Crafty Sevenler Kulubu

güüüüünaydın tatlı anniş aday adaylarım... nasılsınız bakem.. geçmişi tam okuyamadım... medi + şebo geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin kendinize..
medim tarantulalara karşı yürüyüş yapalım :) bende öyle çok basıldım.... malum 5 ev aynı mahallede oturunca bir de dengesizlik olunca insanda habersiz gelirler yaaani..

craftym... senin de avatarını yiiim çok tatlı beya :)

çok uykum var .. stop. :)

çok uykum var gece ikide yattım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu aksam eve gıder gıtmez yatıcam hiçbişey yapmıycamm hiçbişey
yemek bile yapmıcam:46::63::63:

güüüüünaydın tatlı anniş aday adaylarım... nasılsınız bakem.. geçmişi tam okuyamadım... medi + şebo geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin kendinize..
medim tarantulalara karşı yürüyüş yapalım :) bende öyle çok basıldım.... malum 5 ev aynı mahallede oturunca bir de dengesizlik olunca insanda habersiz gelirler yaaani..

craftym... senin de avatarını yiiim çok tatlı beya :)

çok uykum var .. stop. :)

hehehhehehe
bencede pek tatlı
öle yaptırcam ben teyzesi onu
alcam gelcem sona :)

silamın hello
kop kop hoşgeldin nerelerdesin
Şebooo
kocana naz yapıosundur len sen evde
elini işe de sürmezsin :)
adam bilg başından kalkmadığını bilse zopalar seni :)

kız o olduğu zamanda giriyorumda çok değil ama işlerimide yapmaya çalışıyorum.. hiç bişey diyemez.. :1::1::1::1:

selam kızlar kaç gündür yazamadım kendimi eksik hissettim ya.. ben bu bebek işini çıkardım kafamdan çünkü Allah isterse veriyo biz ne yapsak boş öyle ayaklarımı dikip yatmıyorum artık hemen banyoya gidiyorum sıkıldım yaa üst komşum da hamile hemde 8 aylık kızı var daha küçük ve ayda bir kere ilişkiye girmişler ondada hamile kalmış artık iyice anladım ki bu işler kısmet işi Allah ne dilerse o oluyo biz takla atsakta vermicekse vermiyo

selam kızlar kaç gündür yazamadım kendimi eksik hissettim ya.. Ben bu bebek işini çıkardım kafamdan çünkü allah isterse veriyo biz ne yapsak boş öyle ayaklarımı dikip yatmıyorum artık hemen banyoya gidiyorum sıkıldım yaa üst komşum da hamile hemde 8 aylık kızı var daha küçük ve ayda bir kere ilişkiye girmişler ondada hamile kalmış artık iyice anladım ki bu işler kısmet işi allah ne dilerse o oluyo biz takla atsakta vermicekse vermiyo

kanky
senin kocişte bişi yoktu demi spermlerı normalmiydi?

selam kızlar kaç gündür yazamadım kendimi eksik hissettim ya.. ben bu bebek işini çıkardım kafamdan çünkü Allah isterse veriyo biz ne yapsak boş öyle ayaklarımı dikip yatmıyorum artık hemen banyoya gidiyorum sıkıldım yaa üst komşum da hamile hemde 8 aylık kızı var daha küçük ve ayda bir kere ilişkiye girmişler ondada hamile kalmış artık iyice anladım ki bu işler kısmet işi Allah ne dilerse o oluyo biz takla atsakta vermicekse vermiyo

Sana yürekten katılıyorum cnm.Ben de aynı noktaya geldim.Doktorlar ilaçlar iğneler en son film için çektiğim acı dan sonra hiçbir sorun çıkmayınca bıraktım artık.Ne anlamı var bu kadar zorlamanın demekki Rabbim uygun zaman da vericek diyorum.Bugün ovulasyonum başlıyor her ay bu dönemi atlamadan kendi halimde çalışacağım artık.

İnş. hayırlısıyla koklarız bebişlerimizi...

Sana yürekten katılıyorum cnm.Ben de aynı noktaya geldim.Doktorlar ilaçlar iğneler en son film için çektiğim acı dan sonra hiçbir sorun çıkmayınca bıraktım artık.Ne anlamı var bu kadar zorlamanın demekki Rabbim uygun zaman da vericek diyorum.Bugün ovulasyonum başlıyor her ay bu dönemi atlamadan kendi halimde çalışacağım artık.

İnş. hayırlısıyla koklarız bebişlerimizi...

inşallah canım tevekkül edicez yapacak bişey yok rabbim bizden iyi bilir herşeyin hayırlısını hiç takmayan insanlar pırt diye hamile kalıyo komşum mesela gecen ay benden önce adet olması gerekıyodu ben 9 gün gecikmeyle adet oldum o olmadı bende bişey var galiba dıo ama test mest bişey yapmıyo takmıyo bile en son yaptı hamile doktora bıle gıtmedı daha amaannn gitsem nolcak folik asit vercek diyo bizde böyle gamsız olabilsek her şey yoluna gircek bebek olmasada en azından kafamız rahat olcak

Kızlar artık bir çoğunuzla neredeyse 4 aydır birlikteyiz...Her ay aynı umutları yeşertiyoruz artık üzülmememeyi de öğrendik sanırm.Artık piştik tabiri caizse kabullendik ve bu işin kafaya takmadığımız anda geleceğini biliyoruz.

Ben diyorum ki baştan başlayalım,Şubat topici açalım..Hem yeni arkadaşlar geliyor tanışıyoruz yeni tacrübeler okuyoruz.Hem hamiş haberleri yenilerden de olsa umut veriyor.Liste yapalım yine ...Yenilerde katılsın..MAvilere bürünelim.Olmaz mı??

Kankiler yine buluşur isterse...:61:

Kızlar artık bir çoğunuzla neredeyse 4 aydır birlikteyiz...Her ay aynı umutları yeşertiyoruz artık üzülmememeyi de öğrendik sanırm.Artık piştik tabiri caizse kabullendik ve bu işin kafaya takmadığımız anda geleceğini biliyoruz.

Ben diyorum ki baştan başlayalım,Şubat topici açalım..Hem yeni arkadaşlar geliyor tanışıyoruz yeni tacrübeler okuyoruz.Hem hamiş haberleri yenilerden de olsa umut veriyor.Liste yapalım yine ...Yenilerde katılsın..MAvilere bürünelim.Olmaz mı??

Kankiler yine buluşur isterse...:61:
aç bebik aç
gelirik oraya da aşkolsun :)
ama medi açmak ister mi ona soralım bi
ocak ı o başlattı ya
şubat devam edecekse önce ona soralım :)

oley o zaman len :)
tannsel le benim için liste tutmayın ama
şubat zor geçer bize :)

Oleyyyyyy oleyyy:66::66::66:

Haydi bakalım şenlensin topicimizzzz...Dolsun taşsınnn...
:64::64:

KEyflenelim takmadan ,stres yapmadan bekleyelim bebeklerimizii...
Moral bozmak yok:62:
Aylar geçsede yılmadan sabredip bekleyeceğiz,
Rabbimizin vermedikleri için şükredip sevineceğiz...

Back