Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Albümü bende göremedim..
canım bende eklı degılsın onun ıcın goremezsın
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzumcum sen hakkaten kac beden sutyen kullanıyorsun be arkadasım cok merak ettım sımdı
Sütyenin kesimine göre c cup veya d cup kullanıyorum arkadaşım.:92::92:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
c kup d kup hangi bedende kullanıyorsunuz peki? 85 felan:26:
Canım,85 dedigin ölçü meme büyüklügü ile alakalı degil.Meme altındaki gögüs çevresinin genişligidir.Ben kilolu bir bayan degilim,75 beden benim ölçüm,bazı sütyen modellerinde 80 bedende oluyor.Meme büyüklügü c cup,bazı sütyenlerde d cup oluyor,bilmem anlatabildimmi??Sütyenin markasından,modeli ve kesimine göre degişiyor.Şu anda üzerimdeki sütyenimin ölçüsü 75 d cup.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
anladım evet. bilmiyordum ben meme büyüklüğü olduğunu sırt genişliği diye biliyordum ama doğal olarak meme büyüynce sırt ölçüsüde genişlemiş oluyor 75 de d kup duymamıştım ama.. 400 cc biraz yürek ister gibi burada ilk sizde okudum.. güle güle kullanın ikizleri
Canım meme büyüyünce sırtın niye genişlesinki,anlamadım yani.Yada sen anlamadınNeyse teşekkür ederin canım,görüntü ortada işte
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
anladım evet. bilmiyordum ben meme büyüklüğü olduğunu sırt genişliği diye biliyordum ama doğal olarak meme büyüynce sırt ölçüsüde genişlemiş oluyor 75 de d kup duymamıştım ama.. 400 cc biraz yürek ister gibi burada ilk sizde okudum.. güle güle kullanın ikizleri
375 yada 400 cc sızın abarttıgınız kadar buyuk bır protez degıl..hıc meme dokusu olmaayan bırını ancak doyurur..yanı kendı adıma konusacak olursa bende 375 cc var yuvarlak hıgh profıl ve benı kucuklerı memnun etmezdı..burada okuyoruz arastırmadan yada doktor boyle dedıyse bır bıldıgı vardır dıye gıdıp amelıyat olanları ve odemlerı ınıncede cok kucuk oldu dıyenlerı.. hem maddı hemde manevı yonden bır bunalım yasıyolar ve ben okudukca cok uzuluyorum..
o yusden hıc meme dokusu olmayan bırıne 400 cc cok guzel olur ama meme dokusu olupta uzerıne 400 cc yapanlarda pamelaya rakıp olur :)
375 yada 400 cc sızın abarttıgınız kadar buyuk bır protez degıl..hıc meme dokusu olmaayan bırını ancak doyurur..yanı kendı adıma konusacak olursa bende 375 cc var yuvarlak hıgh profıl ve benı kucuklerı memnun etmezdı..burada okuyoruz arastırmadan yada doktor boyle dedıyse bır bıldıgı vardır dıye gıdıp amelıyat olanları ve odemlerı ınıncede cok kucuk oldu dıyenlerı.. hem maddı hemde manevı yonden bır bunalım yasıyolar ve ben okudukca cok uzuluyorum..
o yusden hıc meme dokusu olmayan bırıne 400 cc cok guzel olur ama meme dokusu olupta uzerıne 400 cc yapanlarda pamelaya rakıp olur :)
gızemlcım bende sana katılıyorum hıc memesı olmayan bırı ıcın uygun olabılır ben 3 boyutlu calışmada 290 nı yeterlı bulmuştum amelıyatta kucuk oldugunu dusunerek 335 cc uygun gormuş doktorum. herkez ınanılmaz vucudumla uyumlu oldugunu dusunuyor ama benım gozum alıştıgı ıcın keske buyuk ısteseymışım dıyorum gozum doymuyor dedıgın gıbı
işte benim kafamı kurcalayan sorulardan biride bu aslında.yani kendimizi doktora teslim etmek mi yada diretip kendi düşündüğümüz cc yi mi taktırmak gerekli.ya çok büyük olursa benim korkum hep bu.burada tecrübeli arkadaşlarla konuşurken 300cc nin altını düşünme dediler hep.mutlaka bir bildikleri var diyorum yani seninde dediğin gibi ödem gidince küçük olmasından da korkuyorum.
