evet canım gidicem ama adeti beklemeliyim yoksa hemen gideyim mi ona karar veremedim:44:
canım adetin 2. günü git..hem hormonlarına bakar hemde vajinadan muayene ederk yumurtlama durumunu görür..aman iyi bir doktor bul ve ona git...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gidicem ama adeti beklemeliyim yoksa hemen gideyim mi ona karar veremedim:44:
bu gidişle bir doktor yoluda bize görünüyo..
hala bebek yok bizdede.
en son gittiğimde doktora birşeyin yok dedi ama hala bebekde yok :18:
bende gidicem doktora.ama nereye kşme gideyim bilmiyorum.hiç bildiğim bir doktorda yok burada.varmı bildiğiniz bir doktor ankarada.
Canım yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi diye biyer var orada şükran hanıma gidiyorum ben
tavsiye ederim hatta bu sitede de ona giden birsürü kişi var,
diğer 2 doktor 1 katta o tek başına bir katta..hastası çok...çok yoğun
bir de sevgi hanım var çağ hastanesinde onun iin de çok iyi diyorlar
bilemiyorum tercih senin
linada muayene ücreti 25 tl tahliller için de belli bir ücret ödüyosun
kanda gebelik de 25 tl
:94::94::94:çok geçmiş olsun bacımmmmGalıba ben zehırlendm
gıda zehırlenmesı labılırmıs
dun oglen tavuk yedım burda
bı hasta da zehırlenmişşşşşşşşşşş:95::95::95:
çok mide bulanıyooooooooo![]()
adet oldum ulaaa![]()
ah canım yaaaaaaaa evde tek kalma sakın sonuçlardan haberdar et biziii seviyorum senii geçmiş olsunselam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için.![]()
ooooooooooooo ösledinmi beniAy beste yapın bari biriniz cano nerde
hiçbirinizde hiçbi güzel bişİ olmadıMI bugün yaaaaaaaaaaaaaaaav
bu beste mediye gelsin
sıkabilirim sıkabilirim preseedimi sıkabilirim
kalabilirim kalabilirm hamile kalabilirim..
içebilirim içebilirim soğan da içebilirim
yeterki o gelsin 9 ay yatabilirim:26:![]()
cnm bende ilk muayene için ona gittim.hatta eşimin hemşerisi çıktı falan..ama ben pek sevemedim o kadını.bize ilk gitmişiz erkek doktorları kötüledi..erkek doktorların muayene ederken hoşlandıklarını falan anlattı..benimde tuhafıma gitti açıkcası..o bana sen çabuk hamile kalırsın dedi..2 aya kalmadı hamile kaldım.düşükten sonra aramadımda gitmedimde bilmiyorum cnm ya..off sen memnunsun yani ölemi?
ooooooooooooo ösledinmi benioldu olduuu temel attık bizde dün gece yanlız ilk kez bişi olduuu ilişkiden sonra 1 saat yattım ayaga bi kalktım sperm şarrrrr diye döküldü kan aktı sandım kızzz bu içede durunca su gibimi oluyo:26::26::26:
yani bilmiyorum pek bişey olmadı aramızda sadece muayene etti
1 yıl denemeden sonra ancak bişeyler yapabilirim seni yıpratmak istemem kendiliğinden olmazsa o zaman uğraşırız demişti...ama bi sorun yok hamile kalabilirsin demişti
ısınmıştım ben..
ama erkek doktorlarla ilgili ayıp etmiş bence çok kızdım![]()
selam canlarım nasısınız biz dün akşam biz çok sallandık sizde hissettinizmi istanbuldakiler arkadaşlar
ne zaman nerde kızzgece 12 de ise biz müsayit değildik
![]()
kocaeli gece 4 te oldu korktum valla aman allah duyurmasın kimseye
abowwwww topikte in cin top oynuyooooo
kış kış cinler kış kış yallah cinler yallahh
cin çık cin çık cin çık yallah cinler yallah
![]()
pembe dana bebeklerin nasılllll kayınvalidem okudu sana canımmm![]()
teşekkür ederiz canım benim. vallahi bebekleri hissedemiyorum, canım sıkılıyor tabiii. çok mu kuruntu yapıyorum bilmem ama...3 hafta bekleyemeyeceğim dr.a gitmeyi. önümüzdeki hafta geçsin atlar giderim sanırım. şimdilik idare ediyorum işte anlayacağın...gözle görünr bir kanama yok ama![]()
canım ne 3 haftasıııı ben bile tek bebekle 15 günde bir gidiyordum ilk 3 ay 15 günde bir doktora gideceksinnnn 3 ay sonra ayda 1 kere olacakk senin düşük tehliken var hiç 3 hafta bekleme bizide haberdar ett en son bir kese kanıyo demiştin valla içim hop hop ediyor seni düşündükçee çok dikkat et nolurrr![]()
normal şartlarda 2. gidişte kalp atışı duyulur ya, ben 2 hafta üstüste gittim doktora ve erkenden duyduk bebişin birinin kalp atışını. o yüzden periyod 3 hafta oldu bu sefer.aslında sizlerle aynı haftada 3. kontrolüm gerçekleşecek.
kanam zaten en baştan beri olası birşeydi kan değerlerim iyi çıkmasına rağmen ilaçlarıma aynen devam dedi dr.um. tabii bu dışarıda olabilir o zaman hemen geleceksn dedi. düşük riskine karşı...
tabiiiiki ben dayanamayacağımmmm, haftaya bile gidebilirim![]()