canım benim bende özledim:) çok sevindim bak şimdi yoklğumu farketmeni:) 4günlük bi fuar maceram vardı ondan uzak kaldım buralardan.öpüyorum tatlım
Evlilik fuarı mı yoksa canım
Bu arada sizin evlilik ne zaman ksımetse tatlım?
hahaha yok kuzum işle ilgili bi fuardı:) ama yakında mobilya fuarı var ona gitmeyi düşünüyorum bak:) ahh onu hiç sorma canımı sıkan bi konu bu sürekli erteleniyoben sabırsızım biraz ertelendikçe canım sıkılıyo
İzmir'de evlilik fuarı olucakmış sanki, sabah iş arkadaşım söylüyordu. Uzak bana ama
En hayırlı zamanda olsun inşallah kuzum. Hiç canını sıkma...
bende bakayım bakalım ankarada nezamn var evlilik fuarı güzel olur yaa okadar firmayı bir arada bulmak imkansız başka zaman. sağol canım bende öyle teselli ediyorum kendimi geç olsun güç olmasın dimi:)
Ankarada da vardı ama neydi:26:
Senin söylediğin mobilya fuarı olabilir canım benim Ankara'da diye duyduğum... Aynen oyle balım, geç olsun güç olmasın. Yaşın kaçtı bu arada?
Ölümüne kankayız
İzmir'de evlilik fuarı olucakmış sanki, sabah iş arkadaşım söylüyordu. Uzak bana ama
En hayırlı zamanda olsun inşallah kuzum. Hiç canını sıkma...
Canım merhaba izmirde nerede evlilik fuarı olacakmış bende izmirde yaşıyorum gidebilirim uygun olursa fikir olması açısından
çeyizini güzel günlerde kullanmanı dilerim hepsi çok güzel
kızlar ben bu cicişleri çok beğendim ama çok karasız kaldım.siz olsanız hangisini alırdınız?
Eki Görüntüle 376637 Eki Görüntüle 376638
kızlar ben bu cicişleri çok beğendim ama çok karasız kaldım.siz olsanız hangisini alırdınız?
Eki Görüntüle 376637 Eki Görüntüle 376638
nerde bunlar canm ne kadar:26::26: ben olsam dedim ama bende karar veremedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?