• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

Ay beste yapın bari biriniz cano nerde
hiçbirinizde hiçbi güzel bişİ olmadıMI bugün yaaaaaaaaaaaaaaaav

malesef cnm şu ana kadar güzel birşey olmadı bende hiç.
hatta olacaktı olamıyo..
güya bugün istifa edecektim adam sabahtan beri gene toplantıda.zaten çıkmasın toplantıdan çıkıncada gıcık gıcık konuşuyo.valla burda hiç çalışasım yok benim.tüm şevkimi patron denen asalak alıyo zaten :63:

malesef cnm şu ana kadar güzel birşey olmadı bende hiç.
hatta olacaktı olamıyo..
güya bugün istifa edecektim adam sabahtan beri gene toplantıda.zaten çıkmasın toplantıdan çıkıncada gıcık gıcık konuşuyo.valla burda hiç çalışasım yok benim.tüm şevkimi patron denen asalak alıyo zaten :63:

bende de olmadı 1 gün izin aldım dişçiye gittim
büssürü iş yığıldı:59:
izin aldım ya o zaman zarfında yapılacak işin 5 katını yaptırmadan rahat etmez bizim batron:47:

Luteinize edici hormon (LH)
Folliküler faz 1.1 - 11.6 mIU/mL
Ovülasyon fazı 17 - 77 mIU/mL
Luteal faz 0 - 14.7 mIU/mL
Menopoz 11.3 - 39.8 mIU/mL

olması gereken değerler. Medi hani senin ovulasyon testin hep silik gösteriyorduya değerinin yüksek olmasından gösterebilir çünkü genelde 10-20mIU/mL değerinde ikinci çizgiyi çıkarıyor testler:44:

Son düzenleme:
bu beste mediye gelsin

sıkabilirim sıkabilirim preseedimi sıkabilirim
kalabilirim kalabilirm hamile kalabilirim..

içebilirim içebilirim soğan da içebilirim
yeterki o gelsin 9 ay yatabilirim:26::33:

luteinize edici hormon (lh)
folliküler faz 1.1 - 11.6 mıu/ml
ovülasyon fazı 17 - 77 mıu/ml
[ı]luteal faz 0 - 14.7 mıu/ml[/ı]
menopoz 11.3 - 39.8 mıu/ml

olması gereken değerler. medi hani senin ovulasyon testin hep silik gösteriyorduya değerinin yüksek olmasından gösterebilir çünkü genelde 10-20mıu/ml değerinde ikinci çizgiyi çıkarıyor testler:44:

tafcım cok saol canım benım
ya sunu cok ıyı anladım bız ne yaparsak yapalım
rabbım verırse oluyo hersey
kesın emın olsakta yumurtlamayı tutturdugumuza yıne olmuyo

allah hepımızın yuvasını hayırlı evlatlarla bereketlendirip şenlendirsin..
Tacım bı defa ben 29. Gunumde kan testı vermıştim hormonlarım ovulasyonu gösteriyordu demekki benim ovulasyon adete yakın oluyo 17 gunden baslayarak sona doğru calısıcam artık. Cunku ılk gebelıgımde adete bir hafta kala ılıskıye gırmıstık .
Dıye dusundum artık ov. Testıne takılmıyorum sadece calısmak ıstemedıgım zaman bakıyorum çifmi tekmi die :1:
Aklıma gelenlerı bı celsede yazdım sizeeeeeeee

bi de kafam karıştı ben hormon tahlili yaptırırken doktor ille de adetin 3. günü olmalısın demedi
kan bölümü 3. katta git kanını ver gel dedi:53:
3. gün muhabbeti ne oluyo o zmaan benim doktorun bilmediği bişi mi var:26:

selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için. :59::59::59::59::59::59:

canım şebnemcim çok çok geçmiş olsun...Oluyor böyle görünmeyen kazalar, inşallah kötü bişey yoktur ferah tut kalbini...

bi de kafam karıştı ben hormon tahlili yaptırırken doktor ille de adetin 3. günü olmalısın demedi
kan bölümü 3. katta git kanını ver gel dedi:53:
3. gün muhabbeti ne oluyo o zmaan benim doktorun bilmediği bişi mi var:26:

sen ne zaman hormon testi yaptırdın kız?
doktorun 3.gün dememiş ama 3.kat demiş..
bence olay 3de bitiyo demekki :1:

tannselim canselim hogeldin nasılsın?
iyi gidiyo inşallah tedavi sürecin

akıllıbıdığım merhaba;
İyiyim Allaha şükür..karından iğnelere devam ediyorum.cumaretsi doktorla randevum var yumoşların durumuna bakıcak..Allahım herşeyin hayırlısını versin ne diyeyim..Moralim iyi, işlerimde biraz yoğundu bu hafta..gelecek haftayı genelde evde geçireceğim biraz dinlenmek iyi gelcek...sen nasılsın canım..doktora felan gittinmi anlat bakalım...

sen ne zaman hormon testi yaptırdın kız?
doktorun 3.gün dememiş ama 3.kat demiş..
bence olay 3de bitiyo demekki :1:

heheheheeh bu işe başlarken gitmiştim ama bazı doktorlar adetin 3. günü kan verilir diyorlarmış

Sevgil crafty sevenler kulübü üyeleri
ben kaçar
canlar
öptüm siziiiiiiiiiiiiiii
özleyin beni anacım

akıllıbıdığım merhaba;
İyiyim Allaha şükür..karından iğnelere devam ediyorum.cumaretsi doktorla randevum var yumoşların durumuna bakıcak..Allahım herşeyin hayırlısını versin ne diyeyim..Moralim iyi, işlerimde biraz yoğundu bu hafta..gelecek haftayı genelde evde geçireceğim biraz dinlenmek iyi gelcek...sen nasılsın canım..doktora felan gittinmi anlat bakalım...

benim adete 2 gün var ama ne belirti ne bişey
2 gün önce felaket bi diş ağrım vardı dişçiye gitmeden önce kan testi yapayım ona göre davransın dişçi dedim yaptırdım
0.35 çıktı
yani yok bebek mebek...
yarın günüm ama olmıcak çünkü olmadan 4-5 gün önce kasık ağrım olurdu bu ay tık yok, bebek de yok
bana doktor yolu göründü
iç-dış bi baksın bakalım:1:

benim adete 2 gün var ama ne belirti ne bişey
2 gün önce felaket bi diş ağrım vardı dişçiye gitmeden önce kan testi yapayım ona göre davransın dişçi dedim yaptırdım
0.35 çıktı
yani yok bebek mebek...
yarın günüm ama olmıcak çünkü olmadan 4-5 gün önce kasık ağrım olurdu bu ay tık yok, bebek de yok
bana doktor yolu göründü
iç-dış bi baksın bakalım:1:

bu ayda bebiş olayı olmazsa git canım doktora, hatta eşinide al git..kontrol olun ikinizde..

evet canım gidicem ama adeti beklemeliyim yoksa hemen gideyim mi ona karar veremedim:44:

bu gidişle bir doktor yoluda bize görünüyo..
hala bebek yok bizdede.
en son gittiğimde doktora birşeyin yok dedi ama hala bebekde yok :18:
bende gidicem doktora.ama nereye kşme gideyim bilmiyorum.hiç bildiğim bir doktorda yok burada.varmı bildiğiniz bir doktor ankarada.

Back