crocu nun çeyizcikleri......:)

tatlı çiğdem diyebilirsin bana crocus ingilizcesi
turkuaz nevresimi annem çok beğendi bende hatrı kırılmasın diye aldım ama bende beğendim:)
yorgan termal mikrofiber yorgan.kaztüyü olanlar pahalı.birde bakımı zor diye duymuştum kaztüyü için
sarev morlu değilde krem renkli sırf saten olan varya onu iade ettim canım çünkü çok kullanışsız geldi kullanamadıktan sonra almann manası yok dimi
sor tatlım sor sıkılmam ben.öpüldün

kızlar bu deterjan kutularını almayı düşünüyorum tchibodan sizce nasıl? fiyatı 22tl olması lazım benzer bişeyi daha uygun bulabilirmiyim ne dersiniz?

Ayy şu telaffuzdan beni kurtardığın için öyle mesudum ki Çiğdemcimm yaa:)) Cidden çok zor bi kelime crocu
Hatrı kırılmamalı annelerimizin tabii canım ama gayette güzel, ben ne zaman annemin beğendiği ama kendimin ilk etapta beğenmediği bişeyi alsam ya da şöyle soliim annem zorla aldırsa zamanla o şeye bayılıorum sonra da annem diyor ben sana demiştimm
içgüdü sanırım böle bişii
Valla canım gelin yatağı için almıştın onu ama bence çok iyi etmişsinn iade etmekle ben gelin yatağı bole bembeyaz parlak saten olayını hiç sevmiyorum, huyum kurusun daha once de demiştim ekru, krem, yani koyu beyaza kaç bebişim ya da en güzeli pembe-beyaz bi kombin ben muhtemelen oyle yaparım pembe olayını abartıp fuşyaya bile döndürebilirim.
Evet microfiber bende istiyorum balım ama daha onlara dalmadım, zamanla bakıciiiiz bakalımm

Tekrardan güle güle kullan bebişim. Çeyiz topiğinin takipçisiyim

kızlar bu deterjan kutularını almayı düşünüyorum tchibodan sizce nasıl? fiyatı 22tl olması lazım benzer bişeyi daha uygun bulabilirmiyim ne dersiniz?
Eki Görüntüle 366161

Bana bu tarz tasarımlar öyle soğuk geliyor ki.. Bence sende bir daha düşün canım. Ben deterjanımı şole pembişli çiçekli böcekli bi kutuya koyarım kesin aa hatta Tepe Home'dan aldığım kutuya bile koyabilirim. Ahh bir gelseydi kargomda göreydim iyiydi

gelin yatağı konusunda pelinimin dediği yoruma şiddetle katılmakla birlikte deterjan kutularına bende şu sıra çok bakar oldum ama yine peloş gibi düşünüp pembeli çiçekli bir kutu bulacağım yada kendim yapacağım birkça blogda değişik şeyler görmüştüm ama açıkçası şu sıralar düğün hazırlığı yapan arkadaşımda deterjan kutusunu aldırdım ne yazıkki bende beğeniyorum zaten country ve modern tarzın ortasında geçmiş ve gelecekte sıkıştım araftayım cümbüş olcak evim

kısa ve net gönlünden geçeni allll güzel bence deterjan kutumuzu bile düşünüyoruz biztchibo kalitelidir sevdiğim biryerdir ama başka pembeli birşey istersende düşün bide ayy bunun deterjanı var calgoniti koyucak kutu var hani büyük kutularda deterjanı alırsın biryere koyarsın calgoniti bide toz deterjanı cicili bicili kutulara koyarsınnn ayyyy ne teferuat

Alllllaaahımmmmmm:)))))
kızlar herseymiz tam da bi deterjan kutumuzmu eksikk :))
yerim ben hepinizi tek tekkkkbırakın ceyizleri de topiğime de bakın çok cici seyler ekledimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 366161

Bunlar su an satışta mı ben ne zamandan beri bekliyorum çok sevindim yrn giderim burda bazı başlıklarda farklı modeller de gördüm ama bu dah güzel sanki

Alllllaaahımmmmmm:)))))
kızlar herseymiz tam da bi deterjan kutumuzmu eksikk :))
yerim ben hepinizi tek tekkkkbırakın ceyizleri de topiğime de bakın çok cici seyler ekledimmmmmmmmmmmm

sorma nilim yaaa herşeyimiz bitti bi bu kaldı hemen bakıcam topiğine:)

canım gelin yatağı mevzusunu en sona bırakcam.yatak odamı falan alayım öyle beğencem:)

ya siz nasıl bişey beğendinizki pembeli cicili söyleyin bakim:2:

aynen pelincim annemin aldığı okadar çok şey varki şuan bayıldığım.birgün resimleyip koyucam hepsini:)
canım yaa gelin yatağı için bende saten almakla ne büyük hata ettiğimi anlayıp hemencecik geri döndüm. sanırım bende pempeli beyazlı çiçekli böcekli bişiler alabilirm.yada english home wedding setlerden.beklemeye karar verdim canım.önce yatak odamı alıcam ona göre gelin yatağı yapıcam.hatta bak almak istediğim tayak bile belli.yatak başlığına ve tuvalet masasına bayıldım

Bence de hiç acele etme gözüm. Amaan günler torbaya girmedi ya En son alman taraftarıyım bende.

Bu arada bu takıma bende bayıldım cicişim, yatak odasında victorien tarzda ayrı bir hava katıyor ya hu! seviyorum işte napiim!

çok güzel dimi.bak bu yatak başlığının farklı bi modelinide ekliyorum kesinlikle çok hoşş

meraba bu hangi markanın çok güzelmiş burdan yazamıyorsanız özelden yazabilirmisiniz

meraba bu hangi markanın çok güzelmiş burdan yazamıyorsanız özelden yazabilirmisiniz

canım yatak odası takımını soruyosan gözübüyükmobilya. yatak başlığının aynısı yatsanda satılıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…