormus..Neticede hepsi yumusuyor, kısa süreli kullanımlık birsey olmadıgından cabuk yumusaması benim için farketmiyordu tabi herkesin kendi tercihi...

damla - yuvarlak protez konusuna gelince damla dogal meme görüntüsüne daha yakındır, yuvarlak ise daha diri bir görüntü verdiginden damla kadar dogal görünmediği düşünülür.. Bazılarına her ikisi de uygun olabilecekken bazılarında biri daha güzel durabilir. Ama bence aralarında daglar kadar fark yok ki zaten yuvarlak protez de zaman içinde damla protez görüntüsü verecektir yercekimine karsı koyamayarak :) Kisisel tercihinizi belirleyip , doktorunuzun önerisini dinledikten sonra üzerinde çok düşünülmesine gerek olmayan bir konu bence :16:

canım ozaman ben yalnış bılgı vermışım ozur dılıyorum ben sordugumda mentoru artık kullanmadıgını soylemıştı onun ıcın yazmıştım sanada tekrar tekrar gecmış olsun agrıların nasıl oldu

kızlar lütfen sizden cevap bekliyorumm benim göğüsüm hiç yok değil fakat hayatım boyunca emzirme dönemim hariç hiç desteksiz sütyen takmadım bir de düşünün kiii 2 çocuk 20 şer aydan emzirdiğimi daha sütten keseli de 6 ay oldu anlayacağınız benim halim vahim!!ve ben çoook mutsuzum:59: bana ege estetik cerrahi özcan ülgen ve ruhi çankayalı yı çok tavsiye ettiler istanbuldan yurt dışından hastaları geliyor göğüs için dediler ama ben burada formlarda hiçbirinizden bu isimleri duymadım benim acil çözüme ihtiyacım var nasıl doktorlar fiyatları nedir bilmiyorum siz araştırmışsınızdır lütfen yardımcı olun :58:

kızlar lütfen sizden cevap bekliyorumm benim göğüsüm hiç yok değil fakat hayatım boyunca emzirme dönemim hariç hiç desteksiz sütyen takmadım bir de düşünün kiii 2 çocuk 20 şer aydan emzirdiğimi daha sütten keseli de 6 ay oldu anlayacağınız benim halim vahim!!ve ben çoook mutsuzum:59: bana ege estetik cerrahi özcan ülgen ve ruhi çankayalı yı çok tavsiye ettiler istanbuldan yurt dışından hastaları geliyor göğüs için dediler ama ben burada formlarda hiçbirinizden bu isimleri duymadım benim acil çözüme ihtiyacım var nasıl doktorlar fiyatları nedir bilmiyorum siz araştırmışsınızdır lütfen yardımcı olun :58:

Arkadaşım bir dur sakin ol:70: Bir kere bu forumda adı geçmeyen doktor iyi doktor değil birşey yok aman ha. Git bu doktorlarla bir görüş önce bakalım kafana yatacak mı neler önerecekler.. Burdan aldığın her bilgiye körükörüne inanma sakın aman ha.. Buradaki herkes sorularına yardımcı olacaktır ama önemli olan doktorla senin uyumun:34:

Yani bencede git görüş,bu forumda izmirde ameliyat olan arkadaşlar var,onlardanda bilgi alabilirsin.Miks var,gizemll var benim bildigim İzmirden ameliyat olanlar.Onlarla konuşmanı tavsiye ederim canım.

yasi7 canım selam ben de İzmirdeyim ve burada oldum operasyonumu benim doktorumlada gidip görüşebilirsin bilgi al Prof. dr. Ahmet Seyhan ben 5 oldum avatrımda görebilirsin cicişlerimi.. :81: :82: :56:

Arkadaşım bir dur sakin ol:70: Bir kere bu forumda adı geçmeyen doktor iyi doktor değil birşey yok aman ha. Git bu doktorlarla bir görüş önce bakalım kafana yatacak mı neler önerecekler.. Burdan aldığın her bilgiye körükörüne inanma sakın aman ha.. Buradaki herkes sorularına yardımcı olacaktır ama önemli olan doktorla senin uyuumun:34:

sağol canım haklısın formları oku oku panik olmuşum şimdi sen uyarınca fark ettim :1: aslında emin olup gitmek istiyorum çünkü çok dr. gezip kafam karışsın istemiyorum normalde çok tavsiye ettiler hatta dün bir arkadaşım şimdi ruhi bey burda olsa tereddüt etmezdim hemen ameliyat olurdum dedi hala ne düşünüyorsun dedi ben de bir araştırayım dedim ama buralarda hiç adı geçmiyor ürktüm açıkçası :53:

canım ozaman ben yalnış bılgı vermışım ozur dılıyorum ben sordugumda mentoru artık kullanmadıgını soylemıştı onun ıcın yazmıştım sanada tekrar tekrar gecmış olsun agrıların nasıl oldu

tesekkur ederim tatlım...yatıp kalkmalar ve kesi yerlerinin kaşınması,sızlaması haricinde çok bir sorunum yok..Bir de şu sütyen bu kadar sıkmasa :18:

arkadaşlar bunu yabancı bir siteden buldum ameliyat sonrası yara izi diyor. sizin ameliyatlarınızdan sonra böyle bir görüntü oluştumu. böylesye çok kötü olur. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bencede git görüş,bu forumda izmirde ameliyat olan arkadaşlar var,onlardanda bilgi alabilirsin.Miks var,gizemll var benim bildigim İzmirden ameliyat olanlar.Onlarla konuşmanı tavsiye ederim canım.

çok sağolun destekleriniz içn bana cesaret verin bende artıkın göğüslerimi gere gere dolaşmak istireeeem:66:

yasi7 canım selam ben de İzmirdeyim ve burada oldum operasyonumu benim doktorumlada gidip görüşebilirsin bilgi al Prof. dr. Ahmet Seyhan ben 5 oldum avatrımda görebilirsin cicişlerimi.. :81: :82: :56:

salolcanım yaaa:97:düşün düşün kafayı kırıcam sonunda kafadoktoru isticem sizden:1:senin cicişlerin :nazar:var:1:gerçi avatrım dediğin bu yanda çıkan resim oluor herhalde demi:17:

Back