• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

saol tanselcim

sebbosh cok gecmıs olsun cnm
bilgisayar basından kalk bence
evdesın dımı sımdı
uzan dınlen çok ama çok dıkkat et

destekli otuuyorum cnm sırtımda yastıklar var leptopun bi zararı yok şimdilik düne göre çok iyiyim dün akşama kada yattım kafamı oynatamadım ki... çok sıkıldım sizleride özledim bakıyım deim...

korkma cnm...inşallah birşey çıkmaz.nasıl düştün cnm sen öyle..banyoda bende hep korkarım düşmekten.

ıslaktı cnm bnm de küvette duşakabin yok yapılacak sözde hala o olsa bu kadr olmzdı da olacağı varmış avağım kaydı arkaya doğru düştüm.. ensemden biraz sola doğru başımı çartım sadece sarsıldım kanama falanda olmdı umursamadım... allahım nolur ameliyat demesinler yaa bütün hayatım biter beyin ameliyatı sonuçta kolay bişey değil...

ıslaktı cnm bnm de küvette duşakabin yok yapılacak sözde hala o olsa bu kadr olmzdı da olacağı varmış avağım kaydı arkaya doğru düştüm.. Ensemden biraz sola doğru başımı çartım sadece sarsıldım kanama falanda olmdı umursamadım... Allahım nolur ameliyat demesinler yaa bütün hayatım biter beyin ameliyatı sonuçta kolay bişey değil...

öle kötü şeyler getirme cnm aklına.:20:

neyse ben kalkıyım anca hazırlanırım kaplumbağa gibi hareket ediyorum zaten... dua edin bnm için gelince yazarım size öpüyorum hepinizi :58::58::58::58::58::58:

öyle tabi canim,ama siz benim gibi yorgun degilsiniz,ben nerdeyse 8 seneden beri ugrasiyorum,artik vücudum,beynim,pskolojim kaldirmiyo,rabbim hayirlisini versin dedigin gibi,ama artik oturupta beklemiycem bebik icin,gelecegi varsa gelsin,ise girmem lazim bir an önce:32:

Seviyore seniiii
beklemek en iisi
zaten işe gir bak o ay olur emin ol :)
selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için. :59::59::59::59::59::59:

Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok büyük geçmiş olsun
aklına kötü şeyler getirme lütfen
+ evde tekken uyuma sakın emi
bide beyin kanaması olsa sürekli kusardın kuzum yaa

selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için. :59::59::59::59::59::59:

canım çok geçmiş olsun
bi sorun çıkmaz inşallah çok dikkat et kendine:50:

ya doktor sürekli inşallah cerrahilik bişey yoktur diyip durdu... o korkutuyo beni.. beyin cerrahi uzmanı görsün dedi sürekli

e canım dicek tabi, her ihtimali düşünmek zorunda
git beyin cerrahına görsün bişey yok desin için rahat olsun:34:

slm canim icileriiii nassiniz bakemmmmm:71:

seb_bosh ne yaptı acaba?merak ettim.
zaten kimsede yok topikte.off :14:

bence biri kursun döksün topikinize

ya da biri okusun üflesin...

bu ne yaaww!!!
heberler hep kötü kötü:50:

naper keramosla mıstral mıstık kız

çaktım geralgın k yı
hala basım gecmedi

iilik medicim nolsun evde vakit geciriorum
okullar tatil olsada tüm gün yatışa gecsem diye gün sayıyorum...

ve merakla sizi takip ediyorum:86:

Ay beste yapın bari biriniz cano nerde
hiçbirinizde hiçbi güzel bişİ olmadıMI bugün yaaaaaaaaaaaaaaaav

Son düzenleme:
Back