crocu nun çeyizcikleri......:)

Güle güle kullan canım bu bardaklardan var bende de.O yüzden bardaklarını almayacagım ben çay seti alırken

teşekkürler canım:)
benim hazırda çay bardağımda yoktu iyi oldu canım.43 parça set herşeyi var içinde:)

Canım güle güle kullan :) Çok güzel bence bu model.

teşekkürler canım benim:) aslında senin viyana modelinden istiyordum 6kişilik takımı 370tl civarlarında, ben bu modelin 12kişiliğini 288tlye almış oldum:)) ankamalde sordum bu pazar aynı model 6 kişiliğe 200tl dedi:)) çok karlı oldu çookkkk:)))

canım internttenmi aldın hangi siteden aldın güle güle kullan balım çok güzeller

evet canım netten alcım. ceyizevi.com adlı siteden aldım aynı gün kargo yaptılar hemde çok uyguna ladım 43parça 288tl:))) daha güzeller senin olsun

teşekkürler canım:)
benim hazırda çay bardağımda yoktu iyi oldu canım.43 parça set herşeyi var içinde:)

Canım bende bardaklı set alsam da evdekileri günlük kullanırım artık.Fiyatı uygun canım bende çeyizevinden pike aldım sorunsuz geldi.Güvenilir bir site

evet canım netten alcım. ceyizevi.com adlı siteden aldım aynı gün kargo yaptılar hemde çok uyguna ladım 43parça 288tl:))) daha güzeller senin olsun

aslında çok çok uygun bende alsammı diyorum geçen gün paylaşmıştın not almamışm siteyi bende bunu beğenyorm ama bardaksız ve çay kaşıksızmı alsam diede düşünüyorum ama ama çok güzel canım uyguna aldın sen

Canım bende bardaklı set alsam da evdekileri günlük kullanırım artık.Fiyatı uygun canım bende çeyizevinden pike aldım sorunsuz geldi.Güvenilir bir site

tabak çanağı doldurmuşum ama hiç bardak almamışım onu farkettim şimdi:)) evet canım güvenilir bi site burdan diğer arkadaşlarada tavsiye edelim:)

evet canım yaa çok çok uyguna aldım. hisarın kendi mağazasında 6 kişiliğine 200tl dedi üstelik şekerlik süzgeç falanda yok. ihtiyacın varsa kaçırma bence uzun zamandır çay seti bakıodum ben en uygun burada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…