• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

çok saçma.. ÇOKK.. Şikayet et.. Gerçekten para iadesi isteme senin için yeni bi çek düzenleyebilirler.. En azından iade ettiğin nevresimle aynı fiyatta olan başka bi ürünü sana yollayabilirler.. Sonuçta senin o çeki alma amacın oydu.. Benim siparişlerimde kuşlu kahve fincanı vardı ve defoluyduu hemen aradımm ayıplı mal yollamışsınız diye geri yollayın denildi aynı fiyattan başka bi ürün alıcam güvenim kalmadı dedim olmaz demişti ya o ürünün indirimli fiyatından para iadesi ya da parapuan gibi bişi zırvaladı.. O an işim çıktıı müdür aramasaydı neler neler derdimm değişim talebiyle yolladım.. neyse ki değişip sorunsuz geldi :) kabul etme hepsini geri yollayabileceğini söyle o çeki senin için aktif hale getirmeleri gerekiyor.. çek içinde para verdiğini unutma..

canım benim bende özledim:) çok sevindim bak şimdi yoklğumu farketmeni:) 4günlük bi fuar maceram vardı ondan uzak kaldım buralardan.öpüyorum tatlım:16:

canım benim bende özledim:) çok sevindim bak şimdi yoklğumu farketmeni:) 4günlük bi fuar maceram vardı ondan uzak kaldım buralardan.öpüyorum tatlım:16:

:54:
Evlilik fuarı mı yoksa canım:52:

Bu arada sizin evlilik ne zaman ksımetse tatlım?

:54:
Evlilik fuarı mı yoksa canım:52:

Bu arada sizin evlilik ne zaman ksımetse tatlım?

hahaha yok kuzum işle ilgili bi fuardı:) ama yakında mobilya fuarı var ona gitmeyi düşünüyorum bak:) ahh onu hiç sorma canımı sıkan bi konu bu sürekli erteleniyo:( ben sabırsızım biraz ertelendikçe canım sıkılıyo:(

hahaha yok kuzum işle ilgili bi fuardı:) ama yakında mobilya fuarı var ona gitmeyi düşünüyorum bak:) ahh onu hiç sorma canımı sıkan bi konu bu sürekli erteleniyo:( ben sabırsızım biraz ertelendikçe canım sıkılıyo:(

İzmir'de evlilik fuarı olucakmış sanki, sabah iş arkadaşım söylüyordu. Uzak bana ama:(

En hayırlı zamanda olsun inşallah kuzum. Hiç canını sıkma... :54:

İzmir'de evlilik fuarı olucakmış sanki, sabah iş arkadaşım söylüyordu. Uzak bana ama:(

bende bakayım bakalım ankarada nezamn var evlilik fuarı güzel olur yaa okadar firmayı bir arada bulmak imkansız başka zaman. sağol canım bende öyle teselli ediyorum kendimi geç olsun güç olmasın dimi:)

bende bakayım bakalım ankarada nezamn var evlilik fuarı güzel olur yaa okadar firmayı bir arada bulmak imkansız başka zaman. sağol canım bende öyle teselli ediyorum kendimi geç olsun güç olmasın dimi:)

Ankarada da vardı ama neydi:26:
Senin söylediğin mobilya fuarı olabilir canım benim Ankara'da diye duyduğum... Aynen oyle balım, geç olsun güç olmasın. Yaşın kaçtı bu arada?
Ölümüne kankayız:27:

Ankarada da vardı ama neydi:26:
Senin söylediğin mobilya fuarı olabilir canım benim Ankara'da diye duyduğum... Aynen oyle balım, geç olsun güç olmasın. Yaşın kaçtı bu arada?
Ölümüne kankayız:27:

24yeni bitti canım:) sen kaç yaşındasın?:21:

Canım merhaba izmirde nerede evlilik fuarı olacakmış bende izmirde yaşıyorum gidebilirim uygun olursa fikir olması açısından :21:

Canım merhaba izmirde nerede evlilik fuarı olacakmış bende izmirde yaşıyorum gidebilirim uygun olursa fikir olması açısından :21:

Merhaba canım...

Evet iyi olur gerçekten.

22 Mart - 25 Mart 2012 Tarihleri arası - Evlilik Öncesi Hazırlık Fuarı - Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi – İzmir.

kızlar bunlarda annemin bana aldığı günlük kullanmak için taç teflon tencerelerim ve sahan setim:) birde seramik tencere alırsam tencere olayını kapatcam:21:
$tac-granit-3lu-guvec-set-106369_1307205726.webp$237.webp

deniz kabuklu nihalemi unutmayalım lütfen:))) amasradan almıştım:))
$SDC11330.webp

kızlar markafonide sunset kampnaysı vardı bende bi takım kaptım:)) resim ekleyemiyorum linki burda bakmak istersiniz;
STYEN TAKIM

kızlar ben bu cicişleri çok beğendim ama çok karasız kaldım.siz olsanız hangisini alırdınız?
$634631038241966563.webp$634631044400218516.webp

Back
X