ama sanırım benim var olan göğüs dokuma 300 cc uygun düşer gibi geliyor bana.
aslında utanmasam 1 resim eklemek istiyorum.yani yaptıran arkadaşlar az çok biliyorlar araştırdıkları için.bana kaç cc olur yardım ederler mi acaba?
işte benim kafamı kurcalayan sorulardan biride bu aslında.yani kendimizi doktora teslim etmek mi yada diretip kendi düşündüğümüz cc yi mi taktırmak gerekli.ya çok büyük olursa benim korkum hep bu.burada tecrübeli arkadaşlarla konuşurken 300cc nin altını düşünme dediler hep.mutlaka bir bildikleri var diyorum yani seninde dediğin gibi ödem gidince küçük olmasından da korkuyorum.
aslında utanmasam 1 resim eklemek istiyorum.yani yaptıran arkadaşlar az çok biliyorlar araştırdıkları için.bana kaç cc olur yardım ederler mi acaba?
tabı canım yardımcı olurlar sen sadece gormesını ıstedıgın kışılerı lıstende bırak ben doktorumdan alabılsem eskı resımlerımı koyucam ınankı degısımı aradakı farkı amelıyat olucak arkadaslara fıkır olsun dıye
tabı canım yardımcı olurlar sen sadece gormesını ıstedıgın kışılerı lıstende bırak ben doktorumdan alabılsem eskı resımlerımı koyucam ınankı degısımı aradakı farkı amelıyat olucak arkadaslara fıkır olsun dıye
o kadar iyi olur ki canım.aklımda bin türlü soru var hep.derleyeyim hemen ekleyeceğim resimleri.
Yardımcı oluruz Leylam canım beniimm :81:o kadar iyi olur ki canım.aklımda bin türlü soru var hep.derleyeyim hemen ekleyeceğim resimleri.
Yardımcı oluruz Leylam canım beniimm :81:
ay insan kendi resminden bu kadar rahatsız olur mu ya kafamı çeviresim geldi valla neyse hazırladım ben.eklemeye çalışacağım canım.arkadaş listemi de değiştireyim kısa süreliğine ekleyeceğim resimleri.ama şimdiden söyleyeyim görüntü kirliliğine hazır olun.utanarakta olsa yani doğruları söylemek gerek dimi
Hiç göğsü olmayan arkadaşalara bakıyorum mesela ben 300cc yada 290cc Taktırmışlar Ancak B Cup Olabilmişler o yüzden Gizeme ve Cubura katılıyorum Haklısınız yani Sizleri anlayabiliyorumm
ekledim miksim
ay insan kendi resminden bu kadar rahatsız olur mu ya kafamı çeviresim geldi valla neyse hazırladım ben.eklemeye çalışacağım canım.arkadaş listemi de değiştireyim kısa süreliğine ekleyeceğim resimleri.ama şimdiden söyleyeyim görüntü kirliliğine hazır olun.utanarakta olsa yani doğruları söylemek gerek dimi
ah be canım bızım sankı harıka göguslerımız vardı da onun ıcın amelıyat olduk sen benım eskı halımı bılsen ohohoooooooooo
walla canım hiç belli olmuyor ccler herkes de farklı duruyor, ben ameliyat öncesi sonrası fotolara bakarken mesela 375cc çok dolgun, guzel gelmişti ... Doktorumdan da en az 375cc takmasını istedim ve 375cc takıldı ameliyatta...zayıf olmama ragmen, bende o fotolardaki gibi durmadı,benim bekledigimden,istedigimden daha küçük durdu gögüs kafesinin şekli,gögüs duvarının genişliği gibi etkenler farklı sonuclar doguruyor..belki baska birisi daha kucuk protez ile benimle aynı sonucu alabiliyor..Ne istedigini doktora iyi anlatabilirsen o senin için gerekli olan büyüklüğü bulmana yardım edecektir.