Crafty Sevenler Kulubu

Merhaba kızlar...
Topiğin geçmişine şöyle bir göz attım.
Burasıdamı kapanıyor Şubat topiği falan yazıyordu
La başımız döndü bi yerinizde durun
:27:

Oleyyyyyy oleyyy:66::66::66:

Haydi bakalım şenlensin topicimizzzz...Dolsun taşsınnn...
:64::64:

KEyflenelim takmadan ,stres yapmadan bekleyelim bebeklerimizii...
Moral bozmak yok:62:
Aylar geçsede yılmadan sabredip bekleyeceğiz,
Rabbimizin vermedikleri için şükredip sevineceğiz...

çok haklısın cnm..
biz biraz aceleci davrandığımız için olmuyo bence..
mesela ben inanıyorum birgün anne olacağım ama günümüz modern kadını olarak :1: kariyerime göre bebeğin zamanınıda ayarlamak istediğim için en doğru zaman şimdi diye ısrarla şimdi istiyorum.ama etrafımda kendiliğinden bebek sahibi olanlara bakıyorum aman deyip geçiyolar hemen hamile kalıyolar..ama ben hem işime hem sınavıma göre hesap ediyorum:1:

Son düzenleme:
çok haklısın cnm..
Biz biraz aceleci davrandığımız için olmuyo bence..
Mesela ben inanıyorum birgün anne olacağım ama günümüz modern kadını olarak :1: Kariyerime göre bebeğin zamanınıda ayarlamak istediğim için en doğru zaman şimdi diye ısrarla şimdi istiyorum.ama etrafımda kendiliğinden bebek sahibi olanlara bakıyorum aman deyip geçiyolar hemen hamile kalıyolar..ama ben hem işime hem sınavımıdaa göre hesap ediyorum:1:

len sen hala istifa edemedin dimi :)

Merhaba kızlar...
Topiğin geçmişine şöyle bir göz attım.
Burasıdamı kapanıyor Şubat topiği falan yazıyordu
La başımız döndü bi yerinizde durun
:27:

arkadaşım eşşekkkk
nassın iisin??*
bebikim nasıllll
şubat açalım dediler
ok dedik bizde
biliosun bi medi bi ben uyumlu insanlarız :)

çok haklısın cnm..
biz biraz aceleci davrandığımız için olmuyo bence..
mesela ben inanıyorum birgün anne olacağım ama günümüz modern kadını olarak :1: kariyerime göre bebeğin zamanınıda ayarlamak istediğim için en doğru zaman şimdi diye ısrarla şimdi istiyorum.ama etrafımda kendiliğinden bebek sahibi olanlara bakıyorum aman deyip geçiyolar hemen hamile kalıyolar..ama ben hem işime hem sınavımıdaa göre hesap ediyorum:1:

Oooo mistralcim sen benim neleri hesap ettiğimi bilsen gülmekten ölürsün..
dediğin gibi hem yüksek lisans bitsin dedim sonra ev alalım dedim,sonra b,iraz evin tadını çıkarayım dedim,bebeğin burcunu seceyim bu ay doğsun dedim.Şimdi bu yaş en ideal yaş diyoruz en doğru zamanım ama aslında hepsi boş ve şuan bana çok komik geliyor...

En doğru zamanı Rabbim biliyor...

eee Şimdi açıyoruz o zaman Şubat topicini...

arkadaşım eşşekkkk
nassın iisin??*
bebikim nasıllll
şubat açalım dediler
ok dedik bizde
biliosun bi medi bi ben uyumlu insanlarız :)

Kız bu ne :27:
Rvet ikinizde süper uyumlusunuz acayip topik açıp kapatırsınız.:52:

Son düzenleme:
Oooo mistralcim sen benim neleri hesap ettiğimi bilsen gülmekten ölürsün..
dediğin gibi hem yüksek lisans bitsin dedim sonra ev alalım dedim,sonra b,iraz evin tadını çıkarayım dedim,bebeğin burcunu seceyim bu ay doğsun dedim.Şimdi bu yaş en ideal yaş diyoruz en doğru zamanım ama aslında hepsi boş ve şuan bana çok komik geliyor...

