- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
Arapça! Ben hayatta kaçırmazdım, evde de beraber çalışırdınız. Şu diğerlerinin eşlerinden iki tanesini daha aklına girseydiniz mesela...çok mu ileri seviyedeler ki?Arapça dersine gidiyor. Fakat bayan hiç yok aralarında o yüzden derslere ben katılamıyorum malesef 3.5 yıla girioruz artık herkes soruo çocuk yokmu vb zaten polikistikover hastasıyım 9 aydır hamile kalamadım çocuğumub olup olmayacağı bile belli değil ki belkide tedavi gerekecek o yüzden bu durumu şansa bırakmak gibi şansım yok malesef akışına bıraktım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Anlamıyorum ne cins varlıklar bu erkekler. Bir yandan bak, yoğun işine rağmen gece kurslara gidecek kadar bilinçli, diğer yandan haftanın 3 günü kahveye heba edecek kadar boş.!
Sıkmayın canınızı, hatta anlamıyorsa laftan, hiç çene bile harcamayın. Ama ona yaşattırdığını yaşatın. Her istediğinde elinin altında bulunmayın, etrafında pervane olmayın, her tel ile de size ulaşamasın. Onsuz da mutlu olduğunuzu gösterin; o endişelensin bana ihtiyaç duymuyor mu artık diye.