Çözüm yolu arıyorum :(

benimde dilim varmıyor ama neden o tel kapalı hocamlayım dior gecenin 12 sinde 45 dk ya ordayım diyor 1 2 saat sonra hala kapalı :S aramayın sormayın o yokmuş gibi davranın ya kimin yanında huzur buluyosa oraya gitsin orda kalsın gelmesin eve böyle saçmalıkmı olur aklım almıyor ya :S

Az önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım
bence hata yapıyorsun..böyle trip atarsan yine devam edecek..konuşun hatta gayet normal geniş davranın..birkaç ay onunla zaman geçirmeyin..sonra o size görüşemiyoruz demeye başlıcak

[QU"antalya mge, post: 39595985, member: 653317"]erkklerle kadınları bir tutmayacaksın canım kadının gzü kaymıyor tabiki ama gözü kayan erkeğin de sonuçta bi kadına varıyor yolu o işi yapan da alçak bi kadın değil mi benim demek istedğim eşiyle zaten az görüşüyomuş o gün de bunalım takılırsa adam iyice dışarı meyillenir boşa mı demişler yuvayı dişi kuş yapar diye öyle bilmiş bilmiş konuşmakla olmuyo başına glmeynce anlamaz insan.[/QUOTE]
He evet kadınla erkek bir değil. Onun için biz eşlerimizin yoluna serilmeliyiz böyle. O yuvayı dişi kuş yapar da bir atasözü acaba hangi dönemde hangi cinsiyet tarafından söylendi. Hem atalarımızın her sözü de bugünü yansıtmıyor değil mi. Mesela intikamla ilgili Atasözleri falan. Aslında keşke şu kafadan bende de olsa. Arada eşim de benimle ilgilenmez mesela işinde falan sorun varsa ya da yardım etmez. Ohh derimki ben kadınım ne olcek canım eve bağlı kalsın yeter. Benden iyisi olmaz hem
Amaolmuyo ya bu büyük ddüşünceyi yakalayamıyorum ben

ya gece 11 e kadar kurs mu olur?
buna gitmesi şart mı?
konu sahibi eşinin arkadaşlarıyla ondan daha fazla vakit geçirdiğini söylüyor. bazı kişiler de aynısını yapmasını söylemiş. adamın evde durası olsa zaten kaç kere konulmuş, eşini dinler,ciddiye alır,ihmal etmez, dururdu. sen de aynısını yaparsan bir daha hiç bir şey diyemezsin, her siteminde sen de aynısını yapıyorsun diye yüzüne vurur.
zaten bana kızma ama gece yarısına kadar dışarda olan,arkadaşlarını benden çok gören,kahveye giden adama koca demem ben. her şeyi kendim yapacaksam hayat arkadaşlığı bunun neresinde ?

saat gece 1 e yakın telefonu kapalı olan bir erkek..
karısına zaman ayırmıyor..
gideceği yer için başı buyruk hareket ediyor..
haftanın 3 günü arkadaşlarıyla dışarda diye söylüyor..
gel de inan.

Ne yapayım ozmn siz fikir verin ? Yuvayı kurmak kolay mı ? Alıp başımı gideyim mi ? Ben yuvamı bu çıkmazın içerisinden nasıl çıkarabilirim die sordum sadece yoksa bırakıp gitmek kolay olan önemli olan zor olanı başarabilmek ve bunun başka bir yolu mutlaka ki vardır.

Ya şöle söyliim daha öncede biz bu tarz konuşardan tartışmıştık 1 ay konuşmadığımız oldu. Barıştıktan sonra biraz kendine dikkat etmeye başladı mesela pazar günü için plan yapıyorduk kahveden arkadaşı arıo gelmicem dio bu sefer dieri arıo gelmicem dio bu kez öteki arıo en son kahveci adamı bile arattılar gelsin die düşünün Benim kursa gitmesinden yana bi sıkıntım yok bende gidiorum hafta sonları 2 saatliğine kendimizi geliştirmek adına. Sadece bişeylerden fedakarlık etmesi lazım iştende olmıycağına göre şu kahve olayına bi çözüm bulmam gerek

Evli bir erkeğin haftanın 6 gecesini dışarıda geçirmesi hiç normal değil.Hadi dersi filan geçtim,kahveye gitmesini bile benimsemişsiniz.Mazerete filan ihtiyacı yok ki bütün sebepleri meşrulaştırmış zaten.Geriye sadece geç kalması kalmış,bir tek ona kızıyor gibisiniz.Bence biraz diş göstermenizin zamanı gelmiş de geçmiş bile.Ufak tefek taktikler işe yarar ama sizin durum açık açık konuşmayı gerektirecek hale gelmiş.Alın karşınıza konuşun,evli miyim değil miyim belli değil deyin.

Canım ne kursu bu ya? Dil falan mı? Beraber yapabileceğiniz bişeyse sizde gidin, en azından ortak hobimiz olur, beraber vakit geçiririz diyin.

Şu durumda ben asla çocuk düşünmezdim.

Hayır tabiki bu durumu benimsemedim çok kavga ettik ayrılma boktasına bile getirdim durumu ilk düzelir gibi oldu ama durum gene aynı. Bağırıp çağırmak tartışmak hiç bi işe yaramadı hatta bu durumu dahada fazlalaştırdı.

merhaba cnm bana bakarak çok şanslısın haftada bir gün ayırıyor eşin bnm eşim her akşam işten çıkar eve gelir yemek yer (bazen gelmez) yemeğini yediği gibi dışarı çıkar saat gece 22.00-23.00 gibi gelir pazar günleri izinli saat 14.00 gibi evden çıkar gene gece geç gelir ve bn ailesi ile oturuyorum birlikteyiz yani bn en son eşimle baş başa 19 ekimde dışarı çıktım hesap et yani cnm bn çok iyi anlıyorum seni insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyo

Canım ne kursu bu ya? Dil falan mı? Beraber yapabileceğiniz bişeyse sizde gidin, en azından ortak hobimiz olur, beraber vakit geçiririz diyin.

Şu durumda ben asla çocuk düşünmezdim.
Arapça dersine gidiyor. Fakat bayan hiç yok aralarında o yüzden derslere ben katılamıyorum malesef 3.5 yıla girioruz artık herkes soruo çocuk yokmu vb zaten polikistikover hastasıyım 9 aydır hamile kalamadım çocuğumub olup olmayacağı bile belli değil ki belkide tedavi gerekecek o yüzden bu durumu şansa bırakmak gibi şansım yok malesef akışına bıraktım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

Bağırıp çağırmayın,kendi duygularınızdan sözedin.Ben böyle bir evlilik düşünmemiştim,hep yalnızım,her gece dışarıdasın ben ev bekliyorum.Kocam var diyebileceğim bir tek yatakodası var.Kocamı koluma takıp gezdiğim bile yok gibi...Bilemiyorum artık sizin veya eşinizin hassas noktasından girip dramatize edersiniz.Mutsuzum,sensizim,sen olsan mutlu olurum demeye getirirsiniz.

Konuştum hiç umursamamıştı o yüzden çikeden çıkmıştım sonunda

Bi iş var gibi...sen bi kolaçan et canım
Konuştuğun halde aynıysa bi iş vardır insan pişmanlıgını söler ćabalicam der vs dimi ama..Eger inatçıysa hic uzerine gitme hatta destekle yaptigini sendr kendine hobiler bul o grldigide kuş gibi onu bekledigini belli etme..ayyy odak noktası olnayıversin beyefendi

Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…