Ben beyazını beğendim canım.
bernardodan canım.tanesi 29tl ama 2.ürüne %50 indirim kampanyasına dahil. alayımmı sence?
3 tanesi 60 tl den fazlaya gelcek sanırım çok değilmi canm
canım herşeyin çok harika bernardodan olan kahvaltı setini alamadım üretimi kalktı galiba çoğu arkadaşta var forumda çok şirin güzel günlerde kullan bıçak setimiz aynı
çeyiz alışverişine ara versemde annecim bana bu güzellikleri almış.evdede kullanıyoruz herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 390356
öncelikle gülele güle kullan hepsini çok beğendim. bıçakları bende almak istiyordum ama çok kararsızdım hiç kullananda yok etrafmda madem siz memnunsunuz bende alayım ozaman :13:
Çiğğdeemmmm bebişimmm unuttunn beniiiii:76:
Tatlımmm çeyizee ara verenn gizoşla ben değilmişim yalnızca anlaşılann sende bizdensinnn bitanemmm. E malumm bahar geldi havalar ısınıooo dolaplarrr yeni cicilerle dolmak istio
Canım bu kavanozları naptın? benm gözümden kaçmış olacak:S Umarımm beyazı tercih etmişsindirrr biliosunn her mutfağaaaa ve her renge kusursuzz yakışırrrE tarzımıza da hitap ediooo daha nooolsunn
çeyiz hazırlığın çok zevkli canım ya kahvaltı yakımını çok çok uyguna almışsın ben de bernardonun romance serisini aldım ama senin ki kadar uygun olmadı:)) güle güle kullanırsın inşallah
ayyy kuzum kusura bakma hiç görüşemedik senle unuturmuyum seni( buraya girdikçe bişeyler alasım geliyo o sebepten az giriyorum ama hepiciğinizi takip ediyorum tatlım canım ya kavanozlarda çok karasız kaldım fiyat konusunda aşağı yukarı 60tl bişey yapıyor bazıları pahalı diyince kararsız olan ben hepten karasız kaldım ( sen ne diosun bitanem sence fiyatı nasıl?? alırsam beyaz alıcam canımcım.
Sağ ol bebiiiikim biliorumm
Canım 60 gerçekten çok! gümüşten falan mı yapmışlar ya hu? Altı üstü şeker meker koyıciiiizzBiraz daha bekle. Hem öyle 60 TL'yi gerektircek bi özellik göremedm.. ben mi göremedm acabaakiii?:26:
Karar senin tatlışım da ben 60 TL 3 kavanoza vermezdimmm verirsemde çok ölüpp bitmem lazım
aynen kuzum 60 çok gerçi branbantia alsam daha fazla ama alt tarafı dediğin gibi şeker meker koycaz. bekliorum bakalım yine şu indirim çekleri falan olsada ucuza kapatsam
kızlar çeyize ara verdim mi demiştim? yok yok siz yanlış duymuşsunuzbunlar yeni cicişlerim asıl şimdi ara veriyorum
not:beni bu markayla tanıştıran günnürcuğuma teşekkürleri borç bilirim
Eki Görüntüle 400079 Eki Görüntüle 400080 Eki Görüntüle 400078
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?