Çözüm yolu arıyorum :(

Arapça dersine gidiyor. Fakat bayan hiç yok aralarında :KK43: o yüzden derslere ben katılamıyorum malesef 3.5 yıla girioruz artık herkes soruo çocuk yokmu vb zaten polikistikover hastasıyım 9 aydır hamile kalamadım çocuğumub olup olmayacağı bile belli değil ki belkide tedavi gerekecek o yüzden bu durumu şansa bırakmak gibi şansım yok malesef akışına bıraktım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş
Arapça! Ben hayatta kaçırmazdım, evde de beraber çalışırdınız. Şu diğerlerinin eşlerinden iki tanesini daha aklına girseydiniz mesela...çok mu ileri seviyedeler ki?

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Anlamıyorum ne cins varlıklar bu erkekler. Bir yandan bak, yoğun işine rağmen gece kurslara gidecek kadar bilinçli, diğer yandan haftanın 3 günü kahveye heba edecek kadar boş.!
Sıkmayın canınızı, hatta anlamıyorsa laftan, hiç çene bile harcamayın. Ama ona yaşattırdığını yaşatın. Her istediğinde elinin altında bulunmayın, etrafında pervane olmayın, her tel ile de size ulaşamasın. Onsuz da mutlu olduğunuzu gösterin; o endişelensin bana ihtiyaç duymuyor mu artık diye.

Bi iş var gibi...sen bi kolaçan et canım
Konuştuğun halde aynıysa bi iş vardır insan pişmanlıgını söler ćabalicam der vs dimi ama..Eger inatçıysa hic uzerine gitme hatta destekle yaptigini sendr kendine hobiler bul o grldigide kuş gibi onu bekledigini belli etme..ayyy odak noktası olnayıversin beyefendi
Çok inatçı bir insan. Özel takibimde :KK66:

Arapça! Ben hayatta kaçırmazdım, evde de beraber çalışırdınız. Şu diğerlerinin eşlerinden iki tanesini daha aklına girseydiniz mesela...çok mu ileri seviyedeler ki?

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Anlamıyorum ne cins varlıklar bu erkekler. Bir yandan bak, yoğun işine rağmen gece kurslara gidecek kadar bilinçli, diğer yandan haftanın 3 günü kahveye heba edecek kadar boş.!
Sıkmayın canınızı, hatta anlamıyorsa laftan, hiç çene bile harcamayın. Ama ona yaşattırdığını yaşatın. Her istediğinde elinin altında bulunmayın, etrafında pervane olmayın, her tel ile de size ulaşamasın. Onsuz da mutlu olduğunuzu gösterin; o endişelensin bana ihtiyaç duymuyor mu artık diye.
Malesef diğerlerinin eşleri rahat benim gibi değil ki diğer günler kocaları yanlarında hatta evde duraun istemiyolar adamları

Evde mutlu olan erkeğin dışarıyla pek işi olmaz
bence eşinizle konuşmak yerine
onun hoşlandığı şekilde davranın
yeni evli birinin evinde daha çok bulunması gerek

Evde mutlu olan erkeğin dışarıyla pek işi olmaz
bence eşinizle konuşmak yerine
onun hoşlandığı şekilde davranın
yeni evli birinin evinde daha çok bulunması gerek
Onu mutlu etmek için daha ne yapabilirim ki ? O hayatından mutlu zaten mutsuz olan benim

Onu mutlu etmek için daha ne yapabilirim ki ? O hayatından mutlu zaten mutsuz olan benim
Evde mutlu değil ki çıkıyor
ben böyle düşünüyorum
evde mutlu olmasını sağlamanız gerekir
yanlış anlamayın yardımcı olmak için söylüyorum
siz gezer misiniz daha çok yoksa evde misiniz

Evde mutlu değil ki çıkıyor
ben böyle düşünüyorum
evde mutlu olmasını sağlamanız gerekir
yanlış anlamayın yardımcı olmak için söylüyorum
siz gezer misiniz daha çok yoksa evde misiniz
O evdeyken hiç bir yere gitmem. Hatta hiç bir iş yapmam onunla ilgilenirim. Suyunu bile getirir ben önüne koyarım onun evde olmadığı zamanlar evde de işim yoksa plan yapar arkadaşlarımla yada ailemle görüşürüm.

Çok inatçı bir insan. Özel takibimde :KK66:
Ben bi video izlemistim beyin çeşitleri kişilik vs..inatçıların beyinlerinin farklı bi kısmı çalışıyomus mesela onlara diyo hadi markete gidelim dediginizde cogunlukla hayır derler tersten sormalisiniz diyo mesela markete gideceksiniz o da gelsin istiyosun canım ben markete gidiyorum sen gelmezsin herhalde...bammm yo gelirim cevabi büyük olasıliktir..
Not istisnalar bu kaideyi bozmaz
Denenmiss basari saglanmistir
Ve sen türevlerini geliştir iste cümlelerin onu biseye mecbur kilmayacak buna dikkat edeceksin
Bu erkekler yüzünden neler ogreniyozz yahuuu

Ben bi video izlemistim beyin çeşitleri kişilik vs..inatçıların beyinlerinin farklı bi kısmı çalışıyomus mesela onlara diyo hadi markete gidelim dediginizde cogunlukla hayır derler tersten sormalisiniz diyo mesela markete gideceksiniz o da gelsin istiyosun canım ben markete gidiyorum sen gelmezsin herhalde...bammm yo gelirim cevabi büyük olasıliktir..
Not istisnalar bu kaideyi bozmaz
Denenmiss basari saglanmistir
Ve sen türevlerini geliştir iste cümlelerin onu biseye mecbur kilmayacak buna dikkat edeceksin
Bu erkekler yüzünden neler ogreniyozz yahuuu
Gerçektende markete alışverîşe gitmekten pek hazetmez :) videoyu bulmamız mümkün mü acaba bi araştırsam :) buda mantıklı bir yaklaşım olabilir

Valla kim ne derse desin.
Kahve için, arkadaş için karısını evde bırakan adama anlayış gösteremem.
Evde de oturup onu beklemem ki içi rahat yayılıvermesin.
Gezerim ben de eve ondan önce girmem.
Savaş çıksın gerekirse.
Yok öyle bir dünya.

Valla kim ne derse desin.
Kahve için, arkadaş için karısını evde bırakan adama anlayış gösteremem.
Evde de oturup onu beklemem ki içi rahat yayılıvermesin.
Gezerim ben de eve ondan önce girmem.
Savaş çıksın gerekirse.
Yok öyle bir dünya.
Valla geçen pazar günü arkadaşlarıyla birlikte die ailemin yanına gittim bütün gün boyunca merak edip aramadı bile bende aramadım akşam eve gelmeden önce aradı eve geldin aramadın hiç dedi bende sen aramayınca işin vardır die düşündüm yoksa arardın sen mutlaka dedim :)

Kızlar az önce aradı :) hiç bişey olmamış gibi konuştum :) akşamda arkadaşımla görüşücem dedim gidip benimle ilgili dertmi yanıcan dedi sen arkadaşlarına benimle ilgili dertmi yanıosun ki dedim hayır dedi ozmn dedim sustu napıcan ki buluşup dedi canım sıkılıo dedîm ben bugün gitmiyorum ki arapçaya evdeyim dedi bende napiim dedim :)))))

bir erkek vakıt gecırmek ıstıyorsa her turlu gecırır..ıs guc bahane
kahve yerıne baska bırsey yerıne zaman ayırabılır..
sız de onu tınlamayın o zaman, o sizsiz yapabılıyorsa siz de onsuz keyfınıze bakın

X