- 19 Aralık 2011
- 718
- 0
- 316
country tarzı şeyler almışsın canım çok hoşlar inş evini döşenmiş haliylede de buradan görürüz :)
çok teşekkürler canım:) inşallah ogünler geldiğinde neden olmasın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
country tarzı şeyler almışsın canım çok hoşlar inş evini döşenmiş haliylede de buradan görürüz :)
son olarakta bunu aldım kızlarrrrr
Eki Görüntüle 402133
Akşam Günnur'un topicine yaptığım son yorumdan sonra PC'im dondu kuzum sana yorumumu yapamadım:) Çok güzel ve seksi görünüyor.Güle güle kullan Çiğdemcimm
![]()
kızlar buda benim 12 kişilik hisar monaco çay setim;
Eki Görüntüle 406706
Eki Görüntüle 406706
Güle güle kullan canım bu bardaklardan var bende de.O yüzden bardaklarını almayacagım ben çay seti alırken
Canım güle güle kullan :) Çok güzel bence bu model.
canım internttenmi aldın hangi siteden aldın güle güle kullan balım çok güzeller
teşekkürler canım:)
benim hazırda çay bardağımda yoktu iyi oldu canım.43 parça set herşeyi var içinde:)
evet canım netten alcım. ceyizevi.com adlı siteden aldım aynı gün kargo yaptılar hemde çok uyguna ladım 43parça 288tl:))) daha güzeller senin olsun![]()
Canım bende bardaklı set alsam da evdekileri günlük kullanırım artık.Fiyatı uygun canım bende çeyizevinden pike aldım sorunsuz geldi.Güvenilir bir site
aslında çok çok uygun bende alsammı diyorum geçen gün paylaşmıştın not almamışm siteyi bende bunu beğenyorm ama bardaksız ve çay kaşıksızmı alsam diede düşünüyorum ama ama çok güzel canım uyguna aldın sen
Eki Görüntüle 406706
güle güle kullanbu takımı sende görüp beğenmiştim fiyatıda çok uygunmuş
sorunsuz geldiğine sevindim yalnız bişey sorcam tepsinin içindeki deri parçada sete dahil mi :26:
![]()
Çiğdemcimmmmm güle güleee kullann cnm bnmmmmmm![]()