En doğru zamanı Rabbim biliyor...

eee Şimdi açıyoruz o zaman Şubat topicini...

dün eşimde aynı şeyi diyo..
o kadar detaylı düşündük ki bugüne kadar..eşim diyoki keşke hiç düşünmeyip hemen deneseydik şimdi büyümüş olurdu diyo..ama düşünemedik işte ne bilelim... umarım daha fazla beklemeyiz.
eşim çok taktı bu ara zaten..o yüzden ben biraz daha rahat olmaya çalışıyorum..birde üst komşumuzun bebeği oldu..geceleri ağlıyo falan sesini duyuyoruz (üst komşumuzun beyi eşimin sınıf arkadaşı) morali bozuluyo tabi eşiminde..
ama adam okumamış etmemiş kuaför eşi ev hanımı..biz zaten 4 yıl okuduk ordan gerideyiz.demi ama?

o kadar detaylı düşündük ki bugüne kadar..eşim diyoki keşke hiç düşünmeyip hemen deneseydik şimdi büyümüş olurdu diyo..ama düşünemedik işte ne bilelim... umarım daha fazla beklemeyiz.
eşim çok taktı bu ara zaten..o yüzden ben biraz daha rahat olmaya çalışıyorum..birde üst komşumuzun bebeği oldu..geceleri ağlıyo falan sesini duyuyoruz (üst komşumuzun beyi eşimin sınıf arkadaşı) morali bozuluyo tabi eşiminde..
ama adam okumamış etmemiş kuaför eşi ev hanımı..biz zaten 4 yıl okuduk ordan gerideyiz.demi ama?

bizde okumasaydık ortaokulu bitirip hemen evlenip cocuk yapsakdık iyi olurdu:1:benim e:1:ltilerimde okumamış mesela :1:büyük eltim dio korunmadığım ilk gece hamile kalırım bilmiyolar yumurtlama günü falan ama çatır çatır doguruyolar bizde bilmeseydik keşkeeeee

bizde okumasaydık ortaokulu bitirip hemen evlenip cocuk yapsakdık iyi olurdu:1:benim e:1:ltilerimde okumamış mesela :1:büyük eltim dio korunmadığım ilk gece hamile kalırım bilmiyolar yumurtlama günü falan ama çatır çatır doguruyolar bizde bilmeseydik keşkeeeee

diyorum ya kuzum
CEHALET MUTLULUKTUR ...

Benim eltimde ilkokul mezunu.Evlenmiş evlendikten sonra bir kez regli olmuş hemen doktoro gitmeye kalkmışlar bebeğim olmuyor diye.Yuhhhhhh dedim bende.
Birde bundan 5-6 yıl evvel karşı apartmanda Bitlismiydi-Siirtlimiydi bir gelin geldi,neyse daha yaşı küçük almış evlenmşler resmi nikahı dahi yok.Evliliğinin ilk ayı reglisine 10 gün var hergün test yapıyor hamile kaldımmı diye :26::27: vallaha kaldı.

Benim eltimde ilkokul mezunu.Evlenmiş evlendikten sonra bir kez regli olmuş hemen doktoro gitmeye kalkmışlar bebeğim olmuyor diye.Yuhhhhhh dedim bende.
Birde bundan 5-6 yıl evvel karşı apartmanda Bitlismiydi-Siirtlimiydi bir gelin geldi,neyse daha yaşı küçük almış evlenmşler resmi nikahı dahi yok.Evliliğinin ilk ayı reglisine 10 gün var hergün test yapıyor hamile kaldımmı diye :26::27: vallaha kaldı.

o da güzelmiş..

Etraftakilere bakınca ister istemez kıyaslıyor insan kendini ama.Artık tek düşündüğüm demekki hayırlı değilmiş diyorum..Anomali gebelikler,özürlü bebekler neler var.Diyorum ya ben artık vermediklerine sevineceğim:))

kader utansın uleeeennnnnnnnnnnn:27::27::27:

Kızlar anladınız değilmi konuları nasıl kapatacağınızı.
Crafty sende kapatıyormusun?
Yanlız Şubat ayı linkini kapatacağınız ocak ayına koyunki gelen sizi bulsun

Back