Harika aldıklarına bayıldım canım Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
kızlar bu deterjan kutularını almayı düşünüyorum tchibodan sizce nasıl? fiyatı 22tl olması lazım benzer bişeyi daha uygun bulabilirmiyim ne dersiniz?
Eki Görüntüle 366161
çok beğenerek takip ediyorum çeyizini :) sevdiğinle beraber güzel günlerde kullanırsınız inş
kızlar bildiğiniz üzere dekorasyon.com adlı siteden 250tl lik indirim çeki almıştım.istediğim ürünleri sipariş ettim ürünler geldi buraya kadar sorun yok.
sarevden saten nevresim takımı almıştım geldiğinde içime sinmedi iade etmek istedim, telefonla görüştüm kabul ettiler. hatta istediğim ürünle iade ettiğimin arasında 30tl fark çıktı onuda kapıda peşin ödicektim.iade etceğim ürünü gönderdim yerine almak istediğim ürünü sipariş ettim burdada sorun yok.
ardından bana telefon geldi neymiş iade ettiğim ürünle almak istediğim arasında 205tl fark var siz 30tl yazmışsınız.şaka gibi şok oldum. nasıl olur ben muhasebiciyim yaptığım hesaptan eminim dedim.meğerse ilkinde geçerli olan indirim bunda geçerli değilmiş.yani indirimsiz liste fiyatından vereceklermiş.nasıl sinir oldum anlatamam.
e indirim çekim var benim o nerde diyorum o geçerliliğini kaybetmiş.değişim yaparız derken bunu söylemiyorlar ama. bidaha bu sitenin ne indirim çekini alırım nede alışveriş yaparım!
kızlar bildiğiniz üzere dekorasyon.com adlı siteden 250tl lik indirim çeki almıştım.istediğim ürünleri sipariş ettim ürünler geldi buraya kadar sorun yok.
sarevden saten nevresim takımı almıştım geldiğinde içime sinmedi iade etmek istedim, telefonla görüştüm kabul ettiler. hatta istediğim ürünle iade ettiğimin arasında 30tl fark çıktı onuda kapıda peşin ödicektim.iade etceğim ürünü gönderdim yerine almak istediğim ürünü sipariş ettim burdada sorun yok.
ardından bana telefon geldi neymiş iade ettiğim ürünle almak istediğim arasında 205tl fark var siz 30tl yazmışsınız.şaka gibi şok oldum. nasıl olur ben muhasebiciyim yaptığım hesaptan eminim dedim.meğerse ilkinde geçerli olan indirim bunda geçerli değilmiş.yani indirimsiz liste fiyatından vereceklermiş.nasıl sinir oldum anlatamam.
e indirim çekim var benim o nerde diyorum o geçerliliğini kaybetmiş.değişim yaparız derken bunu söylemiyorlar ama. bidaha bu sitenin ne indirim çekini alırım nede alışveriş yaparım!
Ayy canım şoktayım şu an.Ne saçma şeymiş bu anlamadım.Keşke hiç değiştirmeseydin yaa.Şimdi ne olacak peki,ne yapacaksın?
Öyle saçmalık olur mu ya hayret bir şey bence kabul etme ne demek çek geçersiz...
Çiğdemcim şaka gibi!!
bu ne biçim düzen yaa.. peki neyde geçerliymiş indirim çekin?
paranı iade mi isteyeceksin?
haksızlığa gelemiyorum yaaa
kartıma iade istedim canım liste fiyatına heryerden alabilirim zaten.yaptıkları çok saçma. iade etmekle iyi yaptım içime sinmemişti çünkü
üzüldüm şimdi yaumarın en kısa zamanda sorunu çözerler dün ben de 2 çek kullandım 200 TL lik almıştım inşallah bende de aynı sorun çıkmaz :26:
Peki diğer aldıgın ürünler ne oldu hepsini mi iade edeceksin.Bunu da ögrenmiş olduk sayende
yok canım.sadece nevresimin iadesini yaptım onun parasını geri ödicekler
Umarım onun da ücretinde bir sorun çıkarmazlar çünkü çek üzerinden daha indirimli iade de edebilirler ücreti.Konustun mu ne kadarın iade edilecegini?
değişim yada iade dersen sendede aynı sorun olabilir canım.aman değişim yapmıcak şeyler alsaydın
2 nevresim 4 tane havlu sitesinde güzel görünüyorlardı umarım öledir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?