bence hata yapıyorsun..böyle trip atarsan yine devam edecek..konuşun hatta gayet normal geniş davranın..birkaç ay onunla zaman geçirmeyin..sonra o size görüşemiyoruz demeye başlıcakAz önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım
saat gece 1 e yakın telefonu kapalı olan bir erkek..Kızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyorbu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı
Ne yapayım ozmn siz fikir verin ? Yuvayı kurmak kolay mı ? Alıp başımı gideyim mi ?ya gece 11 e kadar kurs mu olur?
buna gitmesi şart mı?
konu sahibi eşinin arkadaşlarıyla ondan daha fazla vakit geçirdiğini söylüyor. bazı kişiler de aynısını yapmasını söylemiş. adamın evde durası olsa zaten kaç kere konulmuş, eşini dinler,ciddiye alır,ihmal etmez, dururdu. sen de aynısını yaparsan bir daha hiç bir şey diyemezsin, her siteminde sen de aynısını yapıyorsun diye yüzüne vurur.
zaten bana kızma ama gece yarısına kadar dışarda olan,arkadaşlarını benden çok gören,kahveye giden adama koca demem ben. her şeyi kendim yapacaksam hayat arkadaşlığı bunun neresinde ?
Canım ne kursu bu ya? Dil falan mı? Beraber yapabileceğiniz bişeyse sizde gidin, en azından ortak hobimiz olur, beraber vakit geçiririz diyin.Ne yapayım ozmn siz fikir verin ? Yuvayı kurmak kolay mı ? Alıp başımı gideyim mi ?Ben yuvamı bu çıkmazın içerisinden nasıl çıkarabilirim die sordum sadece yoksa bırakıp gitmek kolay olan önemli olan zor olanı başarabilmek ve bunun başka bir yolu mutlaka ki vardır.
Hayır tabiki bu durumu benimsemedim çok kavga ettik ayrılma boktasına bile getirdim durumu ilk düzelir gibi oldu ama durum gene aynı. Bağırıp çağırmak tartışmak hiç bi işe yaramadı hatta bu durumu dahada fazlalaştırdı.Evli bir erkeğin haftanın 6 gecesini dışarıda geçirmesi hiç normal değil.Hadi dersi filan geçtim,kahveye gitmesini bile benimsemişsiniz.Mazerete filan ihtiyacı yok ki bütün sebepleri meşrulaştırmış zaten.Geriye sadece geç kalması kalmış,bir tek ona kızıyor gibisiniz.Bence biraz diş göstermenizin zamanı gelmiş de geçmiş bile.Ufak tefek taktikler işe yarar ama sizin durum açık açık konuşmayı gerektirecek hale gelmiş.Alın karşınıza konuşun,evli miyim değil miyim belli değil deyin.
merhaba cnm bana bakarak çok şanslısın haftada bir gün ayırıyor eşin bnm eşim her akşam işten çıkar eve gelir yemek yer (bazen gelmez) yemeğini yediği gibi dışarı çıkar saat gece 22.00-23.00 gibi gelir pazar günleri izinli saat 14.00 gibi evden çıkar gene gece geç gelir ve bn ailesi ile oturuyorum birlikteyiz yani bn en son eşimle baş başa 19 ekimde dışarı çıktım hesap et yani cnm bn çok iyi anlıyorum seni insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyoKızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyorbu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı
Arapça dersine gidiyor. Fakat bayan hiç yok aralarındaCanım ne kursu bu ya? Dil falan mı? Beraber yapabileceğiniz bişeyse sizde gidin, en azından ortak hobimiz olur, beraber vakit geçiririz diyin.
Şu durumda ben asla çocuk düşünmezdim.
Hayır tabiki bu durumu benimsemedim çok kavga ettik ayrılma boktasına bile getirdim durumu ilk düzelir gibi oldu ama durum gene aynı. Bağırıp çağırmak tartışmak hiç bi işe yaramadı hatta bu durumu dahada fazlalaştırdı.
Konuştum hiç umursamamıştı o yüzden çikeden çıkmıştım sonundaBağırıp çağırmayın,kendi duygularınızdan sözedin.Ben böyle bir evlilik düşünmemiştim,hep yalnızım,her gece dışarıdasın ben ev bekliyorum.Kocam var diyebileceğim bir tek yatakodası var.Kocamı koluma takıp gezdiğim bile yok gibi...Bilemiyorum artık sizin veya eşinizin hassas noktasından girip dramatize edersiniz.Mutsuzum,sensizim,sen olsan mutlu olurum demeye getirirsiniz.
Gözlemliyorum ama bir hatasına denk gelmedim şindiye kadar.ıyı gozlemlemenız lazım bence
Rabbim yardımcınız olsunmerhaba cnm bana bakarak çok şanslısın haftada bir gün ayırıyor eşin bnm eşim her akşam işten çıkar eve gelir yemek yer (bazen gelmez) yemeğini yediği gibi dışarı çıkar saat gece 22.00-23.00 gibi gelir pazar günleri izinli saat 14.00 gibi evden çıkar gene gece geç gelir ve bn ailesi ile oturuyorum birlikteyiz yani bn en son eşimle baş başa 19 ekimde dışarı çıktım hesap et yani cnm bn çok iyi anlıyorum seni insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyo
aminnnn cnm bnmRabbim yardımcınız olsun