• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

aaaa kalp kalbe karşı olmuuş baakk :52: ben de boyunu posunu sordum bi de hangi doktora oldun canııımm:52::52: bombaa olmşlar maşallahhh:nazar::nazar::nazar::52:

ay çokçokçokçok teşekkür ederim canım :54:
tam kalp kalbe karşı olmuş hakikaten :1: kuzum doktor adı vermedim ben hiç, sana özelden yazabilirim msj sayım yetince, galiba 10 tane falan kaldı.

benim boy 170, 56 kg'yum canım. sen benden uzun ve zayıfmışsın, benim resimleri gördün, biraz daha büyük olabilirdi bence benim için 275-300 olabilirmiş. sen kendin için nasıl bir görüntü istiyorsun ona göre karar vermelisin ama benden ince olduğun için de 250cc kasaltı bile olsa benimki gibi, sende biraz daha dolgun durabilir, bunların hepsini doktorunla da tartış en iyisi. güvendiğin bi doktora gitmek çok önemli ve bi yerden sonra da doktorun profesyonelliğine bırakmak gerekiyor..

hımmm ewet canm benden brazdaha kilolu olmana rağmen doktrun 250 takmış sana, bana 300 olmaz mı acaba şmdi die düşndüm açıkçası,yani büyük mü olur diye:44: çnkü seninkilerde bence 300 gbi durmuuuşşş:34::34::16:

hahahhaa, sana göre ne kadar anlamsız di mi 25cc-50cc arasında dünya kadar tartışma :1::1:

Canım arkadaşım,neden anlamsız olsun,öyle olsaydı burada sizler için bu kadar yardımcı olmaya çalışmazdık,önemli olan karar aşamasında dogru kararlar vermek.25cc çok ufacık bir ayrıntı bence,evet dogru.Ama senden daha uzun boylu birisine senden daha küçük cc tavsiye etmeni düşünüyorum şu anda :26::26:Zayıfta olsa uzun boylu bir insan gögüsü daha çok kaldırır..Allahım,hepimiz mutlu olalım yahu,gerisi vızz...25cc miş 50 cc miş,olacagına varır herşey.

Canım arkadaşım,neden anlamsız olsun,öyle olsaydı burada sizler için bu kadar yardımcı olmaya çalışmazdık,önemli olan karar aşamasında dogru kararlar vermek.25cc çok ufacık bir ayrıntı bence,evet dogru.Ama senden daha uzun boylu birisine senden daha küçük cc tavsiye etmeni düşünüyorum şu anda :26::26:Zayıfta olsa uzun boylu bir insan gögüsü daha çok kaldırır..Allahım,hepimiz mutlu olalım yahu,gerisi vızz...25cc miş 50 cc miş,olacagına varır herşey.

tatlım, ben sadece espri yapmıştım. :26: seninkiler 400 olduğu ve -ben sana daha da önce yazdığım gibi- sandığım gibi abartı olmadığı için, bizim aslında bu kadar ayrıntıya takılmamız çok da anlamlı değil demek istemiştim. ayrıca, belli bir boyuttan sonra 25-50 hiç fark etmez ama daha düşük aralıkta 250 ile 300 arasındaki 50cc beni mutsuz etti biliyorsun.

arkadaşım benden uzun evet ama benden de zayıf olduğu için karşılaştırırken doktoruna danışmasını önerdim sadece, öyle bi yazmışsın ki, arkasında başka birşey olabilir mi başka..
ben sırf, benim gibi küçük oldu diye mutsuz olmasınlar diye albüm yaptım.

tatlım, ben sadece espri yapmıştım. :26: seninkiler 400 olduğu ve -ben sana daha da önce yazdığım gibi- sandığım gibi abartı olmadığı için, bizim aslında bu kadar ayrıntıya takılmamız çok da anlamlı değil demek istemiştim. ayrıca, belli bir boyuttan sonra 25-50 hiç fark etmez ama daha düşük aralıkta 250 ile 300 arasındaki 50cc beni mutsuz etti biliyorsun.

arkadaşım benden uzun evet ama benden de zayıf olduğu için karşılaştırırken doktoruna danışmasını önerdim sadece, öyle bi yazmışsın ki, arkasında başka birşey olabilir mi başka..

