Çok güzeller değil mi yaaa :) İnsan her modele bayılıyor, tasarımları ve kaliteleri de harika güle güle kullanalım canım benim ne demek hepimiz buradan bir şeyler duyuyor öğreniyoruz. İnşallah daha da güzel şeyler öğreneceğiz.
kızlar çeyize ara verdim mi demiştim? yok yok siz yanlış duymuşsunuzbunlar yeni cicişlerim asıl şimdi ara veriyorum
not:beni bu markayla tanıştıran günnürcuğuma teşekkürleri borç bilirim
Eki Görüntüle 400079 Eki Görüntüle 400080 Eki Görüntüle 400078
bende alacam ubnlardan çok güzeller gerçekten canım güle güle kullan özellikle ortadaki modelden çok istiyorum
Ben her optimuma gittiğimde bakar iç geçirirdim bi gün benim olacaksınız derdim. Çeyizime aldım işte sonunda çok güzeller ortadakinin geceliğini almıştım o kadar şeker ki her şeyi güzel :)
bende alacam ubnlardan çok güzeller gerçekten canım güle güle kullan özellikle ortadaki modelden çok istiyorum
canım zaten sen evlennincede senden çok bilgi alcaz seviyorum seni yani bu markayı hiç duymamıştım bide sen herşeyi kaliteli alıyorsun :))))))
saç kurutma makinesini çok merak ediyorum bende evlenceğim zamanda alcam o markadan canım
kızlar bende bu cicilerde sipariş vermeye karar verdim maaşımı almayı bekliyorummmnisan ayı hiç harcamasız atlatmam lazım
seksü cicilerini güle güle giy canım : )
Allah mutlu mesut etsin,ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşALLAH...Hepsi çok güzel hayırlı olsun.
son olarakta bunu aldım kızlarrrrr
Eki Görüntüle 402133
Canım benim sen de Ankaradasın bildiğin bir gelinlikçi var mı? Ben araştırmaya yeni başladım beğendiğim model de bu yaa. Uygun bir fiyata diktirmem lazım tanıdık bir yer olmayınca kazıklıyorlar. Pazar payı çok büyük oluyor çünkü.
Sütyenin de çok güzel canım. Güle güle kullan
güle güle kullan canım takımlarımız aynıymış:)
Eki Görüntüle 402385
kızlar uzun zamandır hisar çay setlerinden istiyordum. çeyizevi adlı sitede gayet uyguna buldum. birinci sorum burdan alışveriş yapanınız oldumu? güvenilirmi?
ikincisi aynı modelde 25 parça olan set 320tl iken;
HSAR MONACO OVAL 25 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com
42 parça olan set 288tl;
HSAR MONACO 42 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com
linklerini koydum bakıp bana fikir verebilirmisiniz kızlar aklım karıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?