crocu nun çeyizcikleri......:)

kesinlikle harikalar canım yaa bayıldım:) hatta bi kaç tane daha alayım diyorum

bende alacam ubnlardan çok güzeller gerçekten canım güle güle kullan özellikle ortadaki modelden çok istiyorum

Ben her optimuma gittiğimde bakar iç geçirirdim bi gün benim olacaksınız derdim. Çeyizime aldım işte sonunda çok güzeller ortadakinin geceliğini almıştım o kadar şeker ki her şeyi güzel :)

Ben her optimuma gittiğimde bakar iç geçirirdim bi gün benim olacaksınız derdim. Çeyizime aldım işte sonunda çok güzeller ortadakinin geceliğini almıştım o kadar şeker ki her şeyi güzel :)

canım zaten sen evlennincede senden çok bilgi alcaz seviyorum seni yani bu markayı hiç duymamıştım bide sen herşeyi kaliteli alıyorsun :))))))

saç kurutma makinesini çok merak ediyorum bende evlenceğim zamanda alcam o markadan canım

kızlar bende bu cicilerde sipariş vermeye karar verdim maaşımı almayı bekliyorummmnisan ayı hiç harcamasız atlatmam lazım

ben maaşı bekleyemicem bikaçtane daha alcam ve çamaşır olayına ara vercem canım:)) günnur bu konuda bir numara çok şey öğrendim ondan canım benim o:))

son olarakta bunu aldım içimde kalmasın:))) aslında külotta alıcaktım ama istediğim modellerin bedeni kalmamış belki sonra alırım

Allah mutlu mesut etsin,ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşALLAH...Hepsi çok güzel hayırlı olsun.

Canım benim sen de Ankaradasın bildiğin bir gelinlikçi var mı? Ben araştırmaya yeni başladım beğendiğim model de bu yaa. Uygun bir fiyata diktirmem lazım tanıdık bir yer olmayınca kazıklıyorlar. Pazar payı çok büyük oluyor çünkü.

Sütyenin de çok güzel canım. Güle güle kullan

günnurcum çok hoş bi modelmişş bayıldım:) pronovias mı bu? benim tanıdığım yok ama pronoviassa onun modellerini tıpa tıp diken bi yer varmış kızılayda öğrenirim canım. hatta bugün tunalıya gidicem lazere ordada modaevi çok, ordaki kızlara sorarım canım

Eki Görüntüle 402385
kızlar uzun zamandır hisar çay setlerinden istiyordum. çeyizevi adlı sitede gayet uyguna buldum. birinci sorum burdan alışveriş yapanınız oldumu? güvenilirmi?
ikincisi aynı modelde 25 parça olan set 320tl iken;
HSAR MONACO OVAL 25 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com
42 parça olan set 288tl;
HSAR MONACO 42 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com

linklerini koydum bakıp bana fikir verebilirmisiniz kızlar aklım karıştı?

Canım ben monacoyu çok seviyordum aryıldızdan ona benzer bir modeli almıştım. Diğer çay seti de hediye geldi çatal kaşık takımıyla. Uygun olan daha fazla parçaya sahip bence siteyi telefonla arayıp sor belki daha fazla parça alana kampanya yaptıkları için böyledir fiyatlar.Hisar kesinlikle çok kaliteli. Çok teşekkür ederim canım öğrenirsen o kadar mutlu olacağım ki pronovias bu model de.

Son düzenleme:
country tarzı şeyler almışsın canım çok hoşlar inş evini döşenmiş haliylede de buradan görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…