Canım ben kötü birşey yazmadımki.anladım zaten espri yaptıgını.Aşkım sorun yok,sen beni yanlış anladın yaa..Bende albüm yaptım,ekliyorum bakabilirsin resimlerime.Öpüyorum çoookkk..:54::54:

canııım ben karar werdim yaa, doktora şunu dicem : 75 B cup'ı doldurmak istiyorum,destekli sütyen takmak istemiorum. ben 75 b cup destekli takıorum artık bundan kurtulmak istiyoruumm:27::27:

ibisciim, senin sütyenin kaç cup acaba? B cup dolduruyormusunn?

canııım ben karar werdim yaa, doktora şunu dicem : 75 B cup'ı doldurmak istiyorum,destekli sütyen takmak istemiorum. ben 75 b cup destekli takıorum artık bundan kurtulmak istiyoruumm:27::27:

Ulan senin yüzünden kavga edecegiz haa..ol artık şu ameliyatını kardeşimm..:4::4::4:

daha sporcu sütyeni atmadım ama sayısız kez denedim tabi evdekileri :1: b'yi tam dolduruyorum ama 275 de olsa, biraz bombeli doldururdum, yine c olmazdım sanırsam

Hayyyy :64: benim bunlardan Daha Küçücük Olsa Var Yaaa :45: İnanılmaz Mutsuz Olurdum Veee Doktorum beni tekrar Yatırmak zorunda kalırdı Ameliyat Masasına Tekrar Büyütmek için :82: Taaa ki Beni tatmin edinceye kadar Büyüklük Dayanamam ben Çünkü Asla :87: :66: Çok Şükür gerek Kalmadı Böyle bir şeye :65: Allahıımmmmmmm :70: :12: :119:

merhaba herkese.. meme estetiğini bende düşünüyorum ama evlendikten dğum yaptıktan sonra diyorum. süt kanallarına zarar verebilir diye. benm boyum 177 kilomda 58 sizce kaç cc ye kdr kaldırır.. ilkkez burada sorduğum için daha hiçbir fikrim yok:9:

Son düzenleme:
Hayyyy :64: benim bunlardan Daha Küçücük Olsa Var Yaaa :45: İnanılmaz Mutsuz Olurdum Veee Doktorum beni tekrar Yatırmak zorunda kalırdı Ameliyat Masasına Tekrar Büyütmek için :82: Taaa ki Beni tatmin edinceye kadar Büyüklük Dayanamam ben Çünkü Asla :87: :66: Çok Şükür gerek Kalmadı Böyle bir şeye :65: Allahıımmmmmmm :70: :12: :119:

Aynen hee..400cc den küçük takılsaydı doktorlar gırtlak gırtlaga gelirdim gerçektende.Çünkü benim beklentimi ancak karşıladı...

Merhabalar.. Uzun zamandır takipteyim Naci beye ben yag enjekte için başvurdum ama yapmıyor vede tavsiye etmiyor.. Benim korkum tam iyileştikten sonra silikonu kulananamak yani darbede yada başka bir basınç uygulandıgında ne oluır.. Her şeyi paylaşmışsınız birde eşlerinizin yorumlarını paylaşsanız daha net anlaşılır belki bu duruma bakış açısı.. Benim eşim istemiyor çok tepkili peki sizin eşlerinizin tepkisi ne durumda.. Naci bey şuan yurt dışında oldugu için ileri tarihte randevum eşimin yanında aradıalr bide beni kem küm ettim am asöyledim ve çok kızdı ama yine gidicem :5:

Back